#20

3.2K 121 2
                                    

Eleano

Teprve teď jsem si uvědomila, že jedu Owenovo autem. Asi jsem to tak trochu nedomyslela. Rychle jsem zvedla mobil a začala vytáčet.,,Prosim, Owenův mobil." ozval se hlas Adama. Ten aby někde nechyběl.,,Dej mi Owena." řekla jsem trochu podrážděně.,, A to jsi ty kotě. Ten džus mi budeš muset vynahradit." zavrněl. Dala jsem mobil na reproduktory, protože tohle bude na dlouho.,,Adame, pak mi klidně napiš, ale teď mi dej Owena." zabočila jsem do blízké ulice.,, Slyší tě povídej sexouši." zasmál se.,,Owene sorry, asi jsem ti čorkla auto. Až teď jsem si uvědomila, že s ním jedu rovnou za Andym. V pokoji na stole mám klíče od mýho. Vem si moje auto." řekla jsem omluvně.,,Jasně v pohodě. Ale žádný škrábance." už konečně jsem slyšela člověka, kterýho jsem slyšet chtěla.,,To samý bych mohla říct o mým autě. Hele už musim. Jsem u Andyho." zaparkovala jsem před jeho barákem.,,Kdo je Andy?" zeptal se znova Adam.,,Proč se ptáš sexouši?" zasmála jsem se.,,Jen tak...Brácha?" zeptal se znova.,,Budeš si to muset zjistit jinde. Brácha je Ben jen tak btw.Jo měj se Owene, pa a pusu." zavěsila jsem a s kabelkou v ruce zamířila k domu. Zazvonila jsem na zvonek a čekala chvilku, než mi Andy přijde otevřít.,,El?Co ty tady?" otevřel dveře.,,Taky tě ráda vidim." objala jsem ho.,,Jo ahoj. Ale sraz máme až za dvě hodinky." koukl se na svojí ruku.,,Jo. Hele mam problémek. Mohla bych tady přespat?" usmála jsem se na něj.,,El promiň, ale na víkend mizim za rodinou. Ale kdybys chtěla, můžeš jet se mnou." já jsem ale blbá.,,Jo, sorry. Měla jsem se ozvat předem. A ne diky. Tvoje rodina je na mě dost jetá. Tvůj brat na mě doslova vysí." zasmála jsem se.,,Jak chceš. Razím za dvě hoďky. Zatím můžeš zůstat." otevřel dveře.,,No hele já mám ještě jeden problém. Mám domluvenej sraz s Benem a jelikož ty jedeš pryč nebude u mě nikdo. Mohla bych mu zavolat, aby sem přijel?" koukla jsem se na něj štěněcím pohledem.,,Cože?...tedy jo jasně. Jen jsem překvapenej, že se máte sejít zrovna s Benem." vykulil oči.,,Děkuju jseš úžasnej." řekla jsem a objala ho.,,Jo jasně tak hlavně volej." objal mě taky a pak od sebe odstrčil. Benovi jsem napsala smsku, aby přijel teď Andymu. Ben mi hned  napsal, že za pět minut je tam a taky už zvonil.Andy šel otevřít a já se připravila na rozhovor.,,Ahoj." řekl nervózně Ben.,,Ahoj." řekla jsem a nečekala na nic. Zvedla jsem se a  objala ho.,,Ráda tě vidim." usmála jsem se. Konečně jsem mohla cítit ten pocit bratrcké lásky.

Po hodinovém rozhovoru s bratrem, který byl mimochodem  super, jsem vyrazila domu. Musím být trochu nenápadná, aby Adam nějakým způsobem nepoznal, že jsem doma. Zaparkovla jsem v garážích a výtahem vyjela do našeho patra. Tiše jsem odemkla a rychle za sebou zavřela dveře.,, Konečně doma." usmála jsem se na prázdný byt. Kabelku jsem hodila do rohu místnosti a svíkla se do spodního prádla. To jsem vždycky dělala, když Ben nebyl doma a ja se mohla po bytě promenádovat ve spodním prádle. Rozhodla jsem se, že si něco uvařim. No podle ingrediencí v lednici to vypadalo na dort od Pejska a Kočičky, ale nakonec se z toho vyklubaly poživatelné špagety. V klidu u televize jsem se najedla a šla se osprchovat. Co budu v opuštěným bytě dělat sama? Napadlo mě, že bych možná vytáhla Soph na nějakou pařbu. Oblékla jsem si úplé bílé jeansy, meruňkové tílko a béžovou mikinu.

Na nohy jsem si rychle nazula vysoký podpatky a popadla mobil, peněženku a klíče od bytu

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Na nohy jsem si rychle nazula vysoký podpatky a popadla mobil, peněženku a klíče od bytu. Za sebou jsem zamkla a zazvonil u vedlejších dveří. Otevřel mi docela rezespalý Adam.,, No konečně jsi to pochopila......" chytil mě za loket a vtáhl dovnitř. Táhl mě někam za sebou.,, Ahoj Kayle..." pozdravila jsem v tom spěchu Kayla. Adam mě hodil do nějakého pokoje a za sebou zavřel.,, Co to...." chtěla jsem něco říct, ale Adam me políbil.Sice jsem to nechtěla, ale nepříjemné to nebylo. Trochu jsem ho od sebe odstrčila a zasmála se.,, Je mi líto sexouši, ale nejdu za tebou. Jdu za Soph." zasmála jsem se a vyšla z pokoje.,, Je tu někde Soph?" zeptala jsem se kluků v kuchyni.,,Sophie!!" zařval Kayle.,, Co řveš...Ahoj El.Co ty tady?" usmál se na mě Soph.,, No počkala bych na chodbě, ale nadrženej Adam si myslel, že si jdu s nim vrznout." zasmál a jsem se.,, Můj bože... Ten ti nedá pokoj holka. A co vlastně potřebuješ?" zasmála jsem se.,,Chtěla jsem se zeptat, jestli bys nešla na nějakou pařbu." zeptala jsem se.,, Jasně. Kluci jdete?" otočila se na zbytek. Všichni kývli i dokonce  Adam, který zklamaně vyšel z pokoje.

Je jedna ráno a ja táhnu z jedný strany Alexe a z druhý Kayla. Oba jsou totálně našrot a Adam nese na rameni Soph. Ti tři se parádně ztřískali. Já jsem měla celkem asi dva panáky rumu nebo co to bylo a Adam nic neměl. Chtěla jsem chlastat, ale místo toho jsem po celým klubu sháněla ty tři.,,Odemni." zavrčela  jsem na Adama, když jsme stáli před dveřma.,, Vždyť jo." zasmál se a otevřel dveře. Ani si neumíte představit, jaká tíha to je, táhnout celou cestu dva ožralý kluky, který vás osahávají z každý strany. Několikrát jsem Kayla kousala, protože jsem ruce neměla volný a on mi sahal na prsa.
,, Zůstaň tu." zaprosil Adam, když se ze záchoda ozvalo zvracení.,, Dobře, ale spím na gauči." ukázala jsem směrem do obýváku.,,Yes..." řekl si tiše Adam a zapadl do svýho pokoje.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ