Δεύτερο Στάδιο

66 11 14
                                    

Λέει ένας από τους δυο αστυνομικούς τις περιοχής που μας είδανε από 20μετρα. Αρχίσαμε να τρέχουμε οσο πιο γρηγορα μπορούσαμε μέχρι που φτάσαμε στο φράχτη. Ο Παναγιώτης και ο Κωνσταντινος ενωσασαν τα χέρια τους και τα τοποθέτησαν χαμηλά έτσι ώστε να τα πατήσουμε πάνω και να ανέβουμε εύκολα. Πρώτα ανέβηκε η Ελένη με την Άννα και μετά τα αγόρια.

Τελευταία ανέβηκα εγώ και οι δυο αστυνομικοί είχαν φτάσει ήδη στα δυο μέτρα. Ανεβαίνουν βιαστικά τον φράχτη και ο Παναγιωτης πηδάει κάτω πρώτος. Ξαφνικά ο χοντρος καραφλας πιάνει το πόδι του Κωνσταντίνου και να το τραβάει από την μεριά του ένω ο Κωτσος να το τραβάει από την δίκη του πλευρά.

- κατέβα κάτω κωλοπαιδο!

Λέει και τον τραβάει και άλλο ενώ εμείς να συνεχίζουμε να φωνάζουμε και να προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε.

Κωνσταντίνος- Άι γαμησου!

Λέει στο παπούτσι. Ε όχι. Το τραβάει άλλη μια φορά και το τρώει στην μάπα ο Αστυνομικός αφήνοντας τον Κώτσο να κάνει κουτσό. Πηδάει κάτω καθώς μας σπρώχνουν να τρέξουμε.

Κωνσταντίνος- Γαμω τι κοιτάτε? τρέξτε!

Φωνάζει καθώς ίσα ίσα δεν τους έπιασαν οι αστυνομικοί. Φεύγουμε τρέχοντας αποφεύγοντας το κόσμο που μας κοίταγε λες και είμαστε δαιμονισμένα. Μας είχαν πάρει από πίσω και τρέχαμε γελώντας λες και ξεφύγαμε από το Δαφνί.

Λεωνιδας- από δω!

Φωνάζει και τον ακολουθούμε σε ένα στενό αλλά στο τέλος του υπήρχαν ήδη άλλοι δυο αστυνομικοί. Τα παιδιά τρέχουν όλο ευθεία αγνοώντας το στενό και γω τρώω μια γλυστρα με τα χέρια ανοιχτά λες και αγκαλιάζω το έδαφος! Χαμένη μου ευτυχία εσυ;

Ξαφνικά νιώθω δυο χέρια στους ώμους μου που με σηκώσανε γυρνάω και βλέπω τον Κωνσταντίνο. Τρέχουμε και φτάνουμε στην καντίνα. Βλέπουμε τους άλλους και τους φωνάζουμε...

- ΣΗΚΩΘΗΤΕΕΕΕ ΠΑΜΕ!

Φωνάζουμε και τρέχουμε προς τα ένα μαγαζί με ποδήλατα.

Παναγιώτης- θα τα βρήκε στην οδό Αριστελου μπροστά από ένα κτίριο. Θα πληρώσουμε μετά!

Λέει καθώς όλοι αρπάζουμε από ένα ποδήλατο και αρχίσαμε γρήγορο πετάλι. Η καρδιά μου αρχίζει να χτυπαει σαν τρελή καθώς τους βλέπαμε από πίσω να είχανε σταματήσει το τρέξιμο και να μας βλέπουμε να το είχαμε πατήσει!

Falling Stars ✨ {on Hold}Where stories live. Discover now