#30

3.2K 138 4
                                    

Eleanor
Koukala jsem pobaveně na Jacka, který si zouval boty.,,Nekoukej tak na mě. Nemůžu za to, že mám moc dlouhý tkaničky."řekl a já se hrozně rozesmála.,,Nemysli si, že s tebou budu spát."nadzvedla jsem se na lokty.,,Ale no tak. Nech si tu nedostupnost na jindy."zavrněl a skopnul ze sebe konečně obě boty.,,Proč si myslíš, že se s tebou vyspim?" lehla jsem si zpátk na záda.,,Protože tě přitahuju a roztáváš pod mými doteky. Například pod takovýmy." řekl. Pomalu na mě nalehl a svojí rukou přejel od kolena , po stehně až k boku. Skousla jsem si ret, abych nevzdychla. Na to jsem byla až moc hrdá. Jack mi to ale nesežral a začal mě znova líbat. Jeho ruka se přesunula k mýmu boku, za účele nás přklopit, takže jsem ležela nad ním. Docela jsem se divila, že chce dolů. Ostatní kluci jsou spíš nahoře. Jo moje teorie dámy a pánové.-_-
Po chvilce jsem ale zjistila důvod. Když ležim, ležim na zadku, taže na něj Jack nemůže šahat. Sjel mi rukama k lemu sukni, kterou vyhrnul až k bokům. Můj zadek tedy byl jen v kalhotkách a já pomalu cítila, jak mi na můj podbříšek tlačí Jackova chlouba. Usmála jsem se a sjela rukou k jeko rapínání od pásku. Bylo to celkem náročný, ale podařilo se mi to rozepnout. Jedním prudkývm trhnutím jsem pásek vytahla z kalhot a hodila ho někam za sebe. Jackovo ruce byly pořád na mým zadku, který neustále mačkal. Moje hbyté prstík pokračovali na zip jeansů, který byl v momentu rozeplý. Chtěla jsem pokračovat s vysvlíkáním Jacka, ale on mě předběhl. Sundal si jeansy i s boxerkama, takže jsem ho viděla v plné kráse. Skousla jsem si ret a docela s pobavením si ho prohlížela.,,No ty se moc nesměj. Ty jseš hned po mě." řekl a přetáhl si přes hlavu tričko. Hned potom se přemístil ke mě a celou mě svlékl, až na spodní prádlo. ,,Jsi překrásná." usmál se na mě. Jako poděkování jsem se mu přilepila na rty. Na zapínání mé podprsenky jsem ucítila prsty. Bylo znát, že se v tom vyzná, protože jí rozepnul bez potíží a následně zkušeně sundal. Ani nevim kam jí hodil, ale v tu chvíli mi to bylo jedno. Lehla jsem si na záda a Jack nade mě. Docela dlouhou dobu jsem se líbali, až to přerušitl zvuk trhání látky. Koukla jsem se na Jacka, který držel moje roztrhnutý kalhotky v pravé ruce.,,Ale no tak. Šlo by to i normálně , ne?" zamračila jsem se na něj.,,Ale to by nebylo tak rychlý a vzrušující." zašeptal i do ucha. To mě trochu obměkčilo a já zase začala Jacka líbat. Jako další akt jsem pocítila dotek na mém citlivém místě a následný tlak. Ze začaátku to bylo vcelku nepříjemné, ale následně se to změnilo v slast. Jack byl vcelku něžný, ale postupem času přidával na tempu. Musela jsem se hodně kusat do rut, protože jsem měla strach, aby nás tu nenašel Adam. Přeci tady bydlí a nemusel by nás načapat zrovna při tomhle.

Jack po našem vyvrcholením spadnul únavou vedle mě a já se přikryla dekou. Na to že jsem nedělala skoro nic, jsem byla udýchaná jako po maratonu.Ale stálo to za to. Byl to jeden z nejlepších sexů, co jsem měla.,,Nemysli si, že se mě po tomhle jen tak zbavíš." promluvil vedle mě Jack a já se na něj otočila.,,A co jako chceš dělat?" usmála jsem se na něj.,,Chci aby si byla moje." řekla a pohladil mě jeho teplou dlaní po tváři. Přivřela jsem i trochu oči, protože to bylo velice roztomilý a romantický.,,Nechci si tě hned vzít, ale chci to s tebou zkusit." řekl a druhou rukou nahmatal tu mojí pod dekou.,, Možná by jsme mohly. Ale slib mi něco." sedla jsem si a opřela se o lokty.,,Povídej." usmál se zářivě na mě.,, Když už nás to nebude bavit nebo to budem chctít ukončit. Řekneme to hned. Nechci pak, aby jeden z nás měl zlomený srdce." řekla jsem vážně a uviděla jsem, jak se Jackovi rozšířili zorničky.,,Slibuju." řekl a políbil mě.,,A tohle." kývl na naše nahý těla.,,Bylo to....",,Neskutečně překrásný." dokončil za mě větu. Kývla jsem na souhlas a políbila ho na čelo a Jack mě zároveň na hrudník.,,Budu muset jít." zašeptala jsem po chvilce, když mi Jack ležel hlavou na klíně.,,Nechoď." zaškemral.,,Musim. Adam bude už každou chvílí doma a Owen taky." pohladila jsem ho po vlasech.,,Ale vždyť je to jedno ne? Chceme to zkusit." zvedl hlavu a koukl se na mě psíma očima.,,Jo, ale oni by nám řekli, že jsme tohle dělala z opilosti." konstatovala jsem.,,A dělali?" zeptal se Jack trochu podezíravým hlasem.,,Myslim, že po tomhle ,jsem dost rychle vystřízlivěla." kývla jsem k Jackovo rozkroku. Jack se zasmál se políbil mě.,,Napíšu ti." zašeptal a já kývla. Vstala jsem z postele a šla si oblíct bohužel jen podprsenku, protože kalhotky mi Jack roztrhl. Hodila jsem si na sebe rychle sukni i tílko a začala hledat mobil. Nemohla jsem ho nikde najít a tak jsem se koukla pod stůl.,,Ehm...El jestli nechceš, abych tě znova obtáhnul, tak vylez." řekl až moc blízko za mnou Jack a já si teprve pak uvidědomila, že na něj vystrukuju zadek, který mi vykukuje z podsukně.,,Já ale nemůžu najít nikde mobil." zaskučela jsem a porozhlídla se zase po pokoji.,,Ty máš ale pamatováka." ukázal na noční stolek za budík. Usmála jsem se a sáhla po něm. Ještě jsem se naklonila přes postel k Jackovi a dala mu poslední polibek.,,Budeš mi chybět." plácnul mi po zadku. Já jsem se smíchem poposkočila a přešla ke dveřím.,,Můj zadek ti bude chybět." prohodila jsem pobaveně a odešla z Jackova pokoje. Musela jsem opatrně, kdyby tu byl někde Adam, tak aby mě neviděl. Naštěstí tu ještě nebyl a tak jsem měla cestu volnou.

Doma jsem si hodila rychlou sprchu a v triku a kalhotkach šla spát. Bylo vcelku dost pozdě, no na dnešní den. Bylo okolo osmý,ale já jsem byla hrozně unavená. A to se taky potvrdilo na rychlosti mého usnutí.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now