💃🏽Time to Dance Bitchezzz💃🏽

65 12 24
                                    

Κωνσταντίνος- καλά άντε πάμε. Όσο ποιο γρήγορα τόσο το καλύτερο!
Χρήστος- πάρτε αυτά για επικοινωνούμε.

Λέει και μας δίνει τα γουοκι τοκι!

Ελένη- γιατί;
Χρήστος- γιατί ο ανώμαλος παίζει να είναι μέσα και να κάνει μάθημα καθώς σχεδιάζει την επόμενη κίνηση του εναντίον μας....
Κωνσταντινος- μην μου πεις ότι ο big bad ανώμαλος κάνει μάθημα και εμείς little good παιδιά κάνουμε κοπάνα; αωωωω συγκινήθηκα!
Άννα- Ακνε! Που πάμε;
Χρήστος- εγώ θα πάω στο γραφείο για να μάθω πληροφορίες για αυτήν και τα σχολικά της Μαριανας, εσείς θα κάτσετε κάτω στο πρώτο όροφο!

Λέει και μπαινουμε μέσα. Το σχολείο ήταν ιδιοτικο από τα ντουλαπάκια στους διαδρόμους σαν εκείνα στην Αμερική και όπου αλλου θες εκτός Ελλάδας. Οι διάδρομοι ήταν άδειοι και αυτό μας έφτανε.

Ο Χρήστος πήγε στον δεύτερο όροφο και εμείς κάτσαμε στα σκαλιά καθώς τον περίμενα κάτω ανυπόμονα και χωρίς να ξέρουμε που να πάμε. Μην ξεχνάμε ο μικρός ανώμαλος εδώ κρύβεται και κανει και μάθημα. Μεγαλητερη μαλακια; δεν ξέρουμε καν πως είναι φατσικα!

ΓΛΕΝΤΙΑ!

Πλευρα Χρήστου

Ανεβενω πάνω και χτυπάω την πορτα. Δεν το πιστεύω ότι είμαι στο High Way ξανά. Σαν χθες θυμάμαι που το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ήταν το άμα θα έβγαινα ή όχι, άμα θα εμένα την τάξη ή όχι, άμα η σπαστικός αδελφή μου θα με κάλυπτε ή όχι....

Ανοίγω η πορτα και βλέπω την γνώριμη φάτσα της κυρίας Αλισον και με αγκαλιάζει χωρίς κουβέντα.

Κάνουμε τις χαιρετούρες και μπαινουμε μέσα στο γραφείο της. Το ίδιο βαρετό γραφείο. Στοίχημα οτι τις απαντησεις των διαγώνισματων στο ίδιο τελευταίο συρτάρι δεξιά.

Αλισον- λοιπόν τι σε έφερε πάλι στο High way;
Χρήστος- είπα να έρθω να πω ένα γεια και να ρωτήσω κάτι ψηλά!
Αλισον- Αα μάλιστα! Χαίρομαι τοσο που ήρθες! Τι θες να μάθεις;
Χρήστος- για την Μαριάνα! Στα σχολικά της χρόνια...δυο τελευταία μάλλον..

Με κοιτάει σκεπτική και λίγο έκπληκτη λες και δεν το περίμενε και αρχισε να λέει ποσό καλή ήταν. Και το πως φτάσαμε στο να είναι αυτή καλή καθηγήτρια ένας θεός ξέρει..

Falling Stars ✨ {on Hold}Where stories live. Discover now