Capitolul 14

73K 2.3K 107
                                    

Se spune ca dorinta este unul dintre cele mai arzatoare si intense sentimente traite vreodata de om, fiind acea senzatie unica si mistuitoare care iti domina cu minutiozitate intregul corp si iti aduce treptat ratiunea pe culmile pieirii. Este acea traire coplesitoare si dogoritoare resimtita prin fiecare celula, prin fiecare por strapuns in acel moment de fiori electrizanti, generati de cerintele inflacarante ale trupului supus acestor stari launtrice covarsitoare. 

E atat de ciudat faptul ca oamenii isi lasa asa de usor judecata intunecata in favoarea unor impulsuri aproape animalice, care ajung sa ii consume incet si dureros, in cel mai placut si amagitor mod posibil, ca mai apoi sa se trezeasca peste cateva minute ametiti si dezorientati ca dupa o betie zdravana, implorand intreg universul ca toate astea sa fi fost doar un dulce cosmar.

Sa fie oare dorinta chiar mai intensa decat iubirea? Parerile sunt impartite. Cu toate acestea experienta vietii ne invata pe toti un lucru pe care nu il vom putea contesta niciodata, si anume faptul ca desi nu toti oamenii iubesc, toata lumea este captiva la un moment dat in mrejele ispititoare ale dorintei.

Ei bine, Ryan a fost constrans intreaga zi de aceasta traire ardenta si nu era sigur daca mai avea sa reziste prea mult tentatiei de a o propti pe satena la perete, podea, masa sau orice alta suprafata care i-ar fi conferit avantajul dominatiei, descarcandu-si astfel intreaga tensiune sexuala acumulata in ultimele zile intr-o micuta partida nevinovata.

I se parea de-a dreptul excitanta acea atitudine vesnic defensiva a Jessicai, acea incapatanare infantila de care dadea mereu dovada, cat si continua faza de negare in care se afla, mai ales ca toate acestea erau intr-un contrast atat de mare cu ceea ce afisase cand s-au intalnit prima oara. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca satena avea prostul obicei de a nu vorbi foarte mult, dar atunci cand o facea scotea numai replici ironice si intepatoare care nu faceau decat sa il starneasca si mai mult fara sa-si dea seama. Fata de multe persoane cu care brunetul a intrat in contact pana acum, Jessica reusea sa ii provoace orgoliul mult mai mult decat era necesar pentru sanatatea ei, fapt ce l-a determinat sa ii treaca de multe ori prin minte ganduri nu prea decente prin care sa o puna la respect.

-Realizezi faptul ca arati ca o pisicuta mica si neajutorata care vrea sa sara cu ghierutele la gatul unul leu atunci cand ma ameninti, nu? a intrebat Ryan ironic cu un strop de amuzament in glas, indreptandu-se spre satena cu un zambet dracesc pe chip.

Aceasta doar s-a incruntat contrariata de replica ingamfatului, simtind deja cum nervii ei fierb la foc mic. Se saturase pana in gat de accesele lui de superioritate, mai ales ca nu a permis nimanui niciodata sa o trateze cu nasul pe sus, iar brunetul aici de fata isi cam facuse din asta un obicei. Fara sa mai stea pe ganduri, i-a raspuns iritata ridicand considerabil tonul:

-Uite ce e mister ego, stiu ca probabil ai fost obisnuit la viata ta sa bati din palme si aia sa fie, dar ar fi cazul sa iti revizuiesti atitudinea de badaran daca...

Nu a apucat in schimb sa isi termine discursul acuzator, caci inainte ca ultimele cuvinte veninoase sa ii iasa pe gura, a fost adusa la tacere de buzele flamande ale brunetuluim, ce i le-au captivat cu foame pe ale ei intr-un dans salbatic si pasional, care ii potolea atat pofta nebuna de gustul afrodiziac al fetei, cat si starea usoara de nervozitate indusa treptat de aceasta.

Jessica nu i-a raspuns la sarut, dar din cauza socului resimtit pe moment nici nu a reactionat in vreun mod defensiv pana sa constientizeze pe deplin ce se petrece. Devenind mai apoi complet lucida, a incercat in zadar sa se desprinda de trupul infierbantat al lui Ryan, care o tinea mult prea strans in captivitatea bratelor sale puternice, rapindu-i orice sansa sa se elibereze din stransoarea ferma si posesiva a acestuia. 

Il putea simti aprins, intaratat si excitat, intensitatea cu care acesta o saruta combinata cu atingerile lui pline de patos si senzualitate, emanand erotism si dorinta prin toti porii. Stia prea bine faptul ca pasiunea pe care o punea in sarut si felul unic prin care reusea sa ii trezeasca la viata toate simturile doar prin niste simple atingeri ar fi aprins-o cu totul irecuperabil daca nu ar fi fost atat de nervoasa si razvratita impotriva barbatului care mai avea putin si o devora la propriu. Astfel, cu ratiunea inca prezenta la datorie, a incercat inca o data sa scape din bratele brunetului, refuzand in continuare sa intre in acest joc periculos al seductiei. Avea ceva de dovedit si asta era o ocazie perfecta sa-i demonstreze lui Ryan ca nu avea de gand sa ii dea dreptul sa faca ce vrea din ea oricand doreste. Era o femeie puternica si nu putea sa lase dorinta sa ii umbreasca judecata.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum