#35

3.1K 124 2
                                    

Eleanor
Celou cestu jsem vymýšlela odměnu pro Jacka. Protože za tohle bych mu chtěla vážně hodně poděkovat. Mám to super vymyšlený. Jack zastavil před nějakou velkou budovou a usmál se na mě.,, To jsou ty kamarádi nějaký zkušení?"zasmála jsem se.,,To ne, ale jednoho z nich táta to tady vlastní. A pojď už."řekl a sám vystoupil. Já jsem ho samozřejmě následovala. Před budovou mě chytil za ruku a mohli jsme vstoupit dovnitř.,,Ale to mě poser. Tebe jsem neviděl století."křikl na nás blonďák, který šel kolem nás se skatem v ruce.,,Nazdar Wille. Tohle je moje přítelkyně El. El tohle je Will."představil nás a já na Jacka překvapivě koukla.,,Já myslela , že jsem něco do čeho si rád píchneš."řekla jsem s pobaveným v hlase.,,Ha ha. Dneska má nějakou vtipnou."přehodil mi ruku přes ramena.,,Jinak těší mě."usmála jsem se na Willa.,,Líbíš se mi."usmál se na mě. Jack si zhluboka odkašlal.,,Neboj. Píchat do ní nebudu."zasmál se a já s ním. Jack jen protočil očima a zatáhl mě za ramena. Musela jsem ho následovat. Šli jsme tedy ke skupince lidí tří kluků a jedný holky.,,Lidi. Tohle je moje PŘÍTELKYNĚ El." řekl Jack a slovo přítelkyně zdůraznil.,,Tohle je Sam, Alex, Lis a James."postupně ukázal na lidí.,,Aaaa koukám, že už jste se seznámili s něčím do čeho Jack jenom píchá."objevil se vedle mě Will. Ostatní se po sobě podívali a Jack si zhluboka oddechl.,,Jsou to kryplové oba dva."řekl s ironií v hlase. Překvapeně jsem na něj koukal. Natáhla jsem se na špičky a přesunula jsem se k Jackovo uchu.,, Za tohle ti tu tvoji odměnu strhnu."zasmála jsem se. Jack zklamaně sklonil zrak.,,Kámo  ty jsi těžce podpantoflák."zasmál se Alex. Já jsem na něj jen mrkla.,,Jo a ty bys nebyl zklamaný z toho, ze ti zrušila večerní odměnový sex?"řekl vystresovaně.,,Já přítelkyni nemám, vrznu si kdy chci, že jo Lis?"mrknul na ní.,,Debile."zasyčela jeho směrem. ,,Lidi nechci vás rušit od příběhů z vašich sexuálních plánu. Ale půjdem jezdit nebo co?"křikl na nás Will od rampy. Tenhle kluk je jako duch. Pořád se někam přemisťuje. A nikdo si toho nevšimne.,,Budem vás pozorovat z tribuny."řekl Jack a ukázal mi ať jdu na lavičky. Šla jsem před ním a sedla jsem si na sedadlo. Nohy jsem si přehodil přes místo přede mnou a opřela se o opěradlo. Jack si sedl vedle mě a položil si svoji dlaň na moje vnitřní stehno.,,Nelísej se. Pokazil sis to."řekla jsem hraně uraženě.,,Nevadí že nedostanu odměnu. Proto jsem to nedělal. Dělal jsem to proto, že jsem chtěl vidět tvůj úsměv."řekl a dal mi pusu na tvář. Usmála jsem se a políbila ho na rty. Jack trochu pootevřel  pusu, takže jsem mu vnikla dovnitř jazykem.-_-
,,Hej nevolizujte se tam. Je to nechutný."křikl na nás kdo jiný než Will. Jack se zasmál a já na Willa ukázala jen fakáče.,,Něco po tobě hodím."zařval znova.,, Tvůj kamarád je pěkný hovado."řekla jsem Jackovi, když jsem se odtáhla. Ten se jen zasmál a já se otočila na Willa, který stál před náma. Vždyť to říkám. Je jak duch.,,Slyšel jsem tě."zastavil se na mě.,,Jo jde to poznat na první pohled."usmála jsem se na něj.,,Dělej za to jdeš na prkno."chytl mě za zápěstí a začal tahat přes sedačky. Doslova jsem si vymlátila hubu, protože to bylo vcelku obtížný překročit všechny sedadla.,,Jen aby ses nedivil. Ona umí všechno."zasmál se za mnou Jack.,,Jo to známe. Určitě je stejnej vejtaha jako ty."prasknul na něj Will a konečně mě přetáhnout až na pevnou podlahu. Dotáhl mě až na rovinu,kam mi položil skate.,,Jen do toho."řekl a já se škodolibě zasmála. Samozřejmě že já na tom umím jezdit. Stoupla jsem si na něj a rozjela se. Periferně jsem viděla, že se mi do koleček zamotaly moje rozvázané tkaničky, ale pádu už jsem nezabránila. Gravitace je svině. Co vám budu povídat. Jak jsem se tak válela na zemi, nade mnou se skláněl vysmátý Will.,,Pak že na tom umíš."znova se zasmál. Já jsem zvedla nohu, na který mi visel skate.,,Připletla se mi tam tkaničky."usmála jsem se.,,Jen aby."řekl Will a začal mi prkno z boty vymotávat. Až teď jsem se tomu začala taky smát. Po dobu co se Will snažil rozpoutat uzly, střelila jsem pohledem po Jackovi. Ten už neseděl na tribuně, ale šel k nám.,,Hezky si letěla zlato."řekl a pomohl mi vstát, protože Will už měl uzly vymotaný.,,Jo to já prostě umím."zasmála jsem se.,,Nechceš už domů?"zeptal se mě.,,Je to tvůj večer."řekla jsem s úsměvem. Jack se zasmál a políbil mě na čelo.,,Je zlatý že myslíš taky na mě. Ale myslím že je toho pro dnešek až dost."řekl a já bezslovně přikývla.,,Lidi my jdeme."upozornil ostatní. Ty nám křikli něco na rozloučenou a my jsme následně nastoupili do auta.
V autě jsme toho moc nemluvili, protože jsem skoro usnula.,,Jsi unavená?"pohladil mě Jack po lícní kosti.Usmála jsem se a kývla hlavou.,,Vydrž chvilinku. Už parkuje."řekl a já si protřela oči. Opravdu se mi chtělo spát. Jack vystoupil z auta a otevřel moje dveře.,,Babe..."řekl a já chtě nechtě vstala.,,Vezmu tě na záda."řekl a já pokroutila hlavou.,,Nohy ještě mám."unaveně jsem se na Jacka usmála.,,Jen si naskočí."postavil se ke mě zády v mírném podřepu. Povzdechla jsem si a položila se  Jackovi na záda.
V bytě mě Jack vyklopil do postele a stáhnul mi šortky, takže jsem spala v triku a spodním prádle. Jack se sám svlík do boxerek a lehl si vedle mě.,,Dobrou babe..."políbil mě na čelo a já se zavrtala k němu.,,Miluju tě ."pošeptala aby mě slyšel.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now