#31

3.2K 131 0
                                    

Eleanor
Ráno jsem se vzbudila celkem brzo, protože nebylo ani sedm. Usoudila jsem, že si dneska udělá hezký den a začnu ho ranní sprchou. Vylezla jsem z teploučké postele a  položila obě dvě chodidla na studenou podlahu. Vykoukla jsem z pokoje a podle zavřených dveří od Owenova pokoje jsem zjistila, že ještě není vzhůru. Rychle jsem odcupitala do koupelny a zamkla za sebou. Kdybych věděla, že tu Owen není a jsem sama doma, pustila bych si písničky na plný pecky. Ale asi chápu, že mu není moc dobře po tý kalbě. Svlékla jsem se z pyžama a vstoupila do sprchy.
Bylo to neskutečně příjemný, dlouhá parádní a uklidňující sprcha. Každého to snda alespoň trochu probere. V ručníku jsem šla zpátky do pokoje, protože jsem tam měla všechny věci. Na sebe jsem si vzala větší mikinu a jeansové  kraťasy.

 Na sebe jsem si vzala větší mikinu a jeansové  kraťasy

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Vlasy jsem si stáhla do culíku a vydala se do kuchyně. Věděla  jsem, že Owen se včera určitě s Adamem stříska a proto jsem se rozhodla mu trochu usnadnit den. Do sklenice jsem napustila vodu a do ní hodila šumící prášek. Zaklepala jsem na dveře od jeho pokoje a vešla. Owen ležel schoulenej v klubíčku v jednom rohu postele a něco si mumlal pro sebe.,,Dobré ráno." řekla jsem potichu.,,Mmmm." zabručel a pootevřel jedno oko.,,Přinesla jsem ti vodu s práškem, tak to vypij. Ještě skočim ke klukům a pak vyrazíme do práce." řekla jsem mu a podala mu skleničku.,,Dneska nejdem do práce. Máme volno." řekl Owen stěží a kopnul do sebe vodu.,,Dobře, zatahnu ti a půjdu za tima klukama." přesunula jsem se k oknu a zatahla závesy, taže Owenův pokoj byl pohlcen "tmou".,,Jsi nejlepší." řekl s úsměvem a zachumlal se pod peřinu. Zasmála jsem se a s opatrným zavřením dveří jsem odešla z jeho pokoje. V mém jsem si ještě vzala mobil a v kuchyni ještě dva ty šumivý prášky.

Chtěla jsem u nich zazvonit, ale nechtěla jsem je vzbudit.Zkusila jsem vzít za kliku a pro mé překvapení bylo odemčeno. Snad nebudu za zloděje. Vzlezla jsem do bytu a šla do kuchyně, kde jsem napusitla dvě skleničky vody a hodila do nich prášek. Nejdřív jsem šla za Adamem. Otevřela jsem jeho dveře od pokoje a koukla se na Adama, který se opíral zádama o postel a měl pořádně rozcuchaný vlasy. Ale byl už vzhůru.,,Dobré ránko." usmála jsem se na něj a šla za ním.,,Tebe mi poslalo samo nebe." usmál se na mě já si sedla k němu na postel a podala mu sklenici.,,Jdeš dneska do práce?" odpovědí mi bylo záporné kývnutí.,,Udělám vám všem oběd. Rizoto, na kocovinu nejlepší." mrkla jsem na něj a šla ke dveřím.,,Pak s Jackem přijdem. Mimochodem jak je na tom?" zeptal se před mým odchodem.,,Ještě jsem tam nebyla. Ale chystám se." nadzvedla jsem druhou skleničku. Adam se usmál a já odešla.  Jack měl pootevřené dveře od pokoje, takže jsem do nich jen trošičku strčila. Naskytl se mi pohled na Jacka jen v teplákách, zády ke mě. Usmála jsem se a opřela se o rám dveří. Nejspíš se převlíkal, protože si zavazoval tkaničku u tepláků a následně si na sebe hodil mikinu. Skousla jsem si ret a pozorovala ho dál. Jack si pročísl rukou vlasy a otočil se na mě.,,Co tady děláš?" koukl se na mě jak na svatý obrázek.,,Můžu zase jít...." kývla jsem hlavou k východu.,,Tak jsem to nemyslel." usmál se a přešel ke mě. Svoje ruce mi položil na boky a jemně mě políbil.,,Co tě sem přivádí krásko?" objal mě kolem těla dokola.,,Myslela jsem, že budeš mít pořádnou kocovinku. A ne že si tady budeš pobíhat po pokoji." podala jsem mu skleničku.,,Střízlivej jsem byl už včera. A všechno si pamatuju." políbil mě znova.,,To já taky." skousla jseem si ret. Jack vypil rychle obsah skleničky a pak jí položil vedle dveří na poličku.,,Co budeme dělat takového krásného dne?" zeptal se s úsměvem. Nechápala jsem, proč se pořád usmíval, ale pak jsem zřela. Sjel mi rukama na zadek až skoro na stehna a tam zakotvil. Ja jsem svoje ruce obmotala kolem jeho krku a políbila ho. Chtěla jsem se odtrhnout, ale Jack mi skousl ret a zabořil se svými rty ještě víc do těch mých.,,Budu muset jít. Slíbila jsem, že uvařím oběd."odstrčila jsem Jacka od sebe a vyběhla ze dveří. Šla jsem k nám, ale zapomněla jsem si tam mobil, takže jsem se tam musela vratit. Mobil jsem si vzala, ale do bytu se se mnou vracel i Jack za mým zadkem. Doslova.
Oběd jsme uvařili vcelku rychle a Owen s Adamem nevylezli z pokojů. Nevypadají moc dobře. ,,Tak co my dva prdelko?"zavrněl mi Jack do ucha. ,,Mohli by jsme někam vyrazit."řekla jsem nadšeně.,,Myslím, že vím co se ti bude líbit."usmál se a vzal mě za ruku.,,Jen si skočim pro klíče od auta."zastavil nás na chodbě. Trochu zmateně jsem se na něj koukla, protože jsem nevěděla, že má vůbec řidičák. Jojo, nevíme o sobě moc věcí.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz