14. Axel

5.7K 311 24
                                    

Felébredtem, nyújtózkodtam, és körbenéztem. Lina feküdt mellettem. Elmosolyodtam. Elmondhatatlanul hiányzott már, hogy egymás mellett ébredjünk fel.

Tegnap, a tűzijáték után Lina kétrét görnyedt, és öklendezni kezdett. Nem tudom, hogy a sok pia vagy a Teós sokk miatt. Talán mindkettő miatt. Akárhogy is, fogtunk egy taxit. Zsani kijelentette hogy nem vihetjük ilyen állapotban haza Linát, mivel a szülei sose bocsátanák meg ha ilyen állapotban érkezne meg. Se neki se nekünk. Az kizárt volt hogy Zsaninál aludjon, mert ha nem lett volna elég, hogy túl közel laktak hozzá Lina szülei, még mattrészeg is volt. Igazából hálás lehetek neki azért, hogy berúgott. Ha nem tette volna, akkor Bendit se hívta volna fel, hogy mennyire egy köcsög Bendi, mennyire szereti és hogy ő mennyire részeg. Ha nem hívta volna őtnem mentünk volna megnézni, hogy jól van-e, és így nem menthettem volna meg Linát Teótól. Nem tudom mi ütött belém, nem szoktam verekedni, de ahogy megláttam ahogy ez a szemét Lina felé tornyosul...  talán még ha Lina engedte is volna, hogy megcsókolja, akkor is leütöttem volna

Így hát kidobott minket a taxi otthon, Bendiék pedig mentek tovább hozzájuk. Kíváncsi vagyok, hogy mi történt az éjszakájukon. Nálunk Lina már a taxiban bealudt, és nem tudtam felébreszteni. Így hát a kezemben vittem be a házba Anya szerencsére már aludt, és nem kezdett el kérdezősködni. Érdekes lett volna; 

- Kisfiam, miért hozod ide ezt a félájult kislányt? Vidd azonnal haza a szüleihez!

Szóval, szerencsére ezt a részt kihagyhattuk. Óvatosan letettem Linát az ágyamra, majd hatalmas önuralommal levetkőztettem és ráadtam az én egyik kinyúlt pólómat. Tudtam, hogy nem szeret melltartóban aludni, de nem lettem volna kész a fedetlen melleit bámulni, amíg rá nem gyömöszölöm a pólóm. Így is épp elég nehéz volt uralkodnom magamon. Nagyon hiányzott ez a gyönyörű test, és eleve az egész csodálatos lány. Betakartam, lefeküdtem mellé és addig figyeltem az egyenletes légzését, amíg el nem aludtam.

A nyöszörgését hallottam. 

- Axel - mormogta.

Nagyot dobbant a szívem. Melléfeküdtem, megfogtam a kezét, és közelebb hajoltam az arcához. Olyan gyönyörű! Ahogy aludt kisimultak a vonásai, és ez időtlenül széppé tette őt, most pedig kezdett visszatérni az arcának a pajkos édessége. Tudtam, hogy szeretem.

- Itt vagyok - suttogtam. Lassan kinyitotta a szemét. Ijedten rám nézett és kirántotta a kezét az enyémből.

- Úristen! Szívroham! Mit keresel itt Axel? - arrébb húzódtam, ő pedig felült és szétnézett. - Vagyis én mit keresek itt?  

Rám pillantott, majd észrevette hogy póló nélkül aludtam, és a tekintete elidőzött a felsőtestemen, majd alig láthatóan megrázta a fejét és újra a szemembe nézett. Éreztem, hogy van esélyem arra, hogy rávegyem az újrakezdésre. Ezt akartam azóta, hogy elhagyott. Hátha a mai lesz az a nap .

- Kicsit sokat ittál, és hánytál - rémülten nézett rám. 

- Jézusom! 

- Mindenkivel megesik, ne emészd magad rajta - mosolyogtam rá. Bűnbánóan visszamosolygott. Imádom a mosolyát. Olyan, mintha az egész világ felderülne tőle. - Zsani azt mondta, hogyha hazavinnénk részegen, akkor apudék nagyon kiakadnának rád, így hát úgy döntöttünk, hogy aludj nálam. Te nem nagyon tudtál beleszólni, mert már a taxiban bealudtál.

- Oh. Köszönöm - összeráncolta a szemöldökét, és tudtam, hogy épp eszébe jut valami - És a Teósat is - közelebb jött és megölelt. Visszaöleltem, majd elhúzódott úgy, hogy végigsimított a karomon. Utána kényelmesen elfeküdt az ágyon. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a pólóm felcsúszott rajta és kivillant a rózsaszín csipkebugyija. Gyorsan arrébb néztem. 

- Éhes vagyok - szólt bűntudatosan.

- Maradj itt, összeütök valamit - kikeltem az ágyból, leguggoltam vele szembe, és kisimítottam  a haját az arcából. Ő pedig csak nézett engem.

____________________________________________________________

Ahogy kimentem a konyhába, észrevettem, hogy anya üzenetet hagyott a hűtőn. "Boldog új évet nagyfiam! Zsuzsinál beindult a szülés, így be kellett vinnem a kórházba. Szurkolj, hogy minden jól menjen! Estefelé jövök! Puszi, Anya"

Zsuzsi anya egyik legjobb barátnője és az én keresztanyám. Hatalmas hassal járt hozzánk már egy ideje és én voltam a legboldogabb, hogy a babája ilyen jól időzített. Legalább még egy ideig nem kell magyarázkodnom anyának.

A konyhai tudásom egy rántottára futotta. Amíg sült, vagy hogy mondják ezt, elkezdtem az ágyban ebédelős kis asztalt keresni, hogy azon vigyem be Linának a reggelit. Nem találtam. Hol a fenében lehet? Megfordultam, hátha arra van.

Akkor láttam meg, hogy Lina az ajtómban áll. A lábait keresztezte, és az ajtófélfának támaszkodva figyelt engem. Ha az igéző hosszú lábai nem lettek volna elegek, már megint kivillant a csipkebugyija. A haja kócos volt és a vállára hullott. Túl szexi volt ahhoz, hogy fel tudjam fogni, így csak álltam, és bámultam.

- Vigyázz még leég - vigyorgott rám. Ez betette a kaput. Odasétáltam hozzá és a kezembe fogtam az arcát. A tekintete rám tapadt.

- Ki nem szarja le - hajoltam le, és szenvedélyesen megcsókoltam. Visszacsókolt, és elkezdtünk az ágyam felé hátrálni. Ráfektettem, miközben csak levegővételért hagytuk abba a csókcsatát. A haját birizgáltam míg ő a fedetlen hátamat simogatta. Áttértem a nyakára, és elkezdtem szívni a kedvenc pontomon. A teste megfeszült ahogy nyögött és a körmei belevájtak a hátamba. Elkezdtem csókolgatni a mellkasát, de nem jutottam sokáig a pólóm miatt.

- Vedd le! - suttogta. Kinyújtotta a karjait hogy könnyebben levehessem róla. Eldobtam a pólóm és újra megláttam a csodálatos melleit a kis fekete melltartójának takarásában.

- Ezt is! -meglepődtem. Még sosem láttam premier plánban a melleit. A kezeimet a hátához csúsztattam, s amíg kicsatoltam a kapcsot, újra megcsókoltam, ő pedig a hajamat kezdte el markolászni. Egy utolsó csókot hintettem az ajkaira majd kissé felegyenesedtem amíg ledobtam róla a melltartót. 

- Na, mit szólsz? - kérdezte és kicsit elpirult.

Egy egy csókot adtam a melleire, majd a szemébe néztem. - Gyönyörű vagy - jelentettem ki. Mosolygott és felült, hogy meg tudjon csókolni. Pozíciót váltottunk, ő került felülre. Most ő hintette be puszikkal és szívásokkal a felsőtestemet. Izgalmas volt. Teljesen véletlenszerűen kezdett el szívogatni vagy adott édes puszikat. 

- Teljesen beindulok tőled - vallottam be. Elvigyorodott, megcsókolt és beleharapott a számba. Felnyögtem. - Annyira szexi vagy és szeretném ha tudnád hogy...

- Axel! - Lina felkiáltott. - Valami ég! 

- Baszki! - Lina lekászálódott rólam és kirohantunk a konyhába. Amíg Lina elzárta a tűzhelyet, láttuk hogy a rántottából szén lett. - A francba!

Lina elkezdett röhögni és én is csatlakoztam hozzá. Ahogy ott állt egy szál bugyiban a szénné égett rántottát nézve, egyszerűen imádnivaló volt.

- Hát Axel - jött oda hozzám. Lábujjhegyre állt, és a karjait összefűzte a nyakam mögött. - Nem a főző tudásod miatt vagyok oda érted - csókolt meg. Végigsimítottam a hátán, és belemarkoltam a fenekébe, mire ő belenyögött a csókba.

- Akkor csináljunk valami olyat amiben tényleg jó vagyok - vigyorogtam rá. Felkaptam, mire ő boldogan felsikított és beszaladtunk a szobámba.











A balerina rosszfiújaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora