-12- Pijama Partisi

9K 320 25
                                    

Multi : Pijama partisi kızları :D

Çikolatayı elimde kırıp ağzıma attıktan sonra kafama gelen yastıkla gözlerim kocaman açıldı. Bana yastık mı atmıştı o? Hemde çikolata yerken? Ağzımdaki fıstıklı çikolatayı çiğnerken Nisa'ya bıkkın bakışlarımı attım. O ise kahkaha atıyordu. Eğilip yastıktan dökülen tüyleri yastığa geri doldurduktan sonra ayağa kalkıp yerine koymak için Ecrinin yatağına yöneldim. Ama tabi intikam almadan olmazdı.
Tam yanımda duran Nisa'yı yastığı yatağa koyarak şaşırttıktan sonra hızla yüzüne çarptım. O çığlık atarken Selin'le Ecrin'de kahkaha atmaya başlamışlardı.

"Sen kimsinde bana yastık atıyorsun?" diye gülerken sordum. Bu sırada yastıktan fırlayan tüyler havada uçuşuyordu.

Nisa gülmemek için kendini zor tutarken yatağın üzerinde ayağa kalkıp işaret parmağıyla kendini gösterdi ve kalın ses çıkararak "Ben Nisa Taş" dedikten sonra sesini düzeltip elini indirdi ve "Bu arada gerçekten taşım" dedi. Ben gülerken yine az önceki pozisyonuna dönüp sesini değiştirip "Ben Nisa Taş ve ey ahali! Gözde hanımın az önce yaptığı yastık savaşını başlatmıştır" dedi.

Eline yastık kapıp kendi sesiyle "Herkes bi yastık kapsın" diye bağırıp yatakta zıplayarak üzerime atladı. Çığlığı basarken altında kalmıştım. Hem gülüyor hemde yastık bulabilmek için etrafıma bakınıyordum.

Nisa üzerimde beni tüye boğarken yatağın altında bulduğum yastığı dönüp yüzüne geçirdim. Ya da geçirdiğimi sandım. Ona geçiriyim derken o eğilmiş ve yastık Selin'e gelmişti.

Selin şaşkın gözlerle "Bana neden vuruyorsun?" deyip yanındaki yastıkla saldırınca bende kendimi korumak için ona yastıkla vurmaya başladım. Bu arada Nisa'da üzerimize gelip bize vurmaya başladığında Ecrin'de arada kaynamıştı. Gülmekten ölüyorduk ve beyaz tüyler havada uçuşuyordu. Üzerimize atlayarak birbirimizin kemiklerini kırmıştık, yatak darmadağın olmuştu.

Müziği bilgisayar hoparlörlerinden son ses açıp dansla karışık yastık savaşı yapıyorduk. Kıvırtırken belime yastık yediğimde yataktan düştüm. Kahkaha atmaya başlarken Nisa karşımda yaptığım haraketleri yapmaya başladı. Ah, tamam kesinlikle dans edemiyordum.

Selin'le Ecrin yatakta zıplarlarken "Ortada bi direk olsa iyiydi" deyip güldüm.

"Demek öyle" diyip üstüme yastıkla gelen Ecrin'e gözlerimi kocaman açarken Selin'in arkadan ona yastıkla vurmasıyla benim peşimi bırakıp Selin'e saldırdı. Gülmekten yanaklarım acıyordu.

Bir anda müzik sesininde ışıklarında gitmesiyle bi saniyelik bir sessizlik oldu ve ardından hepimiz çığlık atmaya başladık. Naptığımın farkına vardığımda sustum. Ama kızlar hala çığlık atmaya devam ediyorlardı.

"Susun" diye bağırmamla hepsi sustu.

"Sanırım elektrikler gitti" deyip telefonumun fenerini açıp yüzüme tuttuğumda hepsi tekrar çığlık atmaya başladı.

"Hayalet!" diye bağırırlarken gözlerimi devirip ışığı onların üzerine tuttum. Çığlıkları yavaş yavaş kesildiğinde "Ecrin mum var mı?" diye sordum.

Ecrin boğazını temizleyip "Mutfak dolabında olması gerekiyor" dedi ve ardından dehşetle "Ama asla oraya tek gitmem" diye cırladı.

Tam ağzımı açıyordumki kapı gürültüyle açıldı ve yüzlerine benim az önce yaptığım gibi ışık tutan iki kişi girip bağırmaya başladı. Hepimiz tekrar çığlık atmaya başlayıp odaya giren iki kişi kahkaha atmaya başladı. Bu sesler tanıdıktı. Savaş ve Kağan.

"Buraya nasıl girdiniz?" diye bağırdığımda kızlarda susmuştu.
Selin "Savaş! Kağan?" diye sorduğunda "Ta kendileri" deyip Savaş'ın elinden telefonu alıp yüzüne tuttum. Sırıttığında daha da korkunç durmuştu.

BAĞIMLIМесто, где живут истории. Откройте их для себя