Capitolul 6

95.7K 3K 243
                                    

Muzica rasuna la maxim in apartamentul spatios, atmosfera fiind din ce in ce mai destinsa si vesela. Pungile de chipsuri zaceau aruncate pe jos, cestile goale de cafea erau imprastiate prin casa, iar Bonnie si Jessica dansau de mama focului in mijlocul sufrageriei, cantand, tipand si facand o galagie de nedescris, asa ca nici macar nu au remarcat zgomotul provocat de usa de la intrare.

-Nebunelor! Inchideti naibii muzica ca trebuie sa vorbim! a strigat Vanessa din toti plamanii, sperand sa se faca auzita.

-Vanny, ai venit mai devreme! a spus uimita Bonnie in momentul in care si-a remarcat prietena.

-Da, la timp cat sa nu sune vecinii la politie se pare. Oricum, am un anunt extrem de important asa ca am venit pana aici sa vi-l spun personal.

Cele doua fete si-au aruncat priviri intrebatoare, fiind numai ochi si urechi la ceea ce avea de gand blonda sa le zica.

-Deci, stiti ca de o luna si ceva va tot vorbesc intruna de Josh.

-Cum sa nu stim, abia daca ti-am mai vazut fata de cand tot iesi cu el, a adaugat Jessica amuzata.

-Pai stiu ca nu a trecut prea mult timp, insa relatia noastra incepe sa devina destul de serioasa si chiar il plac mult.

-Ne bucuram pentru tine draga! a exclamat Bonnie fericita ca prietena sa si-a gasit in sfarsit dragostea pe care o astepta de atata timp.

-Prin urmare, am decis ca a venit momentul sa il cunoasteti si voi, a continuat blonda entuziasmata.

-Pai era si cazul, sa stim pe cine batem in caz de te vedem vreodata suparata, a spus Jessica razand.

-Am vorbit deja cu el si am stabilit ca maine pe la cinci o sa vina aici la noi. E mai confortabil decat sa fi mers in vreun pub sau restaurant, plus ca o sa fie o atmosfera mai relaxata. A zis ca o sa vina cu prietenul lui cel mai bun si cu un alt prieten de-al prietenului.

-Maine la cinci? S-a facut! au aprobat cele doua fete in acelasi timp.

-Minunat! Va iubesc! a exclamat blonda sarindu-le in brate.

-Dar sa dea naiba sa gesesc iar dezastru ca v-am halit! a continuat Vanessa chicotind.

***

Intinsa pe canapea, cu un picior atarnand pe podea, cu o perna in brate si imbracata doar in boxeri si sutien, Jessica parea sa fi atipit de ceva ore bune, asa ca nici macar nu baga de seama momentul in care cineva a intrat in apartament.

-Hei dragelor, am sosit! s-a auzit o voce de pe hol, dar singura reactie a Jessicai a fost sa se incrunte usor, si sa stranga si mai mult perna la piept.

-Mai lasa-ma cinci minute, Bonnie! a mormait satena cu fata in canapea, neconstientizand pe deplin de ce ii este tulburat somnul dulce.

-Of, sa nu imi zici ca fata asta doarme! a spus Vanessa usor nervoasa, indreptandu-se spre sufragerie dar a incremenit cand a vazut imaginea nu tocmai decenta a prietenei sale.

Pe langa faptul ca purta doar lenjerie intima, hainele ii erau imprastiate neglijent pe podea, de la rochia neagra pana la dresuri si tocurile de aceeasi culoare, fiecare piesa vestimentara fiind aruncata in alta parte. In aer se putea distinge cu usurinta un miros vag de tutun si alcool ca sa nu mai vorbim de amestecul ciudat de parfumuri ce plutea in jur. Parul Jessicai era ciufulit si dezordonat, iar Vanessa nu a putut sa nu remarce faptul ca nu era nici macar demachiata.

Reusind cu greu sa isi revina dupa imaginea destul de compromitatoare din fata ei, a deschis gura sa le spuna celor trei baieti sa o astepte afara insa era prea tarziu. Acestia intrasera deja in camera, fluierand si chicotind.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum