9. Lina

5.5K 309 7
                                    

- Basszus, basszus, basszus - gondoltam, ahogy elsétáltam Axeltől. Mit tettem? Mi volt ez? Miért csókoltam meg Axelt? Könnyű lenne ráfogni az alapozó felesre, amit Zsani kért hogy igyak meg, mert nem vagyok egy nagy bulizós ember, de egy kis Jack Daniels-től ígyse-úgyse lehetek részeg.

- Linalány! - hallottam a kiáltást a hátam mögül, a bömbölő zene ellenére. Zsani rohant felém. Világos volt, hogy ő még ráivott arra a Jackre. - Mi volt ez a csók? -Kicsit botladozva és szlalomozva járt - És még azt hittem hogy prűd vagy a bulikban - rakta a vállamra a karját. - De tudod, hogy mi vagy? Egy buliistennő! 

- Mennyit ittál? - néztem rá. 

- Két Somersbyt - állt fel, és porolta le a farmerét. - Kíváncsi voltam, hogy jól játszom-e a részeget.

- Szuperül - mondtam lelkesedés nélkül. - Nekem is odaadhatnád a Somerbymet.

- Asszem megittam, de hozhatnánk egy újat - bökött a konyha felé.

- Arra mentek Axelék - húztam a számat. Amivel az előbb Axel ajkait súroltam. Te jó ég, milyen jó volt.. Mire is gondolok? - Addig leülök a kanapéra - néztem a tenyérnyi helyre ami a két smároló párocska között maradt meg. - Vagy állok. Siess!

- Ahogy gondolod - rázta a fejét, ahogy elment az italokért. Az egyik csókolózó párból kivettem Mátét és Reginát. Pff, szegény Máté, Regina legújabb áldozatává vált. Idegesen körbenéztem a szobában, és végigsimítottam a nyakamon. Megtaláltam az Axel által kiszívott pontot. Eléggé érzékeny volt, szóval gondoltam be fog lilulni. Bár még egy fiú se tett velem még ilyetl.. Senki se volt ilyen szenvedélyes velem. Mindenki mintha törékenynek kezelt volna, de Ő.. A csókunkban erősnek és szexinek éreztem magam. De mégis el kellett fordulnom, mert.. mert csak barátoknak egyszerűbb lenne lenni, nem?

- Baszki - rúgtam bele a kanapéba, hogy azon vezessem le a dühöm. Remek, egyáltalán nem vagyok gyerekes. A párocskák észre se vették, hogy valami történt ugyanúgy folytatták a dolgukat. Vajon, ha nem futok el,Axellel is a kanapén fekve folytattuk volna? Én nem vagyok a kanapén csókolózós lány! Én az a lány vagyok, akit csak ráncigálni lehet bulikra,mert önszántából egyre se menne el. De hogyha tényleg ilyen vagyok, akkor miért csókoltam vissza? 

- Visszatértem - kiabált Zsani, hogy meghalljam. Összerezzentem, ahogy visszarántott a valóságba. Zsani felém nyújtotta az italt.

- Köszi.

- Ki akarod beszélni Axelt? - nézett rám komolyan.

- Jó lenne - néztem rá hálásan.

- Akkor gyorsnak kell lennünk, mert lassan kezdődik az üvegezés! - hihetetlenül néztem rá. Most csókolóztam egy fiúval hónapok óta először, erre ő üvegezni akar.

- Zsani! Hova lett a legjobb barátnőm?

- Pontosan itt van - mutatott magára. - És nem hagyja, hogy hazamenj a buliról, és gondoskodik arról, hogy jól érezd magad, és továbbjuss ezen a csókon - mosolygott, és kivezetett a csendesebb kertbe, hogy megbeszéljük a dolgokat.

_________________________________________________

Éjfél körül szólt nekünk Bendi, hogy mindenkit hazazavart, aki nem fontos, és mehetünk üvegezni. Már egészen kijózanodott ahhoz képest, hogy nem is olyan régen olyan részeg volt, hogy nem vette észre hogy Axel a nyakamat szívja. Vajon hányan láthattak minket így? Jajj. Zsani szerint nem kéne a múlton rágódnom, hanem a jelenben kéne élnem. Könnyű mondani egy stresszes embernek.

- Na menjünk - állt fel Zsani.

Amint beléptünk a házba, láttam hogy a Zsolti, Bendi, Regina, Máté és Axel egy körben ülnek. Axelra fájt ránézni. Hogy nézhet ki ilyen jól? Inkább Reginára, az elkenődött rúzsára, és a kócos hajára figyeltem, ahogy én is leültem törökülésbe. Vajon lefeküdtek Mátéval? 

- Hát, itt is vagyunk - csapta össze a tenyerét Bendi.- Ki volt az az agyas aki eggyel kevesebb fiút rakott a csapatba mint lányt? - nézett körbe. Mindenki vállat vont.

- Úgy is mindegy a felelsz vagy merszhez - mondta Máté.

- Hát jó, akkor pörgetek, ha már az én házam egy szemétdomb. Aki nem teljesíti a feladatát, annak le kell vennie egy ruhadarabot - jelentette ki Bendi. Az üveg szája Regina felé mutatott.

- Felelsz vagy mersz?

- Felelek - nyávogta.

- Hol szexeltetek Mátéval?

Regina elvörösödött. Megértem, ez nem volt egy udvarias kérdés. De mit is kérdeznél egy olyan lánytól aki majdnem minden haveroddal lefeküdt már? 

- Ööö - nézett segélykérően Mátéra, aki a földet pásztázta. Máris megbánta hogy Regivel volt? Mindenki megbánja, de ez szerintem egy rekord. - A kádatokban.

- Akkor ma zuhanyozni fogok - nézett Bendi sokkolódva. - Pörgess!

Az idő úgy pörgött mint az üveg. Voltak furcsa dolgok (Zsolti nyalja meg Máté arcát), ivós kihívások (sajnos én is kaptam egy ilyet, nem a legjobb meginni fél liter sört egy levegővel, úgy hogy nem is szereted), meg minden. Az üveg Axelra mutatott, és Bendi tette fel a kérdést.

- Felelsz vagy mersz?

- Merek.

- Csókolj meg egy lányt, innen a körből! Választhatsz.

Na ne! Pánikkal vegyes dühvel néztem Bendire. Nézzem végig hogy megcsókolja a legjobb barátnőmet, vagy az egyik ellenségemet? Vagy ami talán még rosszabb, engem, hogy tényleg ne tudjam, hogy mit érzek?

- Előttetek kell? - kérdezte.

- Kicsit arrébb mehettek, de nekem látnom kéne - Axel vállat vont, felállt, és hozzám sétált. Kinyújtotta a karját, hogy felsegítsen.

- És meg is van a kiválasztott lány! - kiáltotta Zsolti.

- Csak azért, hogy ne kelljen vetkőznöd - fogtam meg a kezét, és engedtem hogy felsegítsen.

A többiek elkezdtek húú-zni.  Axel egy távolabbra eső falhoz vezetett.

- Figyelj, ha akarod, elég, ha eljátszuk, és reméljük, hogy Bendi nem veszi észre - suttogta a fülembe. Attól, hogy ilyen közel volt az ajka a testemhez, felállt a szőr a hátamon.

- Bendi profi, észrevenné.

- Akkor nem tudok mást tenni - suttogott tovább, megfogta a derekam, megfordított és a falnak nyomott. Közelebb lépett, és erősen megcsókolt. Követelőzően kérte hogy nyissam ki a számat. Kinyitottam, és visszacsókoltam. Éreztem hogy elgyengül és a falhoz támaszkodik egyik kezével, amíg a másikkal újra a fenekemen kalandozott. Belemarkoltam a hajába, és még közelebb húztam. Egyszerűen sosem volt belőle elég.

- Oooké - szólt lassan Bendi. - Én láthattam csak, de el kell hinnetek emberek, hogy ez tényleg egy csók volt.

Axel lassan elengedett, ahogy a többiek keresni kezdtek minket a tekintetükkel. Egy elszabadult hajtincsemet, a többihez simította, és még egyszer végigsimított az ajkamon, és kézen fogva visszavezetett a helyemre. 






A balerina rosszfiújaWhere stories live. Discover now