Capitolul 16

74.4K 2.3K 174
                                    

Lumina puternica s-a strecurat brutal in camera spatioasa, facandu-ma sa imi deschid usor ochii printr-o grimasa. Priveam absenta intr-un punct fix, toate gandurile fiindu-mi anihilate de o ceata densa care parea sa imi amorteasca total mintea, facandu-ma incapabila sa prezint orice fel de stare sau sentiment. Desi eram inca adormita, nu mi-a luat prea mult sa constientizez faptul ca eram invaluita intr-o caldura coplesitoare, care amestecata cu mirosul sofisticat si extrem de masculin din aer nu facea decat sa imi induca si mai mult acea transa pe care o singura persoana era capabila sa mi-o provoace. Era acea persoana care reusea sa starneasca in mine cele mai contradictorii si controversate trairi, care imi infiora fiecare centimentru de piele, ridicandu-ma pe culmile placerii, trezindu-mi la viata toate simturile si facandu-ma sa tanjesc mereu infometata dupa mai mult. Dar mai ales, era acea persoana pe care ajunsesem sa o urasc cu toata fiinta, detestand fiecare suspin incontrolabil pe care mi-l provoca, fiecare atingere inflacarata oferita, fiecare dorinta impetuoasa ce se inradacina in adancul meu cand ma aflam in preajma brunetului.

Dar oricat de mult imi displacea situatia in care ma aflam, stiam ca toate aceste lucruri sunt complet normale. As fi fost mult prea ipocrita sa neg aspectul ireal de atragator al lui Ryan, cat si faptul ca se pricepea de minune la capitolul seductie. Stia cum si unde sa atinga o fata si stapanea la perfectie arta vorbelor, jongland cu replicile intr-un mod de-a dreptul ametitor. Dar mai ales, stia cum sa o aprinda iremediabil, astfel incat dorinta arzatoare sa fie singurul lucru care ii curge prin vene, coplesind-o total si invadandu-i intreaga fiinta imbatata de prezenta impunatoare a acestuia.

Prin urmare, ceea ce reusea sa trezeasca in mine nu era ceva iesit din comun. Era ceva firesc avand in vedere circumstantele nefericite si calitatile de cuceritor de care nu se sinchisea niciun moment sa dea dovada. Ma uram pentru faptul ca la acest capitol puteam fi bagata in aceeasi oala cu toate fetele frivole care i-au incalzit patul lui Ryan de-a lungul timpului, insa nu era vina mea. Nu era ca si cum puteam sa-i dictez trupului sa nu se mai topeasca la atingerile lui, sau pielii sa nu se mai cutremure la fiecare mangaiere sau sarut al acestuia. Pana la urma era imposibil din punct de vedere biologic, nu? Eram atrasa fizic de el ca orice persoana de sex feminin si din pacate nu aveam ce sa fac in privinta asta, in afara de a incerca sa-mi controlez pe cat posibil impulsurile necuviincioase si sa fiu cat de rationala puteam. Din fericire acest lucru mi-a iesit destul de bine in ultimul timp, iar in momentul in care am sa ma mut de aici voi putea sa inchei definitiv acest capitol atat de enervant si obositor. Oricat de atragator era, asta nu schimba faptul ca personalitatea lui era una insuportabila, motiv pentru care ajunsesem sa il urasc atat de mult.

Dupa scurtul moment de contemplare un oftat prelung si-a facut loc printre buzele mele, dupa care am incercat  sa imi misc corpul amortit. Am esuat insa lamentabil, caci stransoarea care ma tinea captiva era mult prea puternica ca sa pot face vreo miscare mai ampla. Ei bine, se pare ca era timpul sa dam trezirea.

-Aaaa! am strigat eu agitata, marind considerabil numarul de decibeli din camera.

Reactia lui a fost imediata, tresarind brusc si uitandu-se confuz la mine.

-Ce naiba te-a apucat? a mormait el cu o voce ragusita si somnoroasa care, desi imi venea greu sa recunosc, era a naibii de sexy.

-Este un nesuferit in patul meu! Fa-l sa dispara! am raspuns eu pe un ton plangacios, privindu-l cu o expresie pe masura.

Acesta doar a zambit ironic, aducandu-si fata la acelasi nivel cu a mea. La naiba, asta niciodata nu ducea la ceva bun!

-Cine? Tipul care te facea sa suspini de placere noaptea trecuta? mi-a soptit acesta pe un ton obraznic, zambetul acestuia transformandu-se intr-unul pervers si arogant.

Mi-am dat plictisita ochii peste cap, enervata de faptul ca nu ezita niciodata sa imi aminteasca efectele care le avea asupra corpului meu. Si asa acest lucru era destul de frustrant, chiar nu era necesar sa mi se aduca aminte asta zilnic.

Play or be playedWhere stories live. Discover now