Hoofdstuk 19

375 20 7
                                    

Zo'n twee dagen ben ik al weg nu. Ik ben onderweg naar mijn vorige thuis, naar het huis waar mijn moeder en ik samen gelukkig leefden. Waarom moest ze zo nodig Chris gaan helpen? Waarom moest ze zo nodig vertrekken? Dan was dit alles nooit gebeurd... Dan werd zij geen werejaguar en ik geen weerwolf. Dan had ik nooit Allison zien sterven, dan had ik nooit Derek zien leiden als hij weer jong was. Dan had ik nooit Stiles ontmoet en dan had ik nu niet zo'n dramavol leven.

Wanneer ik aan kwam bij het bekende huis gisteren, ging ik meteen naar binnen. Het zag er leeg en verlaten uit, maar ik zou het nooit kunnen verkopen. Het is het huis waar ik ben opgegroeid, het huis waar ik groot werd gebracht door mijn moeder die ma alles leerde. Dit huis en de herinneringen erbij hebben me gemaakt zoals ik nu ben.

Ik loop door elke gang, door elke kamer heen en elke keer weet er een herinnering mijn hersenen binnen te dringen. Net voor ik mijn moeder haar kamer binnen wil gaan, stop ik. Ik moest altijd kloppen voor ik in deze kamer binnen mocht. Vele geheimen werden daar verborgen, maar nu niet meer. En met dat opende ik de deur en zag ik wat ik niet verwacht had.

"Wat doe jij hier?" Vraag ik met afkeer voor de persoon die voor me zit.

"Het is nog steeds mijn huis weet je." Zegt ze en ik laat mijn ogen weer draaien.

"Het verbaasd me dat je het huis nog niet hebt verkocht." Zegt ze en loopt rond in haar kamer.

"Waarom zou ik?"

"Geen idee, wat brengt jou hier?" Vraagt ze me een ik haal mijn schouders op.

"Troubles in paradise?" Vraagt ze met een grijns en ik grinnik.

"Er is nooit een paradise geweest..." Zeg ik voor ik het weet.

"Maar je zei toch dat alles beter toen ik weg was." Vertelt ze me en ik haat die herinnering...

"Tja... Maar je blijft een monster." Zeg ik en wil de kamer verlaten, maar ze houd me tegen door mijn arm vast te nemen.

"Jij ook schat." Zegt ze me als ze me diep in mijn ogen kijkt.

En dan zie ik mezelf schreeuwen, met klauwen en al, tegen Stiles.

Ik schud snel mijn hoofd en vertrek weer zo snel als ik was aangekomen. Ik rijd over de banen maar dan zie ik een bekende wagen staan, die van Chris. Ik ga snel op mijn rem staan, zodat de banden erbij gaan piepen, maar snel ga ik het gebouw binnen met een geweer.

Nog voor ik de deur binnen ben, bots ik tegen hem aan.

"Wat doe jij hier?" Vraagt hij verbaasd en ik haal mijn schouders op.

"Ik zag je wagen staan en dacht ik ga eens kijken?" Zeg ik meer als een vraag aan mezelf.

"Nee, wat doe je zo ver van Beacon Hills?

"Oh dat... ik moest even weg..." Zei ik en hij knikte.

"Ik moet dit even veilig opbergen, rij je een stukje mee?" Vraagt hij me zonder op mijn antwoord te reageren.

"Ik volg je wel." Zeg ik en samen rijden we naar een afgelegen plaats.

Wanneer we binnen zijn ziet alles er uit alsof het een hele verbouwing is. Chris haalt iets uit een zak en ik merk dat het dezelfde soort wolfsbane is als Garrett toen gebruikte om Liam te vergiftigen. Gelukkig is dat plan mislukt.

Maar dan uit het niets hoor ik een geluid. Het is niet ver weg, maar toch onhoorbaar voor een mens. Dan ziet Chris voetafdrukken om de grond staan en meteen haalt hij zijn geweer boven en laat hij me achter hem lopen.

Ik zie een schaduw van achter een soort van gordijn en dan hoor ik iets zoeven door de lucht, dus uit reflectie zak ik Door mijn knieën.

"Nee! Stop! Het is niets! Dit is zijn gebouw. Hij is niet de vijand!" Roept Scott.

Wanneer ik zijn stem hoor sta ik meteen weer overeind en zie ik Brett nog snel veranderen van weerwolf naar mens. Is hij ook? Dat wist ik niet...

"Ze zijn hier niet veilig, waarschijnlijk weten ze al dat jullie hier zijn en wachten ze tot de zon onder gaat." Zegt Chris en dan pas heb ik door dat ze het weer over moordenaars hebben.

"Waar is de rest?" Vraagt Chris en Scott antwoord meteen.

"Lydia probeert meer antwoorden te krijgen van Meredith. Ze heeft meer tijd nodig." Zegt Scott en ik kijk hem verbaasd aan.

"Meredith was toch dood?" Vraag ik automatisch en Scott haalt zijn schouders op.

"We geven Lydia de rijd die ze nodig heeft." Zegt Chris vastberaden.

"Stiles en Malia gaan op zoek hoe ze de deadpool kunnen stoppen." Voegt Scott er nog aan toe en nu kan ik helemaal niet volgen.. In die twee dagen is er blijkbaar veel gebeurt...

<<<>>>

A/N: Oké weer een nieuw hoofdstuk, laat me aub weten wat je ervan vond!

Ik weet dat ik nu random 2 afleveringen heb overgeslagen, maar dat heb ik bewust gedaan :)

Nu ik weet dat ik altijd saaie A/N's schrijf, dus ik heb nu een vraag voor jullie. Zijn jullie van nog series of films of bands of weet ik veel wat fan? Als ik een paar antwoorden krijg, geef ik het mijne in het volgende hoofdstuk 😉

someone_special

Changed || Teen Wolf || #2 ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu