damn it...ONE FREAKIN' YEAR!

5K 108 12
                                    

TUDOM TUDOM TUDOM TUDOM, EGY NAPPAL ELKÉSTEM, DE UTOLJÁRA TEGNAP ESTE JUTOTT ESZEMBE! Mindaddig a fejemben volt, akartam valamit, de tegnapi nap annyira zsúfolt lett, hogy kiment a fejemből (a világ leggagyibb locsolóversét kaptam, és a parfümről nem tudtam eldönteni, hogy női, vagy férfi). 

De Húsvét vasárnap, kis démonszövetkezeti fülig érő mosolyú unokaöccs ide vagy oda, Húsvét hétfő van, nem kapok több locsolót (hallelujah!), így van időm itt is eltölteni az életem hátralévő részét. Nyolcvan éves koromban is itt fogok nektek pötyögni, hogy "Sziasztok Mucikák, emlékeztek még mikor az egyéves évfordulót ünnepeltük? Azóta háromszor lenyeltem a protkómat, kétszer eltörtem a csípőmet és ötször annyit bingóztam, mint éltem!" Na jó, túl sok volt a füstölt sonka, inkább beszéljünk másról lol.

Mint ahogy láthatjátok, egyéves lett a Szomszédfiú (tegnap). Egy év alatt sokkal többet fejlődtem, többet gyakoroltam és írtam, és ennek itt is megvan az eredménye. Talán nem írtam annyiszor, mint ezelőtt, de annál hosszúbbakat. Lol, ez nekem nem megy. 

Őszintén szólva, még most is meglep, és mindig mosolygok, mikor az értesítéseim között meglátom, hogy még mindig sokan olvassák és szavaznak a részekre. Egy év után is mencik vagyunk. 

Igazából ez a post hülyeség, de nekem sokat jelent egy évforduló, még ha másnak semmit. Augusztusban pedig ünnepeljük (vagy legalábbis én, kölyökpezsgővel) a második részt 😏😝. 

piece&love:noja. 

Szomszédfiú |✔Where stories live. Discover now