17. Suspiciuni

4.1K 258 3
                                    

După câteva săptămâni, Robert împlinise o lună şi jumătate, Brad îl văzuse zilnic, Jordan insistase să locuiască acolo,dar Brad voia să îi ofere libertate Jessicăi, să nu o grăbească. În acea dimineață, Brad ajunse în apartamentul lui Jordan, devreme. Ea era aşezată pe canapeaua din sufragerie, îşi bea cafeaua.

- Bună dimineața, Jordan!

- Bună, ai ajuns? îi zâmbi ea, sorbind din cafeaua caldă.

- Da, Robert? întrebă el.

- Doarme, s-a trezit, am mâncat şi a adormit.

- Atunci, mai stau până se trezeşte, Jess?

- În cameră.

Brad intră încet în camera Jessicăi, unde era şi Robert, de aceea făcu linişte.

- Bună, şopti el, ce faci?

- Încerc să stau, nu prea am dormit, se apropie de el şi îl sărută. Tu?

- Am venit, telefonul îi sună, iar Robert se trezi, ieşi şi intră în baie pentru a vorbi la telefon, dar nu închise uşa. Jessica îl luă pe Robert în brațe şi se îndreptă spre sufragerie, însă auzi vocea aspră al lui Brad, care vorbea la telefon, vorbele lui o făcură să se oprească în loc.

- Bine, o să fac rost de bani foarte curând, nu renunț până nu le iau banii, nu îmi pasă de ceea ce trebuie să fac, dar o să obțin ceea ce îmi doresc, mersi că mă ajuți, o să vezi că o să reuşim! Vin azi şi discutăm mai multe, spuse Brad. Jessica se reîntoarse grăbită în camera ei, era şocată, suspiciunile ei erau adevărate, Brad era un mincinos, le voia banii, o folosea pe ea şi pe Robert pentru a stoarce banii tatălui ei. Îşi păstră calmul, îl linişti pe Robert, nu voia să lase să se vadă că ar fi auzit ceva. Brad reveni în cameră.

- S-a trezit?

- Da, zâmbi ea fals.

- Pot să îl iau în brațe? întrebă Brad cu drag.

- Sigur. Îl luă pe Robert în brațe şi îl sărută pe frunte. Dragul meu, ce frumos eşti! Semeni cu mămica ta, te iubesc! Îi sărută obrajii.

- Da, şi noi te iubim! îl privi ea, dar nu îşi putea scoate din minte vorbele, pe care le auzise.

- Trebuie să plec, mă întorc în oraş, am de rezolvat ceva, iar apoi o să îți spun, dacă reuşesc! Jessica îşi căută puterea de a se abține.

- Bine, Brad.

- Vine tati, repede! O să îți cumpăr ceva frumos! Îl puse în brațele Jessicăi, apoi o sărută, vă iubesc, o să îmi fie dor de voi, chiar dacă mă întorc peste două zile.

- Şi nouă, simți un fior în stomac.

- Aveți grijă de voi, ne auzim la telefon. Vă sun cât pot de repede! Îl pupă pe Robert pe frunte şi mănuțe, apoi o sărută pe Jessica, ea îi răspunse.

- Vom avea şi tu să ai grijă de tine!

Brad ajunse în oraş, se întâlni la barul Sunshine cu David, barul era gol, David aştepta de ceva vreme la una dintre mese.

- Ceau, frate! Mă aştepți de mult? dădu noroc.

- Nu, am ajuns de câteva minute.

- Bine, am adus şi actele pe care le-am semnat, îi puse pe masă un plic cartonat unde se aflau actele.

- Ce fac Robert şi Jessica?

- Foarte bine, Robert creşte, iar cu Jessica, încercăm, trebuie să am răbdare. Antonia?

Medalionul dragosteiWhere stories live. Discover now