Hoofdstuk 20

416 23 10
                                    

A/N: Bedankt voor het lezen! Dit boek staat in de top 200 in Fanfictie! :o THANKS

<<<>>>

Chris gaat een paar dingetjes installeren voor moest er een groep moordenaars straks komen om ons te vermoorden. Dus ik besloot om te gaan praten met Scott.

"Waar was je?" Vraagt hij me meteen en ik haal mijn schouders op.

"Ik moest even weg van alles..." Zeg ik eerlijk.

"Wel Lydia en Stiles hebben de Benefactor gevonden. Het was Meredith. Blijkbaar zou Peter en Brunski ertussen zitten. Brunski had Lydia en Stiles bijna vermoord als Parrish er niet tussen was gekomen. Stiles en Malia zijn op zoek gegaan vanwaar de deadpool komt en hoe ze het stop zetten." Vertelt Scott me en ik knik de als ik aandachtig luister.

"Dus zijn ze weer samen dan?" Vraag ik hem en hij kijkt me vragend aan.

"Stiles en Malia? Geen idee.." Zegt hij en gaat iemand van Satomi's pack helpen.

Ik zucht en kijk naar de mensen rondom me. Meteen zie ik Brett bij een klein meisje staan. Ik zie dat zijn T-shirt bebloed is, dus ga ik vragen wat er gebeurt is.

"Gaat alles goed met je?" Vraag ik aan Brett als ik naar zijn bebloede shirt kijk.

"Ja het gaat wel, het zal wel helen." Zegt hij en ik knik.

Het is me al snel duidelijk dat hij er niet over wilt praten. Ik draai me om als ik voetsporen hoor. En dan zie ik Derek staan.

"Derek!" Zeg ik enthousiast en loop naar hem toe. Hij omhelst me meteen.

"Waar zat je de laatste twee dagen?" Vraagt hij me en ik lach.

"Dat leg ik nog een keer uit." Zeg ik en hij knikt.

"Heather, dit is-

"Braeden." Zeg ik als ik hem voor ben.

"Jullie kennen elkaar al?" Vraagt hij aan ons beiden en we knikken.

"Zij is diegene die jou zonder discussie wilde zoeken en redden terug in Mexico." Zegt Braeden en ik knik trots.

"Natuurlijk. Ze is mijn dochter." Zegt hij met een lieve lach en dan kijkt ze hem vreemd aan.

"Dochter? Met wie dan?" Vraagt ze hem direct niet jaloers, maar zo leek het wel.

"Dat weet je liever niet..." Zeg ik eerlijk en kijk beschaamd de grond aan.

Voor ik hun gesprek nog meer zou storen, keek ik hen beiden even vriendelijk aan en ging de andere kant op. Bijna bots ik tegen Chris aan en gaat hij direct weer naar de groep. Er was iets mis, dat kon ik van zijn gezicht aflezen.

"Ze zijn er!" Roept hij als hij zijn apparatuur hoorde biepen.

"Iedereen verberg je!" Roep ik luid zodat iedereen me hoort en zelf ga ik achter een dikke muur staan. Ik zie meteen dat Brett en het kleine meisje ook achter de muur gaan staan voor bescherming. 

"Ooit al gevochten?" Vraag ik hen beiden en Brett haalt zijn schouders op.

"Het zal moeten." Zegt hij en ik heb medelijden met het kleine meisje.

"Wat is jou naam?" Vraag ik haar en geschrokken kijkt ze op.

"Lori." 

"Lori, als er iets is en je denkt dat er iets ernstig gaat gebeuren roep je gewoon Brett. Als hij niet antwoord roep je mij oké?" Een beetje overspoelt van de situatie knikt ze bevend. 

"Goed, mijn naam is Heather." Zeg ik en ze knikt weer. Brett legt zijn schouder om haar heen als teken van bescherming en snel verbergt Lori zich. Zo jong en al zo veel moet ze meemaken... 

"Zoek dekking!" Roept Braeden als ze een soort granaat de ruimte ziet inrollen. 

Ik kijk er even snel naar en zie er meteen rook uit komen. Ik neem mijn geweer stevig vast, maar merk dan al snel dat Lori schrik krijgt. 

"Geen zorgen, dit is voor hen, niet voor ons." Zeg ik en probeer een lach tevoorschijn te toveren maar dat gaat niet gemakkelijk als ik de kogels over de grond hoor rollen. Brett verandert naar een weerwolf en gaat er op af. Lori staat er alleen en bevend bij, dus neem ik haar hand vast en begin ik te lopen.

"We gaan ons verstoppen." Zeg ik en ik zoek naar een goede plek.

Wanneer ik die heb gevonden, gaat Lori zich snel verstoppen. Ik houd me iets dichter bij het slagveld en houd me klaar voor actie. Pas na een paar minuten zie ik beweging en wacht ik af met schieten. Wie weet is het een van ons...

Ik zie Brett gewond aanlopen en achtervolgd door twee moordenaars in zwarte pakken. Ik houd ze in het vizier en schiet er een in zijn been zodat hij niet verder kan. Brett valt en ik heb niet de tijd om een nieuwe kogel in het geweer te plaatsen dus laat ik het op de grond vallen en loop ik grommend op het zwarte figuur af. Ik spring op zijn rug en laat hem op de grond vallen. Ik grom en sleur het masker van zijn gezicht. Even leek het alsof hij schrik had, alsof hij dit alles ongewild doet. Hij leek zo onschuldig. 

"Heather dood hem!" Roept Brett, die zelf in de knoop zit met een andere moordenaar. 

Ik kijk rondom me en zie dat Scott helemaal rood ziet van het bloed van de persoon die hij bijna vermoord, maar dan stopt hij bij het geluid van een gsm. Het volgende wat ik zag was merkwaardig en dan voelde ik een scherpe pijn in mijn schouder. Ik kijk naar de man die ik net tegen de grond sloeg en hij schoot een kogel in mijn schouder. Het maakte me kwaad, zo kwaad was ik nog nooit geweest. Nog voor ik mijn klauwen in zijn lichaam wilde markeren, duwde Brett me aan de kant. De man rende weg en stilletjes aan werd ik kalm.

"Ik kon je niet iets laten doen waar je later spijt van zou hebben." Zei Brett en heeft me net geholpen. Ik ben geen moordenaar.

<<<>>>

A/N: Hey ik weer met een nieuw hoofdstuk! Deze keer heb ik geen nieuwtjes maar wil ik wel graag antwoord geven op de vraag in het vorige hoofdstuk. Eigenlijk is het zowat hetzelfde zoals bij jullie allemaal...

Films: Hunger Games, The Maze Runner, Divergent, Narnia, Love Rosie, ...

Series: Teen Wolf, Glee, Shadowhunters, The Flash, Supergirl, Once Upon a Time, ...

Bands of muziek: Demi Lovato, 5SOS, 5H, ...

NO HATE PLEASE!

someone_special

Changed || Teen Wolf || #2 ✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora