#8

3.9K 140 0
                                    

Andy
Po tom, co El vypadal z domu jsem pořádně propleskl Bena.,,Co si o sobě kurva myslíš? El neni jako tvoje matka. Cos jí to řek?" trochu jsem na něj řval, protože si tohle El vážně nezasloužila.,,Kluci já jsem debil. Ani nevim, proč jsem jí to řek.Musim za ní."řekl a chytil se za hlavu.,,Budu řídit, ještě jsem nepil. Počkat! Ale El jo, ježiši, snad někde nenabourá nebo jí nechytnou policajti." vstal jsem a od Toma si vzal klíče od auta. Spolu s Benem a Dyalnem jsem nasedl do auta a jen k niim domů. Zajímalo by mě, kde ta El je, protože tu jejich auto nikde nebylo.,,Jdem se kouknout do jejího pokoje." zařval na mě Ben a s Dylem se vydal nahoru. Prošmejdil jsem dolejšek bytu, ale ani vlásek po ní.,,Nikde tu není a žádný věci tu nemá." vletěl do kuchyně Dyl.Všiml jsem si obálky hozené na kuchyňské lince. Otevřel jsem jí a vypadlo na mě docela dost peněz. Nechápal jsem, ale s penězi tam byl i dopis.,,Hele je tu dopis." křikl jsem na kluky. Ti se posadili na barové stoličky a bedlivě mě poslouchali. Začal jsem číst nahlas.

Nikdy jsem si nemyslela, že se až tak pohádáme. A už vůbec jsem si nemyslela, že ty mi něco takovýho řekneš. Jasně, možná že se chovam, jako malá holka. Někdy chci vypadat hezky a chci se předvést před klukama, jenže ty to vždy bereš tak, že se jdu prodat. Tak jako naše matka. A víš co, když jsem jako naše matka, zanechla jsem jako ona po sobě prachy. To máš za to utrpení co si si se mnou musel prožít. Snad ti někdy dojde, že kdybych dodržovala tvoje pravidela, společnost by mě odsoudila a já zůstala do konce života sama. Měla jsem tě a mám tě ráda. Očividně to není oboustrané. Tvoje popichující poznámky jsem ještě vydržela, ale tohle je už moc. Jestli mě budeš hledat, tak se ani nenamáhej u Han nebudu, nejsem tak blbá. Budu co nejdál od tebe.

Dočetl jsem dopis a koukl na Ben. Ten se slzama seděl na židli a koukal do nezáma.,,To jsem posral." řekl se zlomeným hlasem a vyndal z baru chlast.,,Tak na to zapomeň. Ožrat se je fakt blbej nápad. Zkus si vzpomenout, kde by mohla být."sebral jsem mu flešku a dal jí nazpět.,,,Já nevim, všichni jsou naši kamarádi a nevim, jestli by byla u nich." chytl se za hlavu a svěsil ji ke kolenům.

Eleanor
Vypadal jsem z domu a nasedla do auta. Chvilku jsem jen tak seděla a přemýšlela, kam pojedu. Nebylo mi do breku, byla jsem totálně vytočená a naštvaná.Chvilakam jsem přemýšlela, že pojedu k matce, ale pak se mi vybavil náš odchod z domu.

,,Jen si běžte, jsem zvědavá, jak se o sebe postaráte sami. Já jsem vám dala všechno, peníze, domov, lásku...." stála ve dveřích a řvala na celou ulici.,,Jo a čím si si ty peníze vydělala? Jsi šlapka." zařval na ní Ben.,,Lásku si nám určitě nedala, nikdy jsi nás ráda neměla." vzlykla jsem.,,V tomhle ohledu máš pravdu, neměla jsem a nemám vás ráda." bouchla dveřma od baráku mi se odstěhovali do baráku po naši babičce.

Domů jsem se teda vrátin nechtěla, k Han taky ne, protože by mě tam našel. Vzpoměla jsem si na našeho, no tedy Benovo kamaráda. Už jsem ho hrozně dlouho neviděla. Jay má barák v lesích tři hodiny odtud. Na nic jsem nečekala a nastartovala auto. Moc jsem si nepamatovala přesnou cestu k jeho domu, ale cedule vedle silnice mě nasměrovali. Na domě se nic nezměnilo, je stejný jako býval. Uprostřed ničeho , jeden krásný dům a nic víc. Vystoupila jsem a trochu se usmála.Přešla jsem k domu a zazvonila.,,Žádný letáky nech..." s těmahle slovy otevřel Jay. Je namakanější a hezčí než býval. Změnil i styl oblíkání a účes.,,Neboj já letáky dávám jen starým babkám." zasmála jsem se.,,El, tebe už jsem dlouho neviděl."objala jsem ho. Hrozně hezky voněl.,,Kde máš Bena?"odtáhl se ode mě a koukl se na auto.,,O to jde. Myslíš, že bych tu teď mohla pobýt nějaký čas?"přehazovala jsem si v ruce klíč od aut.,,No jasně. Ježiš, pojď dál. Přece tu nebudeme stát." otevřel dveře a ustoupil kousek. Vešla jsem dovnitř a vzpoměla si na naše dětský pobyty tady. Hrozně moc jsme si tady užívali a spolu si hrozně rozuměli.,,Tak o co jde?" skočil na pohovku a já si sedla vedle něj.,,No s Benem jsme se tak trochu poštěkali a já musela prostě vypadnout." ironicky jsem se usmála.,,Trochu?" ovytáhl obočí.,,No docela dost. Řekl mi, že jsem jako matka." sklopila jsem zrak a koukala se do země.,,Debil. Ty nejsi jako ona. Hele dej mi klíče a dojdu ti pro věci.Tedy jestli nějaký máš." zvvedl se a natáhl ruku.,,Půjdu s tebou." místo klíčů, jsem ho čapala za ruku, abych se zvedla. Se smíchem jsme došli k autu a já otevřela kufr.,,Ukaž ty bábovko." vytrhl mi z ruky kufr.,,Hele jsem celkem namakaná."udělala jsem kluturistický postoj.,,Jasně, vždyť nepřepereš ani veverku." zasmál se a šel zpět. Zamkla jsem auto a následovala ho.,,Podceňueš mě." bouchla jsem ho pěstí do břicha.Jay se hned chytil a svalil se na gauč.,,Au to bolí. Božínku asi umřu." nadával a smál se u toho.,,Hele nemáš hlad?" sedla jsem si vedle něj.,,Vcelku jo.Co kdyby jsme něco uvařili?" jen jsem kývla a spolu jsme se vydali do kuchyně.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now