treisprezece.

4.9K 176 15
                                    

"Dragă jurnalule, ziua aceea a fost îngrozitoare. Am aflat că Amanda nu este tocmai cum o credeam eu, şi că mă place... ceva mai mult; iar apoi a venit tipul ăla despre care ţi-am povestit, Damon, la club. Şi tot atunci am aflat că el este fratele lui Daniel. Dar ăsta nu este singurul lucru care m-a dat peste cap, ci faptul că am aflat adevărul despre Daniel... Şi adevărul este că... Doar m-a folosit. A vrut doar să mi-o tragă şi apoi să mă trimită la prostituţie în Germania. Când a recunoscut, am fugit... Şi aşa am ajuns aici, pe patul de spital, în urma unui accident de maşină.

Şi mă distruge faptul că m-am îndrăgostit de el, am fost o proastă că l-am crezut! Şi am ştiut de la început că îmi va aduce numai belele, dar cu toate astea am intrat în jocul lui. Ce spui, voi putea vreodată să-l uit? Dar pentru asta, mai întâi va trebui să-l iert, şi mi-e teamă că nu pot face asta. Îl urăsc!"

Am închis caietul şi l-am strâns la pieptul meu. Acum am cea mai mare nevoie de mama, dar unde e ea? Oriunde aş căuta-o, nu am să o găsesc şi să o strâng în braţe, spunându-i că mi-a fost dor de ea. De aş şti că e acolo undeva şi că, cândva se va întoarce, ar face totul mai uşor. Şi mă doare faptul că nu am fost păcălită când eram mai mică, că nu mi s-a spus că ea a plecat undeva şi se va întoarce, ci mi s-a spus adevărul şi nu am putut trăi cu speranţa că într-o zi se va întoarce; am trăit şi trăiesc cu crudul adevăr.

— Cum te simţi?

— Mai bine, mulţumesc. Cât timp am fost în comă?

— Trei luni de zile. Dar să ştii că nu m-am mişcat de aici nici o secundă!

— Dacă îmi spui asta doar ca să te iert, să ştii că am făcut-o deja. Te iubesc, ai fost alături de mine în toate momentele grele! Nu cred că aş putea trăi fără tine...

— Da, dar nu te merit; nu merit prietenia asta! Te-am vândut pentru nişte bani nenorociţi! Mă urăsc pentru asta.

— Nu, eu te-am iertat, tu de ce nu o poţi face?

Lăsă privirea în jos, apoi se aşeză pe marginea patului şi mă sărută pe frunte.

— Dar să ştii că, şi el a stat aici în aceste trei luni. A părăsit încăperea doar cât să se ducă la baie, atât. Îi pare rău şi e trist, nervos, dezamăgit şi regretă că a acceptat planul ăla; dar spune că acum chiar te iubeşte. 

— Nu-mi pasă, acum e trecutul pentru mine. Pot să plec de aici? Cred că trei luni mi-au fost de ajuns în spitalul ăsta!

Îmi întinse punga cu care venise apoi îmi indică baia. M-am ridicat din patul înalt şi am început să fac paşi mici spre uşa albă. Picioarele îmi erau amorţite, dar mă simţeam bine, de parcă doar dormisem o noapte foarte lungă. M-am aşezat pe toaletă şi mi-am dat jos halatul apoi mi-am luat noua lenjerie intimă, tricoul gri şi o pereche de colanţi negri iar în picioare o pereche de balerini negri.

Când să ies din baie, uşa a fost închisă brusc.

— Ce cauţi aici? Ţi-am spus să dispari din viaţa mea! Din cauza ta am stat în comă trei luni! am ţipat.

— Nu spune asta... Eu te iubesc!

— Mă laşi?! Ieşi din viaţa mea, acum pentru totdeauna!

— Uită-te în ochii mei şi spune-mi că vrei să te las în pace, că nu vrei să te mai ating, sărut sau îmbrăţişez! zise luându-mi faţa în palme şi obligându-mă să-i privesc ochii căprui de care îmi era atât de dor. Spune-o!

Dar... nu puteam. Oricât de mult l-aş fi urât, îl iubesc! Nu puteam să-i spun să mă lase în pace, mai ales uitându-mă în ochii ăia ciocolatii, pentru că îmi va fi enorm de dor de parfumul lui, de îmbrăţişările lui lungi, de chipul lui, de săruturile lui, de... El.

Jurnalul secret al unei stripteuze.Where stories live. Discover now