-29- Fırtınadan Yeni Çıkmış Bedenim

4.2K 203 46
                                    

Multide başarısız shopumla Eren, Egemen ve Gözde var ☺️
Bölüm şarkısı: Teoman - Çoban Yıldızı

Biliyorum bölüm gecikmeyecek demiştim ama hayat şartları işte olmadı. Bir daha söz vermeyeceğim. Bunun için çok üzgünüm.

-Gözde Deniz-

(Saat 00.30 suları)

Ellerimi toprağa bastırarak gözlerimi sıkıca kapattım. Gözyaşımın yanağımdan süzülmesine engel olamamıştım. Böylece yağmur suyunu çeken toprak birde gözyaşımı çekmişti. Gözlerimi açıp toprağına dokunduğum anne ve babamın mezar taşına baktım.

İsimlerini içimden okuyarak yutkundum. 'Burak Deniz. Lale Deniz.' Böylece gözlerimden düşen bir damla daha sırılsıklam olan saçlarımdan akan damlalara karıştı.

"Neden size en ihtiyacım olduğu zaman gittiniz?" diye sordum, ağlamaklı sesimle.

Gecenin bir vakti, fırtına yeni dinmişken buradaydım ama korkmuyordum. Tam tersi kendimi güvende hissediyordum. Burası tamda içimi dökmem gereken yerdi.

"Canım yanıyor anne. Nolur kalk ve bana sarıl!" dedikten sonra alnımı toprağa yaslayıp daha fazla ağlamaya başladım.

"Baba n'olur kalk ve bana ne yapmam gerektiğini söyle, nolur? Yardımına ihtiyacım var"

Gözyaşlarım toprağa karışırken gözlerimi kapatıp kokuyu içime çektim.

(Birkaç saat önce akşam 9 suları)

Gazel'i kaldırmaya çalışırken bir ayağımın üzerinde zor duruyordum.

"Ya git. Gerçekten gidin, gezin ben kendi başımın çaresine bakabilirim" derken artık 'Tamam' demesi için dua ediyordum. O gitseydi de bende artık Egemen'i çağırabilseydim.

Selin "Ya emin misin Gözde? İstersen bu gece sende kalalım" dediğinde "Gerek yok. Siz Gazel'i de alın gidin gezin" dedim.

Gazel "Bi saçmalama. Hem Eren sana rahat bırakır mı?" diye sorduğunda "Ben bakarım ona, bir şey olmaz. Sen eğlenmene bak" dedim. Yeterki şu ev boş olsundu. Mayıs'ı bile arayıp bu akşam Yaman'ın eve gelmemesini sağlamıştım. Ama Gazel Hanım bensiz bir yere gitmek istemiyordu. Ne güzel onu kızlarla gezmeye gönderiyordum işte.

"Gözde bu benim hiç içime sinmiyor" diyen Ecrin'e "Saçmalamasana benim ayağım sakat diye sizde mi gezmeyeceksiniz? Hemde parti varken" dedim. Aslında Gazel'de partileri çok severdi. Ama sanırım ben gelmiyorum diye gitmek istemiyordu. Ama ben zaten gitmek istemiyordum ki. Yani burda Egemen'le takılmak varken...

Nisa "Hadi gidelim, Gözde'ye bir şey olmaz" dediğinde "Heh bak doğru söylüyor" dedim. Ama sonra ona bunun hesabını soracaktım.

"Zaten saatlerdir birlikteyiz" dediğimde Gazel düşünürcesine baktı.

"Geçen yaz takıldığın Selim varya, kesin o da o partidedir" dediğimde gözlerinin parladığını görsemde çaktırmamaya çalışarak "Sen bizi evden kovmaya mı çalışıyorsun?" diye sordu.

Bıkmışçasına ofladım. Ama bi yandan da anlamaması için dua ediyordum. Onun laflarını çekemezdim.

Eren yerde bir şeyler mırıldanırken Gazel'e onu gösterip "Bak ne kadar uslu. Sırf onun için harika bir geceyi kaçıyorsun" dediğimde bi süre yüzüme bakıp "Yaman kızmasın?" dedi.

Sırıtarak "Bu gece geç gelecekmiş" dedim.

"E hadi o zaman" diyerek ayaklandığında içimden bi 'oh' çektim. Zaten saatlerdir eve tıkılmıştık. Gitseydi kendi içinde iyiydi. Tabi benim için daha iyi olacaktı. Egemen'e mesaj atsa mıydım? Ama önce bi kızlar gitsin. Umarım Eren bizi rahat bırakırdı.

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now