Hoofdstuk 1

533 24 20
                                    

Nog geen maand en een half is er voorbij gegaan en ze hebben hem gevonden. Ze hebben Derek gevonden. Ik weet nog dat hij me vertelde dat hij mijn moeder had gezien in zijn loft. Nadien had ik haar ook een keer ontmoet, maar verder heb ik niets van haar gehoord. Ze heeft haar belofte nagekomen en heeft een appartement voor me gekocht. Deze dagen zit ik er niet zo vaak, want elke dag traint Derek me om een krachtige, slimme en geweldige weerwolf van me te maken. Het gaat moeizaam en het is vermoeiend, maar telkens zegt hij dat ik goed op schema zit.

Maar nu ben ik alleen. De mensen die Derek hebben aangevallen in zijn loft op de avond dat Kate daar ook war, hebben hem nu gevangen genomen, nogtans dat denk ik.. Ik wilde naar de winkel gaan en wanneer ik weer terug was, was hij verdwenen. Enkel vond ik een kogel omhulsel. Ik kan het niet zo laten. Ik moet iets doen, ik moet handelen. Maar daar heb ik hulp voor nodig.

Ik klop op de deur die voor mijn neus staat en het gaat vrijwel direct open.

"Ik heb je hulp nodig Scott en niet alleen die van jou." Zeg ik vastberaden, maar binnenin ben ik bang voor de gebeurtenissen die zullen volgen.

...

Als we aankomen bij de verlaten stad in Mexico, splitsen we op. Scott heet ondervonden dat hij hier zou zijn. Dat de mafia hem hier houdt. Stiles en Lydia blijven buiten en Scott, Kira, Malia en ik gaan de club binnen We maken plezier en vallen zo niet op. Malia en ik staan te dansen op de beat van de muziek en dan komt Kira naar ons toe. "Er is iets mis." Zegt ze en ik knik.

Er komen 2 mannen en een vrouw op ons af.

"Klaar?" Vraagt Malia erg stil en Kira en ik knikken op hetzelfde moment.

Kira houdt de vrouw tegen, Malia een van de mannen en ik ook.  Ik slaag de man Knock-out zonder mijn klauwen te moeten gebruiken. Weerwolven kracht kan je blijkbaar heel sterk maken.

Als ik de anderen wil helpen, zie ik dat ze de klus alleen hebben geklaard. Een vierde persoon verschijnt uit het niets en Scott slaagt hem direct tegen de muur.

"Laten we op zoek gaan naar Lydia en Stiles!" Zegt Scott en Malia en Kira volgen hem als een hondje. ik laat mijn ogen draaien en kijk hen met ongeloof aan.

Als we Derek hebben gevonden, hoef ik hen niet meer te volgen en heb ik niemand nodig, buiten mijn vader.

Als we een donkere gang doorlopen zien we dat rook de kamer vult.

"Het is wolfsbane!" Zegt Scott in paniek, maar het is al te laat.

De lucht wordt uit mijn longen gezogen en plots moet ik hard hoesten alsof ik naar adem hap.

"Het was geen slim idee om naar mij te komen, een getrainde jager van 40 jaar." Zegt een oude vrouw en vanaf dan zie ik niets meer.

Later doet mijn hoofd pijn en grijp ik er naar. Ik voel dat ik tegen de muur zit en kan al raden dat mijn hoofd er tegen werd gebotst. Ik open mijn ogen en zie Malia, Kira en Stiles rondlopen.

"Wat is er aan de hand?" Vraagt Scott die blijkbaar ook net wakker wordt.

"Ze hebben ons opgesloten, maar ze hebben Lydia." Zegt Stiles teleurgesteld en Scott kijkt hem geschrokken aan.

"Waarom Lydia, wat moeten ze van haar?" Vraagt hij maar niemand weet er een antwoord op te vinden.

"Laten we de mannen aanvallen als ze een volgende keer binnenkomen! En dan rennen! Er is geen andere uitweg!" Zegt Malia alsof ze de slimste van de groep is.

"We laten Lydia niet achter!" Zegt Scott en dat staat haar niet aan.

"Waarom niet?" Vraagt ze en Stiles schud zijn hoofd.

"Daar hebben we toch over gesproken? We laten niemand achter." Zegt hij en Malia knikt.

De deur gaat open en iedereen staat versteld van wat er gebeurd. Een man slaagt Scott bewusteloos en neemt ook Kira mee samen met Scott.

"Waarom nemen ze hen mee?" Vraagt Malia en Stiles en ik zwijgen. Hij kijkt me even aan, maar dan wijkt hij weer af. Ergens doet het pijn, maar ik kan er niets aan veranderen.

"Kan je ze horen?" Vraagt Stiles aan Malia en ze schud haar hoofd.

"Scott, Lydia of Kira?" Vraagt hij nogmaals en ik sluit mijn ogen om me te concentreren op de geluiden rondom me. Het zijn er veel, maar het moet me lukken! Derek en ik hebben er zoveel op geoefend.

"Concentreer je op mijn stem, dan hoor je misschien de andere niet meer. Zoals we hebben geoefend." Zegt Stiles en dat laat me mijn ogen openen. Weer een steek van jaloezie, geweldig..

Ik zet me neer tegen een muur en wanneer ik naar Stiles wil kijken zie ik dat hij Malia kust. Damn dat doet pijn.. Wetende dat ik dat kon zijn, dat ik dat 2 maand geleden was, dat zijn zachte lippen nu op een ander paar staat.

Ik kijk meteen weg en voel een krop in mijn keel opkomen. Ik mis je Stiles..

<<<>>>

A/N: Damn Stiles! Now you do it again! Zo teleurstellend..

Ach..

Dus wat vond je van het eerste hoofdstuk? Ik heb me met dit hoofdstuk gebaseerd op de eerste aflevering van seizoen 4.

someone_special

Changed || Teen Wolf || #2 ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu