nouăsprezece.

4.4K 143 4
                                    

Hihi, eu sunt la zi cu capitolele. E ceva mai scurt pentru că nu prea am avut timp să scriu și voiam să mai pun un capitol înainte să înceapă școală (îhhhh) dar asta nu înseamnă că până luni nu mai pun vreun capitol. Bun, deci în poză (gif, tot aia) e Harry. Duăă, îl iubesc pe Jamie :3. Ah și, Anca să știi că el e Jamie despre care nu voiam să-ți zic =)))))))

Oh, da, PRIMUL CARE ÎMI DĂ UN COMENTARIU CA LUMEA LA CAPITOL PRIMEȘTE DEDICAȚIE! cu întârziere, asta e sigur =))

Happy New Year cu 3 zile întârziere!

Mi-am despărţit picioarele şi le-am înconjurat în jurul taliei lui Daniel, fusta mea largă ridicându-se, lăsându-i o imagine perfectă spre boxerii mei albi. Voiam să-mi dau jos tricoul ca să-i uşurez munca, dar mă opri.

— Vreau să te fut îmbrăcată așa! spuse, cuvintele lui excitându-mă atât de tare.

Buzele lui roz se lipiră de ale mele, limba lui masând-o pe a mea. Îl iubeam atât de mult pe bărbatul ăsta! Mâinile lui mari, calde și atât de familiare îmi înconjurară mijlocul, lipindu-mi pieptul de al lui. Brusc, se opri, făcându-mă să scot un gemăt de disperare și furie.

— De ce te-ai oprit? m-am smiorcăit.

— Înainte să continui, vreau să te rog ceva, privirea lui era serioasă; atât de serioasă încât mă speria. Am dat din cap, înainte ca el să continuie: Vreau să-mi promiți că nu mă vei părăsi niciodată.

— Promit că nu te voi părăsi niciodată! am spus serioasă. Dar promite și tu!

— Promit, iubito, mă jur pe Dumnezeu că nu te voi părăsi nici când voi muri! Te iubesc!

— Te iubesc!

Iar fața lui serioasă dispăru, acum fiind înlocuită cu un rânjet pervers. Îmi trase în jos boxerii și mă împinse mai în fața, acum capul meu atingând portiera din partea opusă lui. Își lăsă capul în jos și îmi sărută feminitatea, făcându-mă să gem. Nu rezistam, voiam ceva mai mult decât un sărut. M-am ridicat în șezut și mi-am dus mâinile câtre cureaua blugilor săi, desfăcând-o. El chicoti amuzat de graba mea, apoi mă ajută să-și descheie fermoarul și dădu jos blugii lui negri și strâmți, odată cu boxerii lui de aceeași culoare, Calvin Klein. Doamne, cât mă înnebunesc boxerii ăia strâmți, prea strâmți în astfel de momente! Scoase din buzunarul blugilor un prezervativ al cărui ambalaj îl rupe cu dinții, fiind atât de nerăbdător. Mi-a zâmbit, văzând că mă uitam cu admirație la el. Toate mișcările lui mi se păreau uimitoare, făcându-mă să mă îndrăgostesc de el pe zi ce trece. Mă întreb câteodată, dacă și el simte la fel.

Ca și un răspuns la întrebarea mea, Daniel își lipi buzele de ale mele într-un sărut simplu, apoi șopti peste buzele mele un "Te iubesc". I-am răspuns la fel, după care mă trase în poala lui și mă penetră lent, scoțând de la mine un geamăt lung. Mi-am dat capul pe spate, lăsându-l să se miște în interiorul meu, așa cum voia. Eu eram doar o sclavă ce luă marea parte din plăcere, dar totuși o sclavă pe care el o putea controla cum voia. Putea să facă ce vrea cu mine, mă poate duce pe culmile plăcerii dar și să mă distrugă cu un singur cuvânt. Cine era el, până la urmă?  Demon pentru unii, înger pentru alții. ❞

Am țipat când intră puternic în mine, provocând orgasmul amândurora. Am lăsat un gemăt să-mi scape printre buze, în timp ce el ieși din mine, trăgându-și boxerii și pantalonii.

— Parcă era vorba de mai multe partide, am râs, așezându-mă în poala lui.

Înainte ca el să-mi răspundă, cineva bocăni în geam, și i-am mulțumit lui Dumnezeu că geamurile sunt fumurii, altfel nu știam ce făceam dacă ne vedea cineva! Mi-am aranjat părul și mi-am reglat respirația, coborând geamul pentru a o vedea pe bunica în fața noastră.

Jurnalul secret al unei stripteuze.Where stories live. Discover now