"Burası Benim Cennetim"

1.9K 102 13
                                    

Medyada Buray.

İyi okumalar...

Almira, Buray, Egemen ve Adira sofraya oturmuş dışarıdan getirttikleri pizzayı yiyorlardı. Almira ne kadar istemese de Egemen için aynı sofraya oturmuştu Adira ile. Buray yemeğini bitirip genç kıza baktı. Almira da ona bakıyordu. Kaş göz işareti yapınca genç kız gülümseyip kafasını salladı ve afiyet olsun diyerek kalktılar.

Almiranın odasına gelince Buray direk kendini yatağa attı, Almira ise bu haline gülümseyip çalışma masasının üzerindeki  laptopu alıp yatağa, sevgilisinin yanına oturdu. Film adresine girdikten sonra laptopu Buray'ın kucağına koydu.

"Sen seç"

Genç adam sayfayı aşağı indirerek bakmaya başladı. Suicide Room - İntihar Odası- filmini görünce işaret parmağıyla filmi gösterip

"Psikoloji filmi.  Yani, çocuğun psikolojik sorunları var, sanaldan bir kızla tanışıyor  ve acılarından bahsediyorlar. Hayatı ve insanları çok iyi anlatan bir film. İzler misin?  "

Diye sordu.

" Fark etmez canım, sen beğendiysen güzeldir.  İzleriz "

(Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim)

Yatağın başına yaslandı iki genç. Buray filmi açıp kucağına koydu ve genç kızı kollarının arasına aldı. Film alt yazılımı olduğu için konuşmadan birbirlerine sarılarak izlediler.

Filmin sonunda çocuk çığlık çığlığa can çekişirken, ölmemek için yalvarırken genç kız yüzünü buruşturup sevgilisine daha çok sarıldı. Buray kısa bir bakış atıp genç kızı sardığı kollarını daha fazla sıktı.

Çocuk ölünce, kız kendini dışarı atıp çığlık çığlığa ağlayınca Almira da göz yaşlarını tutamadı ve ağlamaya başladı. Kızın ağlayışıyla film bitince Buray kollarını çekip genç kızın gözyaşlarını baş parmağıyla sildi.

"Güzelim, o sadece bir film"

Almira, kesik ve sık nefesler alıp verdi. Biraz kendine gelince arkasındaki yastığı düzeltti ve sırt üstü yattı. Kollarını açıp

"Bu gece benimle yatar mısın? "

Diye sordu. Genç adam olumlu anlamda kafasını sallayıp genç kızı kolları arasına alıyordu ki, Almira geri çekilerek,

" Gel"

Dedi ve Buray'ı kendine çekerek kafasını boynu ile göğsü arasına koydu. Genç adam gözlerini kapatıp daha fazla sokuldu genç kıza. Almira sessizce göz yaşlarını dökerken göğsünün inip kalkışından Buray ağladığını anlamıştı.
Bir şey demedi, babası evleniyordu. Kolay değildi, 'ağlayabildiği kadar ağlasın' dedi içinden.

Almira sessizce, hıçkırıklarını iç çekişlerini içine atarak ağlıyordu. Bir eli Buray'ın sırtında diğer ise saçlarındaydı ve okşuyordu. Buray'ın kafasını çenesinin altına alarak gözlerini kapattı. İki damla daha göz yaşı aktı gözlerinden. Bir kez daha duyguları gün yüzüne çıktı.

'Babasından Nefret Ediyordu '

Buray, genç kızın göğsü yavaş yavaş normal inip kalkmaya başlayınca sakinleştiğini anladı. Kafasını kaldırıp bakacaktı ki Almira korkuyla

"Rahatsız mı oldun? "

Dedi sorar bir şekilde. Hala gözleri kıpkırmızıydı ve sesi konuşurken titriyordu. Buray eski haline geri dönerken çok içten bir şekilde hissettiğini söyledi.

Kalbimin SahibiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin