🎅🏼Merry Christmas Bitches🎅🏼

50 8 15
                                    

Απομακρύνομαι και βγαινω στην επιφάνεια και μετά από κάτι δευτερόλεπτα βγαινει και ο ανωμαλιαρης κουνοντας το κεφάλι του πέρα δοθε για να με κάνει πιο σκατα. Το ξανθό του μαλλί είχε σκουρινει. Τα χείλη του είχαν γίνει σκουρόχρωμο ροζ. Τα μάτια του ήταν κρυστάλλινα και μου ρίχνει ένα γέλιο καθώς με το αριστερό του χέρι ανακατεύει το βρεγμένο του μαλλί.

Ας με πνίξει κάποιος εδώ και τώρα. Παρακαλώ δηλαδή. Φίλε το κανείς επίτηδες; και τώρα ακούγονται τσιρίδες στο μπακγραουντ...λάθος η μικρή Μαρία (συνείδηση)στο μυαλό μου ήταν (😂)

Πήγα να βρω έξω αλλά όλα τα πυροβολιμενα κάνουν ένα ομαδικό ΤΖΕΡΟΝΙΜΟΟΟΟΟ και πέφτουν μέσα. Γράψτε λάθος τα αγόρια πιάσανε τα κορίτσια και της ρίξανε με την σειρά τους. Την Άννα ο Σάκης which is weird επειδή μοιάζανε πολύ πολύ πολύ κοντά. Ο Κωτσος την Κωνσταντίνα και η Ελένη τον Χρήστο! Κάτι έχασα!

Στο τέλος χάσαμε το καραμπαλο Μινιγκ Παναγιώτη Λουκά Παπαρρηγοπουλο αλλά τον βλέπω στην ακρουλα. Κάνει μια τούμπα φωνάζοντας "ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑΑΑΑΑΑ" και μπουμ πετάχτηκε όλο το νερό απεξω!

"ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ. Η πανηλιθια εννοούσε ότι έκανε ένα πλατς και βρίσκονταν πολύ κοντά...υπερβολικά κοντά γελώντας"

Χχχχχ σαταναααα! Μακρυά από μένα! Έχω σκόρδο!

"ΠΦΦΦΣΣ δεν είναι βρικόλακας!"

*Αχαγμ* Που ήμασταν; Ααα ναι ο τύπος εξαφανίζεται και από κει που δεν το κατάλαβα κάποιος με τραβάει κάτω. Προσπάθησα να τον κλοτσισω αλλά ο τύπος με τράβηξε με δύναμη που με το ζορι πήρα ανάσα. Ναι φώναξα για την ζωή μου αλλά τα αποβλακομενα πλατσουριζανε στο νερό σαν τα τριχρονα.

Ο πιγκουινος τι κάνει; χα; θα σας πω εγώ! Αρχισε να με γαργαλάει σαν σαν σαν...μου τελείωσαν και τα επίθετα!

[...]

Εκεί που την είχαμε αράξει με στην πισινα σαν τα ψόφια να επιπλέουμε μια φωνή ακούγεται και ναι...τρέξαμε για την ζωή μας με τα βρεγμένα κωλαρακια μας γιατί ήταν ο μπαμπούλας...λάθος ο ΤΑΚΗΣ Ο σεκιουριτάκης! Το νερό είναι πειραγμένο...

Τρέξαμε μέσα καθώς οι μισοί πήρανε το ασανσέρ Μινιγκ Χρηστος, Σακης, Κωνσταντίνα σαν τους κωλοφαρδους και μείναμε εμείς, οι αδελφοι κατσαμπα μινιγκ Πιγκουινος και κωτσος, το σαϊνη η Άννα και εγώ με το διαβολικό διδυμο από πίσω να τρέχουμε πάνω κάτω στους ορόφους με τον ντουκι από πίσω.

Εκεί που ανεβήκαμε τον πρώτο όροφο είχε ένα σταυροδρόμι.

Ελένη- από που;
Κωνσταντινος- δεξιά!
Παναγιωτης- όχι αριστερά!
Άννα- Εγώ λέω να αυτοσχεδιάζουμε! ΤΡΕΧΑΤΕΕΕ!

Falling Stars ✨ {on Hold}Where stories live. Discover now