Capitolul 27

66K 2K 267
                                    

*Din perspectiva Jessicai*

Mi-am deschis cu dificultate ochii adormiti, intorcandu-ma instinciv pe partea dreapta a patului. Lumina slaba ce se disipea treptat prin camera candva obscura imi dadea de inteles faptul ca era deja dimineata, ceea ce insemna ca am adormit fara sa imi dau seama. Am oftat prelung, dupa care am incercat sa ma intorc din nou pe partea cealalta, caci nicio pozitie nu mi se parea destul de confortabila in momentul de fata. Fiecare particica din corp imi era impanzita de o durere apasatoare, iar orice incercare inutila de a gasi o pozitie cat mai prierlica imi era imediat sfaramata de o senzatie intepatoare, ca si cum as fi avut vreo doua-trei coaste rupte. 

Doamne Jessica, ce-ai facut?

Nu a fost nevoie sa fac un efort prea mare pentru a-mi intoarce privirea, observandu-l astfel pe Ryan care inca era ratacit in lumea viselor, cu capul afundat in perna si bratele usor indreptate spre partea mea de pat. Oh da, asta am facut! mi-am zis eu ironica, ridicandu-ma cu atentie de pe asternuturile ravasite.

Am pasit usor pe covorul pufos, dar simplul efort de a ma sustine pe picioare imi parea de-a dreptul colosal. Imi simteam fiecare muschi apasat de o amorteala dureroasa, de parca doar ce ma intorsesem recent de pe front dupa vreo doi ani de lupte intense. Tematoare, am facut cativa pasi marunti spre oglinda, fiind mult prea curioasa de imaginea pe care aceasta avea sa mi-o furnizeze. Dar as fi putut sa jur ca nu avea sa fie una prea satisfacatoare. 

Nu a durat prea mult ca gandurile sa-mi fie confirmate, caci reflectia pe care am vazut-o in fata ochilor mi-a facut respiratia sa se opreasca pentru cateva secunde. Pe langa urmele rosiatice de muscaturi pe care le aveam pe toata suprafata gatului, trupul imi era marcat si de o sumedenie de vanatai urate, cel mai probabil pricinuite in urma cazaturii din pat si nenumaratelor rostogoliri si trante pe podeua tare, in lupta nebuna pentru dominatie. Mi-am trecut usor mana peste multiplele zone vinetii, intrebandu-ma ce mama dracului a fost in capul meu. Si mai ales, cum poate fi posibil sa-mi fi placut toata acea descatusare salbatica? Spontaneitatea situatiei cat si partida de-a dreptul antrenanta mi-au facut pe moment corpul sa freamete efectiv de placere, imbatandu-l cu dulci fiori ametitori ce nu faceau decat sa sporeasca si mai mult focul ce ma ardea viu pe interior.  

Mi-am scuturat energic capul, incercand sa alung toate acele ganduri gresite. Asta a fost cea mai proasta miscare pe care am putut sa o fac si sincer, nici macar nu stiam cum sa ma port mai departe. Pe langa faptul ca imi era rusine de ceea ce facusem, aveam vaga impresie ca un anume amanunt important imi scapa. Insa din nefericire eram inca mult prea buimaca pentru a realiza despre ce era vorba.

Tot ce imi doream in momentul actual era sa fug. Sa plec linistita si sa imi vad de viata, exact asa cum am facut prima oara. Dar stiam prea bine ca situatia in care ma aflam nu imi permitea acest lux.

-O sa ma trezesc vreodata cu tine in pat dupa ce facem sex? s-a auzit o voce somnoroasa, usor ragusita, ce m-a facut pret de cateva clipe sa simt firicele de electricitate prin tot corpul.

Mi-am trecut frustrata mana prin par, tragandu-mi rapid lenjeria intima pe mine. Sau ma rog, partea inferioara caci sutienul a fost de mult timp compromis. Hmm, ma intreb ce mai face Aiden. Sper ca e in moarte clinica, sau macar in coma daca n-am eu norocul asta.

Acum unde o fi tricoul ala?

-Poti sa ramai asa, ma chinui de multa vreme sa te dezbrac, a afirmat Ryan cu un ranjet pervers pe chip, sprijinindu-se in coate si privindu-ma in cel mai patrunzator mod cu putinta.

I-am aruncat o privire acida, continuand sa il ignor cu desavarsire. In plus, nici macar nu stiam ce as fi putut spune in afara de cateva cuvinte de dulce.

-Ai de gand sa ma eviti pentru tot restul zilei, sau iti vrei tricoul inapoi? a intrebat el amuzat, fluturand jucaus piesa vestimentara mult dorita.

Play or be playedWhere stories live. Discover now