Capitolul 20

65.7K 2.1K 308
                                    

Ochii acestuia nu tradau nicio expresie care sa valideze umanitatea, iar agresivitatea cu care continua sa o sa tina in stransoarea de fier a bratelor sale nu ii dadea prea mari sperante in ceea ce priveste posibila salvare adusa de delaratia mincinoasa de mai devreme. Cu toate ca se oprise totusi din ce facea, modul in care o strafulgera acid cu privirea ii paraliza tot corpul, facand-o sa se teama tot mai mult de ceea ce avea sa urmeze. Tensiunea acumulata devenise deja sufocanta, iar lipsa oricarui tip de reactie din partea barbatului o aducea si mai mult pe culmile agoniei, caci nu stia cat mai avea sa indure durerea sfasietoare atat fizica cat si psihica, mai ales ca neputinta in care se scalda de ceva vreme o prabusea cu totul, iremediabil. 

A inchis incet ochii, dorindu-si cu toata fiinta ca tot chinul sa inceteze si intreaga scena traumatizanta sa se naruie subit, asemeni unui cosmar chinuitor alungat de razele calde ale soarelui intr-o dimineata senina de vara. Dar din pacate stia prea bine ca afara sufla nemilos cumplitul vant al iernii, la fel de bine cum stia ca ceea ce traieste acum e departe de a fi doar un vis urat. 

-Si de ce crezi ca ar trebui sa-mi pese? a spart acesta in cele din urma tacerea, privind-o cu aceeasi adversitate crancena.

Satena si-a umezit fugitiv buzele, dupa care i-a raspuns cu obisnuita urma de ironie in glas, vocea fiindu-i ceva mai tremuranda ca de obicei:

-Tu m-ai intrebat.

Barbatul a scrasnit nervos din dinti, replicandu-i cu asprime:

-Ti-ai pierdut sansa, iubito. Trebuia sa te gandesti la asta inainte sa te porti ca un copil razgaiat.

Scartaitul deranjant al usii vechi i-a facut pe amandoi sa tresara, un barbat blond, inalt si foarte bine facut facandu-si loc in incaparea micuta.

-Mai usurel frate, deteriorezi marfa.

Jessica l-a privit dezgustata si desi ii stateau pe limba cateva replici destul de jignitoare s-a abtinut cu greu, fiind constienta de situatia defavorizanta care nu prea ii dadea dreptul sa riposteze. Se saturase sa fie tratata ca ultimul obiect nesemnificativ ramas aruncat pe raftul unui supermarket de la periferie, si pur si simplu ii venea sa urle de frustrare pentru faptul ca nu putea face nimic in privinta acestui lucru suparator.

-Ai aflat daca e virgina sau nu? A trecut destul de mult timp si restul intreaba deja daca o pot avea si ei pentru o tura, a continuat acesta relaxat, facand-o pe satena sa se inece cu propria saliva.

In viata ei nu i-a mai fost atat de scarba.

-Ea sustine ca inca ar fi, a raspuns acesta usor iritat.

-Si atunci ce dracu cauti deasupra ei? Stii doar ca o sa luam mult mai multi bani pe ea daca o pastram asa. Si de ce naiba ai taiat-o? a adaugat blondul privindu-si tovarasul mustrator.

-Pentru ca merita! a raspuns acesta simplu, ridicandu-se in sfarsit dupa trupul fragil al Jessicai care, imediat ce s-a vazut libera, si-a infasurat disperata mainile in jurul pieptului, simtindu-se groaznic de stanjenita pentru faptul ca cei doi barbati i-au admirat pana acum goliciunea.

Blondul doar a chicotit atat la auzul afirmatiei prietenului sau, cat si la gestul inocent al fetei, dupa care si-a indreptat complet atentia spre satena care inca zacea inerta pe podeaua murdara.

-Mai, mai, dar cum de o fata atat de delicioasa ca tine mai e inca neatinsa? a spus acesta pe un ton pervers, lingandu-si usor buza superioara.

-Tu chiar o crezi? a pufnit batjocoritor amicul sau, privind-o pe Jessica cu dezgust.

-Desi trebuie sa recunosc ca imi e destul de greu, trebuie s-o cred pana la proba contrarie. Il chemam maine pe doctorul Bennett sa ne confirme?

-Da, vreau sa terminam cu circul asta cat mai repede.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum