cincisprezece.

5K 166 3
                                    

— Am o supriză pentru tine!

— Surpriză? Ce surpriză? Dani!

Zâmbi când auzi cum îl alint, apoi îmi puse pe picioare tava cu micul dejun. Nimic neobişnuit, doar nişte clătite alături de un borcan cu Nutella şi un pahar cu suc de fructe. Oh stai, borcanul ăla arată cam suspicios. L-am întrebat pe Daniel de ce mi-a adus tot borcanul, dar nu mi-a răspuns, făcându-mi cu ochiul. Am luat cuţitul şi l-am băgat în borcan, dar când să întind ciocolata pe clătite... un lănţişor a apărut. Deşi era murdar de ciocolată, am reuşit să observ că era din argint şi avea un "H" scris caligrafic.

— Ăsta este cadoul meu de ziua ta. Ştiu că aseară ţi-am dat ceva, dar mai trebuia, zâmbi.

— E perfect! Daniel, mulţumesc mult! am sărit în braţele lui şi l-am sărutat, apoi mi-am mâncat micul-dejun.

După ce am spălat vesela m-am îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi, cu talie înaltă şi cu model cu flori, un tricou roz cu franjuri şi o pereche de sandale negre, un machiaj nu foarte strident şi câteva accesorii, apoi mi-am îndreptat atenţia spre Daniel ce se juca pe telefon. Şi când zic că se juca, juca un joc cu maşini.

— Ce copil! am pufnit.

— Ce-ai zis? zâmbi ştrengar, lăsănd telefonul pe canapea. Repetă! Ştiam ce va urma.

— Am zis că eşti un copil! am strigat tare apoi am început să fug. Dar imediat cum se prinse de şmecherie, Daniel începu să fugă după mine, într-un final prinzându-mă. Am căzut amândoi pe canapea, râzând. Eşti un copil! am spus.

— Tu eşti un copil dacă face de astea! râse.

— Haide să mergem la plajă! am propus. Mi-am cumpărat zilele acestea un costum de baie care trebuie încercat, neapărat!

— Plajă? Şi să te vadă toţi în costum de baie? Să se holbeze la tine şi la formele tale?! Nici gând, nu mergem!

— Ei haide, nu fi copil! Nu se va holba nimeni, doar eşti cu mine!

— Dacă vei păţi ceva? era puţin îngrijorat.

— Da, fix când pleci de lângă mine va ateriza nava extratereştrilor şi mă va răpi, apoi viola, şterge memoria, face sclava lor...

— Hannah, mă sperii! ţipă trăgându-se de păr.

— Şşş, calmează-te, l-am îmbrăţişat, mângâindu-l pe păr. Îmi pare rău, am exagerat cu asta. Dar nu se va întâmpla nimic, îţi promit.

— Bine atunci... oftă zgomotos.

— Da! Mă duc să-mi iau costumul, revin în două secunde!

Am fugit pe scări şi mi-am luat costumul de baie şi geanta mare pentru plajă, în care mi-am pus multe prosoape, crema brozantă, ochelarii de soare şi alte chestii, apoi am coborât scările ţopăind. L-am luat de mână pe Dani şi am ieşit, evident încuind uşa în urma mea, la insistenţele lui. Ne-am urcat în maşina sa neagră şi am pornit, eu mai fericită decât el, spre Malibu Beach. Am ajuns repede; înainte nu obişnuiam să vin la plajă, dar acum am venit din nu ştiu ce motiv. Am pus prosopul pe nisipul fierbinte, mi-am uns corpul cu crema brozantă şi m-am relaxat.

— Mă duc să iau ceva de băut. mă anunţă Daniel.

Nu am răspuns ci doar m-am relaxat pe prosopul meu galben. După câteva secunde, ceva sau cineva bloca soarele.

— Măi, măi, măi, ce avem noi aici? o voce se auzi. O gagică foarte-foarte bună!

Mi-am ridicat privirea pentru a întâlni o gaşcă de băieţi. Nu puteau să-mi facă nimic, era mijlocul zilei şi eram într-un loc public, pentru Dumnezeu! Dar asta nu i-a împiedicat; unul dintre se puse în genunchi în faţa mea şi mă apucă de coapse, trăgându-mă spre el. Începu să mă sărute pe gât şi abia atunci realizasem că mi-am aşezat prosopul undeva nu era nimeni. Strigătele mele nu erau auzite de nimeni. Chiar eram ghinionistă, e a treia oară când aproape sunt violată!

Jurnalul secret al unei stripteuze.Where stories live. Discover now