Oh Darling It's A Wild World

75 10 3
                                    

Mαρία- δεν ξέρω για σας πάντως εγώ θα τον αφήσω να "πεθάνει".
Παναγιωτης- ΑΚΑΡΔΗΗΗΗΗ!
Μαρία- ΑΦΟΥ ΡΕ ΝΤΡΑΜΑ ΚΟΥΙΝ Όλοι ξέρουμε ότι έχεις και ασημί μετάλλιο στο κολύμπι.
Παναγιωτης- ΑΑΑ ναι το ξέχασα! Ο μαλακας δεν εδωσε το χρυσό μην χεςω επειδή του κατούρησα το πόδι. Πάντα πρέπει να τα χαλάς ΕΣΥ!

Λέει καθώς με κοιτάει βγάζοντας τα μάτια του έξω και του κάνω ένα "μουχουχου" καθώς φεύγουμε γελώντας...

Αλλά little did we know ότι τα ζόμπι αναστήθηκαν από τα σκοτεινά νερα της θαλασσας...

Κωνσταντινος- ΤΡΕΞΤΕΕΕΕ

Φωνάζει καθώς αρχισαμε να τρέχουμε μετά αλλά βλαμμένα από πίσω να μας κυνηγάνε με τα φύκια στο κεφάλι...

Ο Χρήστος με την Κωννα πιάσανε μια θέση πίσω από τους θάμνους και μας σπρώχνανε όταν πήγαμε εγώ και ο Κώτσος να κρυφτούμε. Ξαφνικά κάποιος ανεβαίνει πάνω στην πλάτη και μπουφ...η κρύα αμμουδιά στην μάπα.

Παναγιωτης- Η άκαρδη είναι κάτω!

Φωνάζει και με γυρίζει από την άλλη καθώς μου βάζει στην κεφάλα μου φύκια καθώς το μαλλί του να στάζει πάνω στα μάτια μου.

Μαρία- μπορείς να φύγεις από πάνω μου τώρα...
Παναγιωτης- nahhh βολευτικα...

Λεει καθώς με έκανε ένα με την Άμμο.

Ελένη- ψωνιο λίγη βοήθεια.

Φωνάζει από πίσω καθώς την βλέπω να έχει πάρει πέτρες και να προσπαθεί να πετύχει τον σκαντζόχοιρο ονόματι Κωνσταντινο Παπαγεωργόπουλο!

Σηκωνεται από πάνω μου γρήγορα καθώς πήγε να τρέξει προς το μέρος της Αννας αλλά εγώ του κάνω μια τρικλοποδιά καθως πέφτει πάνω στην αμμουδιά. Εκτος από το ότι γελαγα μια μισή ώρα ανέβηκα πάνω του. Συγνώμη πως νομίζετε ότι θα ζούσα έχοντας στην συνείδηση μου ότι ο πιγκουινος θα σκοτώσανε την κολλητή μου;

Ξαφνικά βλέπω την Άννα να γελάει και να χοροπηδάει καθώς ανεβαίνει πάνω στην πλάτη του Σακη. Βλέπω προς άλλη την πλευρά και βλέπω την Ελένη να ψάχνει τον Κώτσο με ένα σκουπόξυλο και από πίσω να έρχεται ο σούπερ ντουπερ κώτσος τρέχοντας καθώς σκύβει και την πέρνει στους ωμους της και αυτή να προσπαθεί να κρατηθεί από το Τσουλούφη, μπλούζα αλλά δεν για αυτό γλίστρισε και ήταν λες και την πήρε καλακουτσα.

Falling Stars ✨ {on Hold}Where stories live. Discover now