#34

3.3K 116 6
                                    

Eleanor

Ráno jsem se vzbudila díky slunečním paprskům, který  mi intenzivně svítili do očí. Ležela jsem sama, proto jsem si protáhla ruce a protřela oči. Se zívnutím jsem prozkoumala terén. Vedle mě nikdo neležel, ale naproti posteli  ve dveřích stál Jack.,,Dobré ráno." zamumlala jsem.,,Krásné ráno babe..." řekl a přišel za mou k posteli. Natáhla jsem k němu ruku,kterou mi chytil. Zatahla jsem za ní a on se položil vedle mě.,,Prosím zůstaň tady se mnou celý den." zamumlala jsem mu do hrudi.,,Rád bych, ale...",,Žádný ale. Chci se mazlit." zamumlala jsem nevrle.,,Taaaaak to ta snídaně v kuchyni bude asi zbytečná" řekl Jack hraně smutně. Nadzvedla jsem trochu hlavu, abych na něj viděla.,,Tak do kuchyně bych ještě mohla dojít." usmála jsem se. Jack  se zasmál a líbnul mě do vlasů.,,Dneska nechci dělat vůbec nic." řekla jsem obličejem do Jackovi hrudi.,,A já vymyslel tak dobrej program." řekl Jack. Při tom mi jezdil rukou po zádech. Bylo to hruzně příjemný.,,Když se tam nebude chodit  a budu u tebe. Beru to."usmála jsem se a kousla ho do jeho svalu na břiše. Jack mě za to štípnul do zadku.,,Tak to aby jsme začali tou snídaní." řekl a já z něj slezla.Šla jsem jako prví do kuchyně, kde na stole byla připravená nádherná snídně.,,Ty sám?" povytáhla jsem na Jacka obočí.,, Vydíš tady někoho jiného?" zatočil se dokola.,,Co za to budeš chtít? Je to až moc podezřelý." zasmála jsem se.,, Vyberu si to někd jindy." mrknul na mě. Už jsem se Jackovi moc nevěnovala a šla jsem na jídlo.

Snídaně byla přímo vynikající. Myslím, že asi prasknnu.,,Chutnalo?" usmál se na mě Jack přes stůl.,,Zítra to očekávám zas." usmála jsem se. Jack jen přikývl.,,Tak a teď se běž oblíct." vstal a začl uklízet nádobí.,,V jakým stylu? Abych třeba do divadla nešla v kraťasech." usmála jsem se na něj.,, Něco pohodlnýho. A černýho. Prostě to co nosíš normálně." řekl a já kývla , šla jsem do mýho pokoje a otevřela skříň. Na sebe jsem si vzala krátký černý šortky, který mi nebudou vidět pod dlouhým černý Iron maiden tričkem. Vlasy jsem si stáhla do culíku a abych se nemusela malovat, nasadila jsem si sluneční brýle.

Když jsem už měla oblečení na sobě, vzala jsem si kabelku a do ní naházela všechny potřebné věci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem už měla oblečení na sobě, vzala jsem si kabelku a do ní naházela všechny potřebné věci. Šla jsem do kuchyně, kde na moje překvapení ležel jen vzkaz. Jack psal, že se jde převlíc a že na něj mám počkat v garážích. Usmála jsem se a na nohy jsem si nazula  černý botasky. Dneska jsem byla se svým outfitem nadmíru spokojená. Vzala jsem si to, co pro mě bylo pohodlný. Byt jsem zamkla a šla po shodech dolů. S výtahem jsem se zcela rozloučila, protože není pořád v provozu. Nad touhle myšlenkou jsem pokroutila hlavou a sešla poslední dva schody. Už jsem z dálky viděla Jacka u svýho auta, jak se o něj opírá.,,Jsem tu." usmála jsem se na něj.,,Neměla bys  mít trošku delší to tričko nebo nějaký kalhoty?" zamračil se na mě.,,Můžu si taky to tričko vyhrnout nad břicho." zasmála jsem se. Jack pokroutil hlavou a políbil mě. Nasedla jsem namísto spolujezdce a Jack nastartoval auto.,,Neříkal si, že tvý kamarádi pořádají nějaký ty závody?" vzpoměla jsem si na včerejšek.,,Jo to jo, ale až odpoledne. Tohle se ti bude líbit mnohem víc." zasmál se zlověstně. Popravdě mám z něj docela strach.

Po docela dlohý době jízdy jsme vystoupili na nějakém provyzorním parkovišti.,,A co teď?" chytla jsem Jacka za ruku a usmála se na něj.,,No asi ještě netušíš, kde to jsme co?" zeptal se a já zakroutila hlavu v zápor. Jack sáhl do jeho zadní kapsy od kalhot a vytáhl dva náramky. Byly to ty vstupenky , které se dají připnout na zápěstí. Prostě chápete ne?-_-

Pořádně jsem se na ten náramek koukla a uviděla něco neskutečnýho. Byl to koncert Andyho Biersacka.

(Kdo by nevěděl)

Vykřika jsem štěstí a pevně objala Jacka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vykřika jsem štěstí a pevně objala Jacka. Andy je můj celoživotní idol. Krásně zpívá, má rád Batmana jako já, je to i módní ikona a je to prostě Andy.,,Jak jsi to věděl?" zeptala jsem se Jacka s slzama v očích.,,Stačí se trošičku poptat. Jsem rád že se ti to líbí." usmál se na mě. Já jsem se vytáhla na špičky a políbila ho.,,Za tohle ti večer dám odměnu." zašeptala jsem Jackovi do ucha.,,No tak to tě klidně vezmu i na Metallicu." usmál se na mě.,,Miluju tě." usmála jsem se na něj.,,Já tě miluju." řekl a dal mi menší pusu na nos. Zasmála jsem se a chytla ho znova za ruku.,,Nebudeš se tady nudit? Nemyslím si, že tě tohle bude zajímat." koukla jsem se na něj.,,Náhodou. Zpívá vcelku fajn." pokrčil ramenama. Poposkočila jsem na místě a šla do davu lidí.

----------------------------------------------------------------------

Celý koncert jsem si neskutečně užila. Byl to krásnej zážitek. Andy představil novou písničku, Ribcage, což byla neskutečná pecka a já se do ní zamilovala na první poslech. Jsem neskutečně ráda, že jsem na tomhle koncertu byla. A za všechno dlužím Jackovi.

Momentálně jedeme k autu a jedeme na ty závody.,,Ještě jednou ti moc děkuju." políbila jsem Jacka před vstupem do auta.,,Můžeš poděkovat i jinak." šibalsky se na mě usmál.,,Taky že už to vymýšlim." usmála jsem se. Jack mi dal pusu a obešel auto. Nasedla jsem do auta a připoutala se.,,Jen přemýšlej. Máme asi dvacet minut jízdy. A já chci, aby to byla zábava i pro tebe." vzal mi Jack  bradu mezi prsty a políbil mě.,,Však na to myslím."usmála jsem se a sesunula se v sedadle.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now