Deel 20

2.1K 131 55
                                    

Salam Aleykoum,

**In de vel van Anaas**

Wesh iedereen alles in orde met jullie? Al 7 jaar lang hebben jullie niks meer van mij gehoord. Met mij gaat het min of meer goed El Hamdoulilah. Ik ben nog steeds getrouw met Myriam en we hebben een zoontje gekregen genaamd Zayn die toen net 6 was geworden. Ik werk als ingenieur architect waardoor ik veel moet reizen en niet zoveel tijd heb voor mijn gezin, maar ik doe dit allemaal voor hun. Of jullie veel hebben gemist eigenlijk wel ja.... Ik heb 3 weken geleden ontdekt dat Kais in leven was. Eerlijk gezegd, ik kon dat echt niet geloven maar toen ik een foto van hem had ontvangen wist ik direct dat het klopte. Het begon allemaal zo.

**3 weken geleden**

Ik was in mijn kamer aan het werken wanneer ik ineens een bericht kreeg op Facebook van een ene "Farah L*****". Ze zei.

Farah: Hallo, u moet zeker Anaas zijn?

Ik dacht eerst dat ze me kende als architect maar blijkbaar was dat niet.

Ik: Ja, waarmee kan ik u helpen?

Farah: U gaat denk ik schrikken met wat ik nu ga zeggen, maar Kais B****** leeft en is mijn verloofde waardoor we binnenkort gaan trouwen. Ik heb speciaal met u contact opgezocht en ben eerlijk gezegd wel blij dat ik u heb kunnen vinden want wat ik nu ga zeggen is heel belangrijk voor u en voor mij.

Toen ik dit las geloofde ik haar niet, ik wou het ook niet geloven. Het enige aan wat ik dacht was direct Myriam. Als ze dit zou weten dan weet ik niet wat er met haar zou gebeuren.

Ik: Bent u zeker? Kunt u een foto sturen van de zogezegde levende Kais dan.

Farah: Ja, natuurlijk.

Ze had een foto van hem gestuurd en inderdaad het was Kais B******. Ik begreep niet hoe hij ineens terug in leven was gekomen, ik had zoveel vragen die ik haar wou stellen maat ik wist dat ik dat niet allemaal op één avond kon vragen.

Ik: Ik kan dit niet geloven, maar ik wil wel graag weten waarom u ineens contact met mij hebt opgezocht.

Farah: Awel dat is omdat het heel belangrijk is voor u en voor mij, mijn verloofde Kais komt binnenkort weer terug naar Drogenbos voor zijn stages waardoor de kans groot is dat ze is elkaar kunnen tegenkomen daarom vraag ik u om haar zo ver mogelijk van hem te houden.

Ik: Ow, maar dat is echt niet nodig want mijn vrouw is niet vaak buiten enz...

Farah: Ja en, ze kunnen elkaar altijd toevallig tegen komen. Dus let op haar.

Ik: Ja, ja...

Ze had niet meer geantwoord.
Opdat moment kwam Myriam ook naar onze kamer waardoor ik alsof deed dat ik moe was omdat ik niet wou dat ze ging vragen met wie ik sprak enz... en ik wou niet tegen mijn vrouw liegen.

Mhm de dagen gingen voorbij en ik had ook niks meer gehoord van die ene Farah. Pas op die dag.

Het was een zondag en het was ook de dag dat ik naar Egypte ging voor mijn werk. Farah had mij nog een bericht gestuurd van dat haar zogezegd verloofde morgen naar Drogenbos ging komen, waardoor ik toch wel wat bang was maar ik vertrouwde Myriam dus ik maakte mij geen zorgen.

Mhm toen ik aangekomen was in Egypte moest ik direct werken waardoor ik niet veel tijd had om te rusten. Ik had ook een nieuwe secretaresse namelijk Sofia waardoor ik veel tijd met haar had doorgebracht, maar er was nooit iets tussen ons gebeurd omdat ik te veel van mijn geliefde hield, dus wat ze zei tegen Myriam  van dat ik zogezegd met haar getrouwd was is fout. Het enige die in mijn hart is, is Myriam. Mhm de dagen gingen voorbij waardoor ik ook soms Myriam hoorde via sms... Op één dag kreeg ik een bericht van Farah weer. Dat meisje bleef echt bij mij plakken precies dat ze Kais niet vertrouwde.... Mhm ze stuurde dit.

Farah: Hallo, Anaas weeral ik. Gewoon om je te zeggen dat mijn verloofde les geeft aan u zoon, heeft u vrouw niks gezegd over een stagiaire genaamd Salim? Vertrouw je haar nu dan nog steeds? Doe je ogen open voor dat je je vrouw kwijtraakt !

Opdat moment was ik boos, ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik wou gewoon terug naar mijn land gaan maar ik wist dat ik dat niet kon doen. Ik had Myriam gewoon gebeld en gevraagd of alles goed ging met hun, maar madam had niks verteld over "Salim", waardoor ik begon te twijfelen.

Ik nam mijn laptop en antwoordde op Farah.

Ik: Ik ben echt in de war ! Maar ik speel mee, wat zijn je plannen?

Farah: Ik weet dat nog niet, maar wanneer ik iets heb laat ik je het weten !

Ik: Is goed.

Dus zo hebben we een band gecreëerd. We spraken elkaar bijna elke dag want Myriam zei nooit iets tegen mij waardoor ik niet veel wist, maar dankzij Farah ben ik veel te weten gekomen. Ah ja, het is niet alleen ik en Farah maar ook Aymen. Hij wilt ons ook helpen om hun uit elkaar te houden.

Nog één ding, het ongeluk van Myriam was eigenlijk een beetje gepland... de persoon die haar heeft aangereden was Aymen eigenlijk. Hij stond daar met zijn auto voor ons huis en wachtte op Myriam. In het begin was ik daar niet mee eens, omdat ik niet mijn vrouw bezeerd wou zien stel ze had het toch niet gehaald dan zou ik mij eeuwig schuldig voelen maar ik kon niks anders doen dan het accepteren. Ik heb denk ik ongeveer alles gezegd, ik hoop dat jullie geen verkeerd beeld van mij hebben gekregen maar ik kon niet anders, ze mocht echt niet weten dat hij leefde, ik hou van Myriam dus ik wil haar niet kwijtraken. Ik hoop dat jullie mij begrijpen.

**Nu**

Ik ben straks eindelijk in België waardoor ik alles ga doen om mijn vrouw terug te vinden. Ik wil dat Myriam mij tenminste terug herkent en mijn zoon de rest kan mij niet schelen. Ik ga voor een tijdje niet meer werken en voor mijn vrouw zorgen. Ze moet weten dat ik van haar hou en dat ik echt een familie met haar wil blijven. Ik wil niet dat ze twijfels in mij ga krijgen. Ik ga alles doen om haar gelukkig te maken ! Al moet ik die Kais vermoorden, ik doe het.

Mhm ik was in mijn kamer wanneer ik een bericht kreeg van Farah.

Farah: Zorg goed voor jou vrouw wanneer je terug bent en voor je zoon ! Zayn heeft te veel tijd besteed met je zoontje waardoor ik denk dat hij je is vergeten. (Hij is bij ons).

Kifesh, mijn zoon is bij hun? Ik dacht dat die gewoon bij Myriam was in het ziekenhuis. Ik heb veel werk te doen, maar ik ga niet opgeven.

Wordt vervolgt...

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu