Hoofdstuk 12

433 20 7
                                    

A/N: Sorry dat het hoofdstuk er nu pas is, want officieel is het nu al zaterdag en niet vrijdag, de dag waarop ik moest updaten.. Sorry daarvoor maar alsnog veel plezier!

<<<>>>

Als ik bij het veld aankom ga ik meteen naar de eerste rij van de tribune zodat ik snel naar het veld kan lopen moest er iets gebeuren.

Al snel gaat de wedstrijd van start. De bal wordt doorgespeeld en er wordt niet gescoord. Weer wordt er naar het midden gespeeld en Stiles mag de bal doorgeven als het fluitsignaal af gaat. Het lijkt alsof hij staat te praten met de tegenspeler en wanneer het fluitje afgaat, neemt hij snel de bal. Hij loopt ermee weg en gooit het door naar Kira. Kira vangt de balt, twijfeld even en gaat recht op het doel af. Ze ontwijkt de tegenspelers en maakt zo het eerste doelpunt.

"Go Kira!" Roep ik zo luid ik kan en trots kijkt Kira naar het publiek.

"Yukimura!" Roept de Coach en laat Kira tot bij hem komen. Nadien moet ze de bank op.

Het spel gaat door, maar niet voor lang meer, want zo'n 5 minuten later vliegen Liam en een tegenspeler de grond op. Snel loop ik het veld op en kijk wat er gaande is.

"Liam, ben je gewond?" Vraag ik hem en hij schreeuwt het uit van pijn.

Scott ziet direct dat Liam zijn elleboog uit de kom is en zet het weer recht.

"Wat gebeurde er?" Vraag ik Liam en hij haalt zijn schouders op.

"Hij miste. Hij zit achter jou aan." Zegt Scott en als ik naar Garrett kijk zie ik dat hij het mes terug in zijn stick laat schuiven.

"Jij!" Schreeuw ik en loop direct op het af en voel dat ik kwaad word alsof ik zou elk moment in een weerwolf zou kunnen veranderen. Maar dan houdt er een paar armen mij tegen.

"Heather doe het niet, hij is het niet waard!" Hoor ik Stiles zeggen en kwaad probeer ik me uit zijn grip te wringen.

Dan zie ik Garrett weglopen en verlaat het veld en de school. Ik voel weer dan de spieren in mijn lichaam verslappen.

"Waarom.." Vraag ik mezelf luidop af.

Hij leek me een leuke normale kerel en nu? Blijkt hij een professionele moordenaar te zijn?! Waar komt dat ineens vandaan?! Hij was zo lief tegen me en even leek het dat ik iemand had gevonden die om me gaf nadat Stiles me in de steek heeft gelaten, maar nu gebeurt er gewoon exact hetzelfde...

"Heather, gaat alles goed?" Vraagt Stiles als ik zijn hand op mijn wang voel.

Ik zie zijn gezicht wazig en weet dat ik aan het huilen ben om de stomste reden. Maar om de een of andere reden voel ik me nu veilig. Ik veeg snel mijn tranen weg en knik mijn hoofd.

"Waar is Scott?" Vraag ik aan Stiles om het onderwerp snel te veranderen. Hij kijkt even rond en kijkt me dan geschrokken aan.

Snel loopt hij het schoolgebouw binnen. Ik lach even om zijn snelle manier van lopen en dan volgik hem. Eenmaal bij de kleedkamers aangekomen zie ik Violet en de jongen die is aangevallen door Garrett op de grond liggen.

"Ik denk dat we je vader moeten bellen." Zegt Scott en Stiles knikt meteen.

Stiles grijpt naar zijn gsm en belt zijn vader op. Violet werkte dus toch mee met Garrett...

"En wat doen we nu?" Vraag ik aan Scott als ik naar Violet kijk.

"Jij moet Brett naar Deaton brengen. Als hij echt is vergiftigd door wolfsbane, moet hij snel behandelt worden. Stiles zal met je meegaan en Derek is al onderweg." Zegt hij en staat op.

"Derek?" Vraag ik hem en dan komt Stiles weer aan de deur staan.

"Ze zijn er zo, laten we gaan!" Zegt hij en wijst naar de jongen die blijkbaar Brett heet.

Na 10 minuten zijn we bij de dierenkliniek en zie ik Derek als staan op hulp aan te bieden. Stiles en Derek brengen Brett naar binnen en leggen hem op de onderzoekstafel. Niet veel later begint er een raar spul uit Brett zijn mond te komen en begint hij te spartelen.

"Je moet hem stil houden of de ingreep kan fataal worden." Zegt Deaton die klaar staat om Brett zijn borstkas open te snijden.

"Gebruik je wolvenkrachten eens!" Zegt Stiles tegen Derek en wanneer ik wil helpen, springt Brett recht. Hij wilt gaan lopen en dan uit het niets verschijnt Peter daar en slaagt Brett knock-out.

"Blijkbaar heb ik toch nog een beetje kracht." Zegt hij nonchalant en dan kijk ik naar Derek. Zijn reactie is onleesbaar, maar ik weet dat er iets scheelt.

"Hij ademt niet meer." Zegt Stiles wat direct mijn aandacht trekt.

Deaton neemt het kleine mesje gereed en snijdt Brett zijn borstkas open. Vrijwel direct ademt hij weer en zie ik een gele rook uit zijn lichaam komen.

"Hij zegt iets.." Zegt Stiles en dan hoor ik hem ook mompelen.

"De zon, de maan, de waarheid." Zegt hij en herhaalt het steeds.

"Het is boedhisme." Zegt Deaton en dan zucht Peter.

"Satomi." Zegt hij en zucht weer.

<<<>>>

A/N: Hey! Ik weer met een nieuw hoofdstuk! Ik hoop dat het nog interessant was? En de vorige dubbele update was een succes! Nogmaals dankjewel voor het lezen van dit verhaal!

someone_special

Changed || Teen Wolf || #2 ✔️Where stories live. Discover now