4

1.3K 156 145
                                    

Gerçekten çok sıcaktı ve Luke sadece eve gitmek ve yatağında pantolonunun içinde bir çift buz küpleri ile uzanmak istiyordu. Kelimenin tam anlamıyla.

Ama sarışın hiç istediğini yapabildi mi?

LA'de berbat bir suşi yerinde dışarıda kızgın güneş altında sahte erkek arkadaşının sahte randevuları için gelmesini beklemek için duruyordu böylelikle paparazzilerin yanıp sönen ışıkları onları kör ederken birbirlerine aşıkmış numaraları yapabilirlerdi.

Michael belli ki geç kalmıştı ve Luke çoktan eve gitmek istiyordu.

Birkaç dakika sonra nihayet yolun karşısında tanıdık siyah cipin park ettiğini gördü ve rahat bir nefes verdi. Eğer Michael bir beş dakika daha onu bekletseydi muhtemelen sıcak Klaiforniya güneşi altında erimiş olurdu.

Michael beyaz converse ayakkabıları ve yeni boyalı sarı saçlarıyla Luke'a doğru ilerledi. Luke bunun hakkında herhangi bir yorum yapmamaya karar verdi ama parlak renge bakmaktan kendini alamadı.

"Hey sarışın."

"Düz erkekler birbirlerine böyle takma isim vermezler."

Luke dalga geçti ve siyah tonları arkasından göz devirdi. Michael iyi bir adam gibi görünüyordu ama bazen o hareket için bir sakıncası olmadığını düşündü sanki gerçekten ona kızgın olan siktiğimin bir tanrıydı.

Luke ile Michael'ın çok ortak noktası vardı.

Korumaları geri arabaya doğru ilerlerken muhtemelen bu gitmeleri gerekiyor demekti.

Tek bir kelime konuşmadan birbirlerine bile bakmadan bir sessizlikle küçük suşi restoranın içine doğru yürüdüler.

Luke tweet için mekanın fotoğrafını çekerken aşağı masaya oturdular böylelikle paparazziler ve hayranlar onları kolaylıkla bulabileceklerdi. Yada en azından Ashton'un ona ne yapması gerektiğini söylediği şey buydu.

Michael konuşmadan önce ikisi de bütün bu garip durumu görmezden gelmeye çalışarak kendi menülerine baktı.

"Eğer bunu yapacaksak daha düzgün yapalım."

Luke'un sağ elini aldı ve kendikinin üzerine yerleştirdi. "Tüm fanların bildiği gibi arkadaşça takılıyor olabiliriz. Onlara bir şey vermeliyiz."

Luke hafifçe yüzünü menü arkasına gizlerken kızardı. Michael'ın ondan hoşlandığını düşünmesini istemiyordu zira kesinlikle öyle değildi. Sadece geri ani eylem tarafından alındı, hepsi bu.

Sipariş sonrası, bir çift kız masaya yaygın bir gülümsemeyle yaklaştı. Her ikisi de 15 görünüyordu ve Luke onların fanları olduklarını tahmin etti.

"Selam Luke, ben Marisa ve o Sophie. Sizi rahatsız ettiğimiz için çok özür dileriz ama müziğinin çok büyük hayranıyız. Bir resim çektirebilir miyiz?"

"Tabii."

Elini Michael'ınkinden uzağa alarak ayağa kalktı ve elinden kızın telefonunu aldı ve bir fotoğraf çekti.

"Teşekkür ederiz Luke!"

Sarışın Michael'ın elinden ayrılmadan önce onun resmini çektiklerini fark etti ve bu Twitter'da drama başlatmak oldukları anlamına geliyordu ve amacına ulaşmıştı.

Kısa bir süre sonra, garson masalarına temakis bıraktı ve yemeye başladılar.

"Elin gerçekten çok terli, bu iğrenç." Michael tek eliyle temaki yemeye çalışırken söyledi.

"Seninki de terli ama ben şikayetçi değilim."

"Kahretsin..."

Michael pantolonunun üzerine biraz soya sosu düşürdü (tanrıya şükür pantolonu siyahtı) ve peçete istemek için ayağa kalktı. Ayağa kalkmış ve Luke'un ayağına takılıp düşmüştü bu tablonun içinden fırlamış gibiydi ve sıcak bir tas çorbanın Luke'un pantolonun üzerine düşmesine neden olarak garson'un koluna çarptı.

Cayır cayır yanan.

"Ne sikim Michael?!"

Herkes dikkatini çifte yöneltti. Luke Michael'a küfür yağdırıyor, soğutmaya çalışmak için diğer çocuğun pantolonuna su bardakları atmaya başladı. Kola bardağında ki buzu tuttu ve Luke'un pantolonun üzerine okşamaya başladı.

"Sikime dokunmayı kes!"

Paparazziler kesinlikle bazı iyi çekimler almıştı.

-

Randevu sonrası sadece kafaları olanları kaldırmaya çalışması için farklı arabalarla evlerine gittiler.

Luke geri stüdyosuna yazmaya giderken, Michael doğruca yatağına gitti ve en iyi arkadaşı Chiara ile mesajlaşmak için cep telefonunu çıkardı.

Chiara: Nasıl geçti bakalım???

Michael: bu korkunç bir şeydi. o çok düz.

Michael: ve rahatsız edici.

Michael: ve pantolonuna sıcak çorba döktüm.

Michael: ve onun sikine dokundum.

Chiara: Kesinlikle olaylı olmuş.

for the sake of fame ; mukeWo Geschichten leben. Entdecke jetzt