#17

3.2K 127 0
                                    

Eleanor

Probudil mě tichý křik.,,Ty krávo tak to musíte vidět."nuceně jsem začala postupně otvírat oči, který jsem po proniknutní ostrého světa zase zavřela.,,O tak to si vyfotim." řekl dlaší hlas. Já jsem párkrát zamrkala a koukla se na původce rozruchu. Před mojí postelí stál jak Adam, tak Kyle a Alex. Jediný, kdo tu chybě, byl Owen.,,Co to tu děláte?" otočila jsem se na záda, protože doteď jsem ležela na břichu.,,Koukáme na  polonahý holky v jedný posteli." řekl Kyle a já si protřela oči. Pohledem jsem sjela sebe, ve spodním prádlu a vedle sebe Soph jen v kalhotkách a tričku. Rychle jsem nás přikryla peřinou .,,Vypadněte." zařvala jsem a pod peřinu jsem si dala tričko, které mi leželo vedle postele.,,Co se tu děje?" přišel do pokoje Own. Adam se jenom blbě ušklíbl, ale nic neříkal.,,Otravujou tu, když jsme skoro nahý." vyjíkla jsem .,,Ježiš můžete přestat řvát?" obrátila se na mě Soph.,,Tobě nevadí, že  nás tu očumujou?" šťouchla jsem Soph do žeber.,,Ne ani ne a ani ty bys neměla být tak upjatá." Soph se zvedla a odkráčela si to do obýváku.,,A proč vlastně spíte v jedný posteli?" koukl se na mě Owen.,,Soph přišla v noci, že Alex hrozně chrápe." usmála jsem se na ně.,,Aha." řekl Alex přehnaně sarkastickým hlasem.,,Asi se půjdu převlíct." čekala jsem, že vypadnout, ale oni nic.,,Kdyby jste mě nechali o samotě. Převlíct se umím sama."  ironicky jsem se usmála.,,Škoda." řekl se smíchem Adam a  všichni do jednoho odešli. Pomalu jsem vstala a přešla ke skříni. Včera jsem si dala věci do skříně, takže se nemám o co starat. Vytahla jsem si úplé jeansy s páskem a šedé tričko. Miluju jednoduchej styl a mám ještě radši pohodlný styl. Všechno jsem na sebe natáhla a sedla si za můj pracovní stůl. V toaletní taštičky jsem si vytahla stojací zrdcátko a začla se líčit. Na vlasech jsem si udělala dva francouzský převrácený copánky a konce si přežehlila. Na krk jsem si dala ještě náhrdelník, který jse dostala jednou od Bena k narozeninám a  na prst jsem si dala můj stříbrný prstýnek. Dneska si vezmu kabelku, ve který jsem si nechala od předešlího dne kapesníčky, peněženku a teď si do ní hodím ještě mobil a klíče od auta.

Když už jsem měla všechno připravený, vyšla jsem z pokoje. Divila jsem se, že je v obýváku a kuchyni tak čisto.,,Už všichni vypadli." ozval se za mnou Owen.,,Zaplať pánbůh." protočila jsem očima.,,Jo asi tak hele na stole máš kávu a jestli něco chceš k snídani, tak je to v lednici. Ale musíme pohnout. Kdyby neměl přijít ten kontrolor, nechal bych nás doma." povykoval po mě Owen. Byl jako malé naštvané, rozjařené dítě.,,Jasně." stroze jsem odpověděla a šla si tedy pro to kafe.

Snídani mám už za sebou a momentálně jedu v jednom autě s Owenem do práce.,,Jezdíš jako moje babi." vystoupím se smíchem z auta.,,Cože? A to bys jako chtěla jezdit 180 nebo co?" otočil se na mě.,,No to ne, ale alespoň 100. A tos ještě chvátal, nechtěla bych s tebou jet  normálně." zasmála jsem se a vstoupila do hlavních dveří.,,Nechvátal jsem a teď mákni.  Sice to říkám nerad, ale máme spoustu, ale spoustu práce. Obzvlášť ty a tvoje papíry." ušklebil se na mě. Já jsem na něj vyplázla jazyk a mířila k kanceláři.,,Jo abych nezapoměl. Dneska je s náma v kanclu Adam. Bude pro dnešek s náma pracovat." řekl těsně před dveřmi.,,Opravdu krásný den." ironicky jsem se usmála.,,Čus." řekl Own a Adam  na něj kývl. Něco dělal na jeho notebooku a zamyšleně si hrabal rukou ve vlasech.,,Ale, naše Šípková Růženka." usmál se na mě. Jen jsem na něj mávla a tašku hodila do koutu k věšáku.,,Tohle?" ukázala jsem na hromadu papírů. Own na mě soucitně kývl a sám si vzal nějaké papíry zase z jiný kopy. Ztěžka jsem si povzdechla a pustila se do papírů.

Práce šla sama od sebe a mě to dělalo velkou radost. Na dokončení mám  ještě pár vrstev čtvrtek a čas, mi bude stoprocentně přebývat.,,Hele jdu za tim kontrolorem s tím papírem a vy si dejte pauzu. Pak budem pokračovat." zvedl se od stolu Owen a odešel.,,Chceš kafe?" zvedla jsem se a zamířila do rohové kuchyňky.,,Od tebe vždycky." přeslazeně se na mě usmál. Dala jsem vařit vodu a nasypala kávu s cukrem.,,Tak co jak si se vyspala po tom večeru?" zvedl se od stolu a šel ke mě.,,Ale jo dobře. Ty?" zeptala jsem se nejistě. Snad si to nepamatuje.,,Jo v pohodě. Do kdy jsme byli včera vůbec vzhůru? Nic si z toho nepamatuju." hluboce jsem si oddychla. Mám já to ale štěstí, počkat, ne nemám. Owen to viděl za střízliva.,,To nevím, ale jsem ráda, že si nic nepamatuješ." zasmála jsem se a zalila kafe.,,Proč?" nechápavě se na mě otočil.,,Já když moc piju. Svlíkám se a včerejšek nebyl výjimkou." usmála jsem se a šla si sednout do křesla.,,Kurva, to jsem nemohl nepít? Díky teď si nic nepamatuju. Ale ty jsi moje dobrá kamarádka a uděláš to pro mě znova že?" usmála se na mě.,,To zrovna. Měl jsi šanci. Smůla chlapče." kývla jsem hlavou a on se zamračil. Bavilo mě  ho tak trochu pošťuchovat. Byla to fakt sranda.

 V práci jsme byli až do čtyř, protože Own ještě někde vyhrabal nějaké papíry. Nakonec jsme to dohromady měli fakt  brzy. Teď jsme zaparkovali před domem a mě zabrněl mobil. Odemkla jsem mobil a najela na ikonku zprávy. Překvapilo mě, že to byl Andy.

Ahoj El. Nechceš se zase někdy stavit. Chci s tebou něco probrat. Můžem se sejít zítra?

Moc se mi nechce  o nečem s Andym mluvit, protože se to určitě bude týkat Bena. A to se mi řešit fakt nechce, ae s Andym se ráda sejdu.

Jo v pět přijedu k tobě čekej mě jen ty. Díky El.

Vždycky bych ti řekl o tom, že jsem pozval i někoho jiného. Díky a přijeď . Andy.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt