Hoofdstuk 2

496 25 9
                                    

Ik kijk teleurgesteld en verdrietig naar beneden en sluit mijn ogen. Mijn gedachten dwarrelen af en ik probeer niet aan de vorige gebeurtenis te denken. Plots hoor ik Scott schreeuwen in pijn. Ik voel zijn aanwezigheid nog steeds, dat betekend dat ze nog in hetzelfde gebouw zitten! Waarschijnlijk doordat ik Scott's beta ben voel ik zijn pijn en geur sneller en sterker als andere weerwolven.

Mijn ogen schieten open en ik sta meteen recht.

"Wat ga je doen?" Vraagt Stiles en ik negeer zijn vraag. Eerst leek het dat hij verdwaald was en nadien leek hij bezorgd, maar dat zullen mijn gedachten maar zijn die met me spelen.

Ik loop op de deur af en probeer hem open te breken. Ik probeer het met mijn voet, schouder, vuisten en klauwen, maar niets werkt.

"Dat hebben we al geprobeerd, weet je?" Zegt Malia alsof ze alles weet en ik zucht.

Als ze nog veel irritante opmerkingen gaat geven, ga ik een van de dagen eens goed mijn gedacht tegen haar zeggen! Nee Stiles en Scott trainen haar om een goede weerwolf te zijn, terwijl ze haar totaal niet kennen! Ik ben deel van de Pack en naar mij wordt er niet erns omgekeken! Wat is er mis met jullie?!

En dan hoor ik het weer, maar deze keer is het veel luider. Ik slaag mijn handen over mijn oren het is bijna ondraaglijk. Ze laten Scott lijden en dat allemaal dankzij mij.. Nu dat ik weet dat deze Spaanse gekken Derek niet vast houden, heb ik wel een idee wie het kan zijn.

"Heather, alles oke?" Vraagt Stiles en kijkt even om.

Wanneer de pijn in mijn oren verdwijnt, kan ik antwoorden.

"Ziet het er uit alsof alles oke is?!" Vraag ik hem Sarcastisch en dan spreekt Malia.

"Kate. Wie is Kate?" Vraagt ze aan Stiles en ik zucht. Nu weet iedereen het...

"Wat? Nee dat kan niet. Dat kan niet dat hij die naam zei." Zegt Stiles en gelooft Malia niet.

"Kate is een jager, een Argent." Zegt Stiles en dan voor hij er nog iets aan kan toevoegen, kom ik ertussen.

"Kate is mijn moeder." Zeg ik en ga weer zitten.

"Ik had gehoopt dat zij het niet was..." Zeg ik stil en bijna onhoorbaar, maar nog hoorden ze me het zeggen.

"Je wist dat ze leefde? En je laat ons helemaal onwetende achter?!" Vraagt Stiles en ik grinnik.

"Wat wilde je dat ik zei? Hé kon laten we Derek van mijn sociopathische moeder bevrijden?! Nee, had je me gelooft dan? Nee, ik dacht van niet!" Zeg ik luid en voel woede in me opborrelen. Stiles staat ondertussen naast me en kijkt me medelevend aan.

"Heb je haar al gezien?" Vraagt Stiles na een tijdje als ik ben afgekoeld en ik knik mijn hoofd.

"Ze zag er zo vreemd uit. Alsof ze een weerwolf was, maar langs de andere kant ook niet. Wanneer ze haar tanden en haar klauwen liet zien, kleurde haar gezicht volledig blauw. Het was zo raar om te zien dat je zo gezegde dode moeder ineens verandert is in een dodelijk monster." Vertel ik hem wat er op mijn hart ligt. Eender wat er is gebeurt tussen mij en Stiles, het lijkt alsof ik hem nog steeds alles kan vertellen, alsof ik hem nog steeds vertrouw.

"Eum, ze laten ons gaan, komen jullie nog?" Vraagt Malia doodgewoon en ik zucht.

"We komen." Zegt Stiles en ik zie dat Malia al vertrekt.

Ik kijk weer naar Stiles en zie de bruine ogen, die ik al een tijd niet heb gezien. Langs de ene kant wil ik hem vragen hoe het nu gaat gaan tussen ons vanaf nu. De andere kant wilt hem slaan en nog een klein deeltje van mijn hart wilt hem kussen zoals die keer hiervoor.

"We Moeten gaan. Ze zullen Scott, Kira en Lidia ook vrij." Zegt hij en staat op. Hij reikt me zijn hand, maar ongewild sta ik zelf zonder hulp recht.

Ik loop de deur uit en volg de man die me de uitgang toont.

Buiten zie ik Kira, Lydia en Malia staan. Als ik in hun richting uit loop, merkt Lydia mij direct op. Ik glimlach direct als ik haar naar me toe zie komen en wanneer ze dicht genoeg staat, geef ik haar een stevige knuffel.

"Gaat alles goed met je? Hebber ze je iets aan gedaan?" Vraag ik haar bezorgd en ze grinnikt.

"Jij bent zeker een nicht van Allison." Zegt ze serieus en we lachen beiden om haar opmerking. Nadien horen we iemand achter ons en draaien we naar het geluid toe. Voor ons zien we Stiles naar ons toe komen.

"Ik ga even naar mijn auto." Zeg ik en loop weg van haar.

<<<>>>

A/N: Heyo! Dit was het weer voor hoofdstuk 2. Hoop dat je het leuk vond en laat me aub weten wat je ervan vind!

Ik wil dit hoofdstuk graag opdragen aan @celinefrans omdat ze me een prachtige shipnaam heeft gegeven voor Heather en Stiles 😍 #Steather for the win 😁

someone_special

Changed || Teen Wolf || #2 ✔️Where stories live. Discover now