maybe or...

6.5K 274 36
                                    

Amikor azt mondtam, hogy ez egy egyedülálló történet lesz, nem gondoltam volna, hogy ennyien akarjátok Camelaide páros folytatását. Tudom, azt válaszoltam korábban, sok szívet ezzel összetörve, hogy nem lesz folytatása. De... azt hiszem, mégis sikerült engem rávennetek. Igen. 

LESZ MÁSODIK ÉVAD!!!

Arcomra fagyott mosollyal írom ezt. Boldog vagyok, hogy megírhatom a folytatást, és hogy megihletett. Sajnálom, hogy eddig várattalak Titeket a válasszal! Én sem voltam még benne akkor biztos. De már igen. Camelaide megérdemli a folytatást, New Yorkban, együtt, örökkön örökké. 

Viszont. Mivel itt wattpadon három (a folytatással együtt négy) történetet írok, ne haragudjatok, ha ezek kicsit el lesznek hanyagolva. De itt a nyár, bármikor tudok írni, szerencsémre vannak ötleteim, amiket kordában tudok tartani a fejemben. 

Megint megszeretném köszönni, hogy ennyire lelkesek vagytok, és hogy ennyire elnyerte a tetszéseteket. Őszintén mondom, óriási élmény látni, hogy még most is, egy hónapja a befejezés után mennyi érdeklődő kattint rá, a Szomszédfiúra. 

Köszönöm Nektek. Millió puszi&ölelés. 

Szomszédfiú |✔Where stories live. Discover now