A Date with...you!

68 12 7
                                    

Λεει και φεύγει η Ασιμηνα αφήνοντας εμάς πισω. Τι στο καλό εχει πάθει και αυτη?

Με το που χτυπάει το κουδούνι βλέπω την βλαμμενη να ερχεται κουνιστη κουνιστη! Σηκώνομαι καθως αυτη μου χαμογελάει σαν βλαμμενη. Ανεβενει τα σκαλιά τραβοντας  την προσοχή των αγοριών. Εκει που πήγε να ανεβεί το σκαλί της βάζω μια τρικλοποδιά και πέφτει μετά μούτρα κατω κάνοντας την Άννα και την Ελενη να σκάσουν στα γελια δυνατά ενώ οι υπόλοιποι απλά να γελάνε!

Σηκώνεται γρηγορα, και γυρνάει απότομα προς το μέρος μου καθως εγω να εχω σταυρόςει τα χέρια μου μπροστά από το στήθος μου, με το ίδιο χαμόγελο που ειχε αυτη!

Αλ- τι ζόρι τραβάς?

Λεει κοιτοντας πισω μου που ηταν ο Λεωνιδας. Ειναι που ειναι βλαμμενη, εγινε και Γκάβη τωρα!

Μ- αλληθωρη εισαι? εδω ειμαι

Λεω και μπαίνω μπροστά από τον Λεωνιδα για να με δει. Κανει μια γκιματσα και με ξανάρωταει..

Αλ- και ξανά λεω, γιατι το έκανες αυτο?
Μ- δεν έκανα τιποτα, να μην κουνιεσαι φορόντας τακούνι, κριμα ειναι να χάσουμε ενα κοριτσι σαν εσενα!

Λεω με στην ειρωνεία και αυτη φεύγει θυμωμένη, καθως περπατάμε προς την τάξη. Ο παναγιωτης πως και ετσι δεν εκανε τιποτα? ούτε ενα σχόλιο? θα βρήκε άλλη να περάσει την ωρα του..

Οι επομμενες ωρες πέρασαν αργά και βασανιστικά αφού ολοι ρωτάγαν για το άμα έφαγα αποβολή και πόσες μερες. Ειναι το οτι έχουνε και πολλές κουτσομπολες!

Με το που χτυπάει το κουδούνι για το σχολαςμα πάμε κατευθυαν τρέχοντας προς την εξώπορτα μεχρι που ακούω την φωνη που άκουσα ελάχιστα σήμερα..

Πλευρά Παναγιωτη

Μόλις τελείωσε επιτέλους η τελευταία ωρα, ο Αχχιλεας με σκουντιξε κάνοντας μου σήμα οτι ερχόντουσαν κατι κοριτσια, δεν έδωσα πολυ σημασία και Αρχησα να μαζεύω τα πράγματα μου! Γυρνάω απότομα με το που ακούω την ιδια ενοχλητική με αυτήν που ήρθε να παρει την Αλίκη.

- Παναγιωτη
Λεει με μια τσιριχτη φωνη
Π- εσυ...
Λεω προσποιοντας την φωνη της, σαν χαζογκομενα.
Αχ- αρτεμης

Falling Stars ✨ {on Hold}Место, где живут истории. Откройте их для себя