Capitolul 12

80.4K 2.5K 189
                                    

Stransoare ferma si posesiva. Caldura coplesitoare. Stare placuta de neliniste. Saruturi patimase si atingeri in graba. Priviri arzatoare si zbuciumuri interioare. Trairi intense si vagi urme de remuscare. Confuzie.

M-am trezit buimaca, privind crispata in jur si incercand sa imi stapanesc durerea acuta de cap care se pare ca nu vroia sa ma paraseasca de ieri incoace. Am privit absenta pret de cateva secunde in gol, incercand sa descifrez semnificatiile scenelor tumultoase ce se derulau fugitiv in mintea mea, asemeni unui dulce cosmar ce ma fascina intr-un mod aparte si inexplicabil, dar sirul intens de ganduri mi-a fost intrerupt in momentul in care am sesizat in aer o usoara tenta de parfum masculin cu slabe note lemnoase, lucru care ii conferea senzualitate, fiind atat de imbietor si totusi extrem de familiar. 

Am sarit ca arsa din pat, privind speriata persoana de langa mine, dar am rasuflat usurata in momentul in care am remarcat ca nu era decat Bonnie.

-Ce-ai nebuno? m-a intrebat ea somnoaroasa, simtind probabil modul destul de brutal in care am parasit patul.

-Am crezut ca..adica..las-o balta! am raspuns eu balbait, scufundandu-ma din nou in comoditatea patului confortabil, acaparata de o multitudine de intrebari.

-Mhmm, a murmurat ea neauzind probabil ceea ce tocmai i-am spus din cauza starii de somnolenta care spre deosebire de mine, nu a parasit-o inca.

-Auzi Bonnie, am continuat eu mult prea macinata de acest fapt curios. Nu simti si tu un miros vag de parfum barbatesc?

-Vine de la tine prostuto, a spus aceasta mai mult in soapta, tragandu-si apoi perna pufoasa peste cap.

Am inspirat adanc printr-o grimasa mirosul aromatic si intens, remarcand ca intr-adevar era impregnat pe pielea mea, fapt ce m-a facut sa realizez ca tot ceea ce eu confundasem cu un vis bizar si de nedeslusit era de fapt pura realitate si adevarata scurgere a intamplarilor noptii trecute. Printr-un singur gest, am revenit complet cu picioarele pe pamant, incepand sa imi reamintesc treptat fiecare mic detaliu al zilei precedente, cu toate intamplarile neasteptate si picante ale acesteia. 

-Oh Doamne! am strigat eu disperata, constientizand in sfarsit cat de eronat am putut sa actionez la faza cu Chris, nevenindu-mi sa cred cat de irationala am putut sa fiu.

-Tu chiar nu ai de gand sa ma lasi sa dorm, nu? a spus Bonnie exasperata, dupa ca s-a pozitionat in sezut, frecandu-si energic ochii adormiti.

-Spune-mi te rog ca nu am facut asta! Te rog spune-mi ca nu-i adevarat!

-Pai depinde acum la ce te referi. Daca ai avut vise ceva mai umede cu Chris in noaptea asta, e probabil doar fictiune. Dar despre scena de la petrecere nu pot spune acelasi lucru.

-Nu-mi vine sa cred! am spus eu ridicand mainile in aer, fiind extrem de acaparata de toata tevatura asta.

-Ti-am zis eu ieri ca nu vei mai fi asa indiferenta cand o sa te trezesti! a adaugat ea cu amuzament in glas.

-Felicitari Einstein, meriti un premiu! Nu e ca si cum eram mult prea beata ca sa mai realizez ce se intampla in jurul meu! i-am replicat eu ironic.

-In regula, ce-ai zice sa te calmezi? Nu e ca si cum ati fi facut ceva mai..intens.

-Da, Bonnie! Asta a fost datorita lui, caci daca era dupa mine in momentul ala lucrurile ar fi stat cu totul altfel! Doamne, nu pot sa cred! Imi e asa rusine..

-Linisteste-te draga, se mai imbata omul! Nu e capat de lume. Si pana la urma, daca ati fi facut ceva mai mult care era problema?

-Bonnie, tu te auzi vorbind? am intrebat eu stupefiata de cuvintele care au putut sa ii iasa pe gura prietenei mele.

Play or be playedWhere stories live. Discover now