Fifteen

14.6K 777 17
                                    

- Komolyan? Tizenháromszor? - döbbentem le teljesen, mikor elmesélte azt, hogy hányszor kellett összevarrni a talpát. Igen, egy bálon ez egy igényes téma. 

- Komolyan! Nem tudom hogy csináltam. - vonta meg vállát. - És neked? Volt már ilyen "élményed"? - rajzolta a nyuszifüleket. 

- Én mindig összezúztam magam. Vagy feldagadt a bokám, vagy eltörtem az ujjamat. - utánoztam őt, megvontam vállamat. 

- Nem néztem volna ki belőled. 

- Miért? 

- Mert te olyan óvatos vagy. Nem gondoltam volna, hogy tudsz ilyen szerencsétlen is lenni. - nevetett ki rögtön. 

- Na kösz! Tulajdonképpen ugyan ez lerí rólad is. - vágtam vissza. 

- Igen? És tudsz táncolni? Mert ha ennyire szerencsétlen vagy, gondolom eltörnéd valamidet. - mosolygott pimaszul. Én oldalra pillantottam a ringatózó párokra. 

- Tudok táncolni. - vontam fel szemöldökömet. 

- Akkor felkérhetlek, Ausztrália? - vigyorgott jobban. Hát, az Ausztrália tényleg rám ragadt. Elfogadtam elém nyúló kezét és kivezetett a táncparkettre. Lassan derekamra engedte erős karjait, majd tartásában teljesen elvesztem. Nyaka köré kulcsoltam ujjaimat, hogy kissé kibújjak karjai alól. Mellkasára döntöttem fejemet, és oldalra néztem. A fiatal párok, a házasok mind körülöttünk táncoltak. Arcuk állandóan mosolygó volt, ahogy nézték egymást. Párszor elejtettek egy-egy szenvedélyes csókot. Akaratlanul is kihagyott egy ütemet a szívem. Halvány mosollyal arcomon fordultam vissza Cameron felé, ki már ekkor kaján mosollyal nézett vissza rám. Összehúztam szememet, amikor is Cameron nagy keze elkezdett lefelé vándorolni, egészen fenekemig. Lágyan belemarkolt, nekem pedig szemeim kipattantak. 

- Nem csak én fogom a párom fenekét. - kacsintott. Tátott szájjal néztem rá. Idő volt, mire megmukkanni tudtam. 

- De náluk ez már megszokott. - arcom párbajozhatott volna egy paradicsommal. 

- Nálunk is lehet megszokott. - vigyorodott el. Megforgattam szemeimet, mire felnevetett. Kérdőn néztem rá. Mosollyal arcán megrázta fejét, én pedig nem kérdeztem rá. Mindegynek tartottam. 

A zene tovább szólt, de mintha elmúlt volna. Egyre halkabb lett körülöttünk minden. Teljesen elvesztem barna íriszeiben. Szemei ki voltak tisztulva, ami még jobban elkápráztatott. Tekintete cikázott szemem s ajkam között. Sokáig eljátszotta ezt a kínzó játékot, mikor lassan elkezdett felém közeledni. Húzta az agyam. Mikor már csak egyetlen hajszál választott el minket egymástól, ajkainak estem. Szenvedélyesen faltuk egymás ajkát. Ujjai kis köröket játszottak végig hátamon, ahogy kezét fentebb húzta. Belebizseregtem ebbe a kis cselekedetébe. Hajam alá túrt, én pedig vállát markolásztam. Imádtam a csókunk minden egyes percét. Lehet, hogy később megbánom, bármi miatt is, de rohadtul nem érdekelt. Mert éreztem és tudtam, hogy lassacskán Cameron a szívem vágya lesz. 

Lassan elengedtük egymást és újra hosszas szemezéssel töltöttük el az időt. Amikor nem bírtam tovább, derekára kulcsoltam karomat és mellkasába fúrtam arcomat. Belevigyorogtam zakójába. Tovább inogtunk a zenére, ami még mindig kellemesen szólt. Csodálatos érzés volt, hogy ezen az estén magaménak tudhattam őt. Az elmúlt 19 évemben egyszer sem éreztem ilyenfajta vonzalmat egyetlen fiú iránt sem. 

Szomszédfiú |✔Where stories live. Discover now