The Trouble With Trouble Is, It Starts Out As Fun...

62 6 17
                                    

Την στιγμή που τα χείλη του αγγίζουν τα δικά μου καποιος τον τραβάει μακρυά μου. Αλλά ώσπου να πάρει το μυαλό μπρος και να καταλάβει τι γίνεται, ο Παναγιωτης ήταν ήδη πάνω στον Ακή...

Προσπαθώ να τραβήξω τον Παναγιώτη από τον Ακή αλλά εκείνος απλός σηκώνει το κεφάλι του Ακή με τα χέρια του να τυλίγονται γύρω από το λαιμό του και να χτυπάει στο ξύλινο πάτωμα. Σηκώσει τη γροθιά του και τον χτυπαει  στο σαγόνι.

Φώναξα το δεύτερο όνομα του αλλά τίποτα. Η γροθιά του χτυπαει άλλη μια φορά το πρόσωπο του Ακή που από τι φαίνεται το απολαμβάνει καθώς το χαμόγελο του φαινόταν παρόλο τα αίματα.Ξαφνικά από το πουθενά ο Ακης του ρίχνει μια στο σαγόνι και πέφτει κάτω καθώς το αίμα από την μύτη να κυλάει.

Ανεβαίνει γρήγορα πάνω στον Παναγιώτη και αρχίσανε να Βαράνε γροθιές ο ένας στον αλλον.

Ο Κωνσταντινος μαζί με την Ελένη τον τραβάνε πίσω καθώς τον βλέπω με τα χέρια γεμάτα αίμα.

Ο Απόστολος φαινόταν λες και έβλεπε πορνό καθώς τα παιδιά γύρω γύρω να κοιτάνε σαν τους στοκερς. Τα μάτια μου συναντάνε τα δικά του. Έχει νευριάσει άσχημα...

Φεύγει έξω νευριασμένος και γω τον ακολουθώ. Ο κρύος αέρας με χτυπαει στο πρόσωπο απότομα αλλά ο θυμός με έκανε να βράζω από μέσα.

Μαρία- τι νομίζεις ότι κανείς;

Του λέω καθώς τον σταματάω πριν πάει σε κανένα άλλο αμάξι και το διαλύσει.

Παναγιωτης- ΕΓΩ Η ΕΣΥ; γιατί σκατα είσαι εδώ;

Παναγιωτης- ΕΓΩ Η ΕΣΥ; γιατί σκατα είσαι εδώ;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Falling Stars ✨ {on Hold}Where stories live. Discover now