opt.

6K 208 8
                                    

Lumeee! Am adus continuarea mai devreme, având în vedere că începe şcoala iar eu nu pot intra decât în weekend. Aşa că, de acum o să pun capitolele doar în weekend. Şi, cine vrea să ştie când pun continuarea, va trebui să vă uitaţi pe profilul meu pentru că nu voi anunţa pe nimeni. Sau, doar pe cei importanţi :)))

Aşa, bodaprosti surioara mea [KindaChan] pentru idei, şi @numbhope pentru coperta superbă. Pentru asta, a trebuit să plătesc, aşa că ţie îţi este dedicat capitolul. Şi ştiu că e scurt şi banal, şi probabil va avea atâââât de mult dialog, dar nu am ce să fac. Chiar voiam să pun continuarea înainte să înceapă şcoala :-?

Oh, mai am ceva de zis :)) Scuzaţi greşelile!

Am luat o gură mare de aer, ce bărbat! Ceva îmi spune că nu se va lăsa aşa de uşor...

Am deschis uşa, punându-mi geanta pe umăr. M-am îndreptat spre bar, aşezându-mă pe unul dintre scaunele înalte. Am comandat un cocktail şi am aşteptat ca Adam să-mi aducă băutura. Mă întreb dacă...

— Adam, îl cunoşti pe Daniel Roberts? vocea mea era una joasă.

— Tipul ăla? Mrrr, e bun, nu-i aşa?

M-am uitat îngrozită la el.

— Glumeam, râse. Doar pentru că sunt gay, asta nu înseamnă că îmi plac toţi bărbaţii. Şi, referitor la întrebarea ta, nu, nu-l cunosc. Dar l-am văzut de câteva ori pe aici, şi am aflat cine e de la Steve, având în vedere că a plătit mii de dolari pentru un dans privat de la tine. Cred că a pus ochii pe tine... După înfăţişarea sa, pare genul de bărbat care trăieşte pe banii părinţilor şi are toate femeile la picioare, aşa că ai face bine să stai departe de el. Doar că, îl văd cam periculos.

Am probat uşor din cap, după care am dat băutura peste cap. I-am mulţumit lui Adam pentru informaţii, şi am pornit spre ieşire. 

-— Ai nevoie de o maşină? i-am recunoscut vocea.

M-am întors. Stătea acolo, sprijinit cu mâinile la piept de maşina sa neagră.

— Nu mulţumesc, o să merg pe jos; nu stau departe. Dar, ştii asta... i-am arătat un zâmbet plin de dispreţ.

— Urcă! îmi ordonă.

— Nu! Cine eşti tu ca să-mi spui ce să fac?

Nici nu mă băgă în seamă. Deschise portiera, privindu-mă cu ochi întunecaţi.

Era furios. "Doar că, îl văd periculos" cuvintele lui Adam mi s-au întipărit în minte, dându-mi de înţeles că nu ar trebui să-l enervez. Am oftat, urcând mai apoi în maşină. Se aplecă asupra mea şi, pentru un moment am crezut că vrea să mă sărute, dar legă centura în jurul corpului meu. Ocoli maşina şi se aşeză pe scaunul şoferului, pornind motorul. Îmi aruncă o privire, după care începu să conducă pe străzile pustii ale Californiei.

În jurul nostru era o linişte mormântală. În cele din urmă se sparse când ajunsesem în faţa casei mele.

— Mulţumesc, am spus, desfăcând centura şi pregătindu-mă să ies.

Evident, nu putea să mă lase aşa de uşor să plec. Îmi prinse încheietura şi mă trase spre el, mângâindu-mi obrazul. Îmi înlătură cele câteva fire rebele, dându-le după ureche, după care îşi apropie faţa de a mea. Buzele lui pline le atinseră pe ale mele, limba lui lingându-mi buza inferioară. În momentul în care mi-o muşcă, am scăpat un oftat iar buzele mi se despărţiră, prilej perfect de a-şi băga limba în gura mea.

Sărutul începu să devină tot mai intim şi pasional. Daniel mă trase mai aproape de el, tot mai aproape, până am sfârşit în braţele lui cu picioarele de o parte şi de alta a corpului său. Când mi-am dat seama ceea ce fac, m-am desprins de el. Îşi ţinea mâinile pe şoldurile mele iar fruntea sa era lipită de a mea; avea ochii închişi.

Jurnalul secret al unei stripteuze.Where stories live. Discover now