paisprezece.

5.5K 184 12
                                    

Daniel

Atunci când m-a sărutat, am recunoscut-o. Doamne, am crezut că o să mor! Atât de dor îmi era de buzele ei, de îmbrăţişările ei, de vocea ei, de parfumul ei, de ea! Nu au trecut doar două săptămâni, au trecut trei luni nenorocite! Am fost disperat, am crezut că o s-o pierd! Şi asta numai din vina mea. Prefeream să fie fericită în braţele fratelui meu, decât moartă. O iubesc, dacă trebuie să demonstrez o voi face. Nu ar fi trebuit să accept planul ăla, dar până să ajung aici şi s-o văd am crezut că e doar o tipă cu forme, doar o tipă oarecare. Cu toate astea, dacă nu aş fi acceptat nu aş fi cunoscut-o niciodată pe ea şi aş fi rămas doar un tip rău ce foloseşte fetele. Dar acum m-am schimbat! Şi nu regret; nu regret nici o clipă petrecută cu ea, nu regret nici un sărut dăruit ei, nu regret nici o îmbrăţişare, nimic!

După ce ne-am despărţit din sărut, am strâns-o puternic în braţe de cred că i-am luat tot aerul! Apoi şi-a pus braţul ei subţire în jurul meu şi m-a ajutat să mă ridic. Adevărul este că mă simţeam foarte slăbit, am băut atât de mult în alea două săptămâni, am fumat peste măsură şi m-am şi drogat! Nu m-am mai drogat niciodată în viaţa mea, asta a fost prima dată. Nu ştiu de ce am făcut-o, poate pentru că toţi spuneau că te simţi atât de bine sau poate pentru că după ce închideam ochii o vedeam, o simţeam, o miroseam; o aveam. Am trăit clipe groaznice, dar sper să nu se mai repete...

Ea şi Damon m-au condus la o maşină neagră, cred că a fratelui meu, apoi m-am aşezat uşor pe bancheta din spate şi am strâns-o în braţe pe Bella. Damon s-a aşezat la volan. Probabil mergem la casa ei. După un drum atât de scurt, Bella a ieşit din maşină şi m-a tras după ea în casă, în timpul ăsta Damon plecând.

— De ce nu ai încuiat uşa? Ştii ce cred despre siguranţa ta! am ameninţat-o ridicând un deget în aer şi, la cât de ameţit eram, nici nu ştiu dacă era cel arătător sau mijlociu. (vă imaginaţi cum ar arăta cu degetul mijlociu în aer şi ameninţând-o despre siguranţa ei =)))))))))) scuze, dar nu m-am putut abţine).

— Despre asta mi-a păsat mie, că mă jefuieşte cineva sau că iubitul meu e aproape mort?!

— Sunt iubitul ăsta? am dat din cap.

Dar nu-mi răspunse, în schimb mă trase după ea până în baie. Îmi dădu jos bocancii şi şoşetele, jacheta ce o purtasem de mai mult de o săptămână, iar apoi tricoul şi în cele din urmă pantalonii. Se ruşină uşor când mă văzu în boxeri, dar ştiu că îi plăcea! (scuze din nou, dar tot nu mă puteam abţine =)))))).

— Fă un duş! îmi spuse, pregătindu-se să iasă, dar am oprit-o la timp.

— Hai să facem împreună; economisim apa, salvăm planeta, salvăm balenele, bla bla bla!

Râse. De când nu mai auzisem acel râs!

Văzând că nu spune nimic, i-am prins marginile tricoului şi l-am ridicat, dar nu mă lăsă, acoperindu-şi pieptul cu mâinile.

— Nu te teme, sunt eu. O să am grijă de corpul tău ca de un fluture gingaş, am şoptit, dorind să o încurajez.

Îşi lăsă mâinile pe lângă corp iar eu am putut să-i ridic tricoul. Se fâstâcea sub privirea mea cercetătoare. Voiam doar să-i cunosc tot corpul, să-i ştiu punctele sensibile, să ştiu unde îi place să fie sărutată, să ştiu totul despre ea. 

— Vreau să ştii că nu sunt cine ce ştie ce model, nu sunt 90-60-90, nu am sânii perfecţi, şi nici talia, am celulită, am semne de naştere, am...

— Calmează-te, am râs. Eşti perfectă pentru mine, am sărutat-o pe vârful nasului.

M-am aşezat în genunchi în faţa ei şi i-am dat jos balerinii, unul câte unul. Apoi blugii şi, în cele din urmă, rămase în lenjerie intimă. Era timidă; obrajii îi erau deja roşii. Am întors-o cu spatele la mine şi i-am desfăcut capsele sutienului, apoi am întors-o înapoi cu faţa. Dar avea, din nou, mâinile în jurul sânilor. I-am sărutat uşor mâna ca s-o încurajez şi am reuşit, acum rămânând doar în boxerii negri. Mi-am strâns buza între dinţi, analizându-i sânii perfecţi.

Jurnalul secret al unei stripteuze.Where stories live. Discover now