#21

3.1K 129 2
                                    

Eleanor
Nespala jsem ani hodinku a už mě budil něčío telefon. Vyhrávala jali na pouti a já po tmě hledala tu potvoru. Nakonec jsem ji našla a hovor přijala.
E:Co?
N: Čau kotě. To jsem já Taylor. Dalas mi číslo v baru.
E: Hele ty normálně lidem voláš ve tři ráno? Jdi se schladit. Ta kočka zrovna vyspává ten chlast co jste do ní nalili. Takže se ozvi zítra v šest večer. Nazdar.
Rychle a naštvaně jsem to položila a mobil hodila někam na křeslo. Zalehla jsem do postele a pokusila se usnout.

Ze slastného spánk u mě probudil další mobil. Tentokrát ten můj.
E:Ca zas?
Zařvala  jsem do mobilu.
A: Ježiš sorry. Nechtěl jsem tě naštvat.
Rychle jsem se koukla na volajícího.Andy.
E: Promiň ale zrovna jsem spala. Potřebuješ něco?
A: No tak trochu. Rodiče mě otravují ať někam vezmu Denyho, ale mě se s ním nikam nechce. Mohl bych zítra přijet k tobě?
E: Jo jasně žádnej problém. Ale řekni mu, že má na mě jakkoliv zakázáno sahat.
A: Bude neškodnej. Tak dobrou noc.
E: Dobrou.
Položila jsem hovor a padla zpátky na gauč. Letmo jsem se koukla na hodiny. Čtyři ráno. Super za chvilku budu vstávat. Ani jsem nemusela říkat dvakrát a hned jsem usnula.

A co si myslíte? Probudil mě další mobil. Nasupeně jsem k němu přešla a rychle to zvedla.
E:Jestli to bude nějaká kravina tak si mě nepřej.
N: Uklidni se kotě....chtěl jsem jen brnknout jestli se Sophie už zbudi....
Ani to nedořekl.
E: Neumíš hodiny nebo co? Nazdar.
Zuřivě jsem mobil položila a pro jistotu jsem ho i vypla. Rychle jsem s sebou plácla do postele a zavrtala se do peřin.

,,Kurva." uslyšela jsem třísknutí.,, Za co. Nemůžete mi dát na chvilku pokoj." doslova jsem křičela na celý obývák.,, Promiň nechtěl jsem tě vzbudit." vynořil se Adam.,, To ještě jde?"zachraptěa jsem.,, Nějaká nevrlá po ránu." zasmál se a sedl si naproti me.,, Jo vážně? Napsala jsem asi tři hodiny. Protože nějakej kretén pořád volal na Spoh mobil." zavrčel a jsem protřela si oči.,, Jsi tak sexy když se zlobíš." zasmál se.,, Ok tak já jdu a ty se tu trap s třema kocovinama." zasmála jsem se teď už já.,, Odpoledne se stavím." mrkl na mě.,, To by ti musel někdo otevřít puso." mrkla jsem na něj a zabouchla za sebou dveře. Všechny věci jsem měla v ruce a už odemykala svoje dveře, kdy na mě někdo sáhl.,, Chceš mi přivodit infarkt?" chytla jsem se za srdce a Andy se nahlas zasmál.,, Ale ale tady se někdo plíží po noci." zasmál se.,, No jasné a kde máš Denyho?" koukala jsem okolo se. Andy nic neřekl a jen ukázal prstem za mě.,, Si stejnej jak tvůj bratr." dala jsem mu menší pohlavek.,, Mohl s ji zabavit na další dobu. Mohl jsem se koukat na ten zadek." zasmál se Deny. Vůbec nebylo poznat, že jsou od sebe jen dva roky. Oba se totiž chovali jako puberťáci.,, Zakázáno a pojďte." odemkla jsem a věci hodila do mého pokoje.,, V lednici je pití a jídlo. Dejte si něco já se jdu osprchovat a převlíct." šla jsem s oblečením do koupelny.,, Sama?" zastavil mě Denyho hlas.,, Jo sama. Bože tys mi scházel." protočila jsem očima a zašla do koupelny. Pro jistotu jsem si i zamkla. Vyvlíkla jsem ze sebe oblečení a vstoupila do sprchy. Umývala jsem se asi pět minut, když jsem slyšela jak někdo lomcuje klikou.,,Ona si fakt zamkla." byl to na 100% Deny.,, Smůla chlapče." zasmála jsem se a vylezla. Oblékal jsem si moje oblíbené pokolenky a dlouhý červený svetr.

 Oblékal jsem si moje oblíbené pokolenky a dlouhý červený svetr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vylezla jsem a malém mi trefil šlak. Na gauči seděl jak Andy, tak Deny a Adam.,, Co ty tu?" zeptala jsem se ironicky.,, Ja jsem říkal že se stavím. Jo jinak máš skvělý kámoše." zasmál se a plácl si s Denym.,,Jo vy se k sobě hodíte." ukázala jsem na ně.,, A co tu hodláte všichni dělat?" sedla jsem si na barovou stolicku.,, Nějakej striptýz?" nakrčil Deny obočí.,, No tak Adame nestyď se." zasmála jsem se a sedla si tak, aby mi nešli vidět kalhotky .,, Já je stejnak viděl." zasmál se Adam. Hodila jsem po něm vraždící pohled a nevšímala jsem si ho.,, Cos viděl?" zeptal se ho Deny.,, Její kalhoty. Má jenom krajkový." mrknul na mě.,, Hele nechcete se bavit o něčem jiným." zamračila jsem se.,, Tak sundej svetr hned budem mít další dvě téma." zasmál se Deny.,, Andy. Řekni jim něco." zaúpěla jsem.,, Nebuďte tak nápadání." zasmál se.,, Nepomáháš mi." řekla jsem naštvaně. Jediná moje opora a ona se přidá na strany těch tupců.,, To jako na sebe budem koukat?" zasmál se Adam.,, Ne tak jdi. Máš tam kamarády." ukázala jsem na dveře. ,, Dobrý nápad Soph jela za mamklou , takže Kyle a Alex jsou tam sami. Řeknu jim  at přijdou." zasmál se a začal něco ťukat do mobilu.,,Jasně větší sranda tu být nemůže." zavrčela jsem a rozpustila si vlasy. Za minutku někdo zvonil. Myslela jsem, že tu bydlím já, ale Adam si jako domácí šel otevřít.,, Nazdar brouku." mrknul na mě Kyle. Jen jsem protočila oči a sledovala je jak se skládají na gauči a křeslech.,, Vám není blbě?" zeptala jsem se Alexe a Kylea.,, Ne a vcelku si všechno pamatuju. Za ty kousance to stálo." zasmál se a mnul si prsty.,, Dobře tě tak. Nikdo mi nebude sahat na prsa. A Alexi ty máš štěstí, že mám jen jedny zuby. Jinak bych tě kousla taky." zasmála jsem se.,, Byl jsem vožralej." řekl se zděšením. Asi si myslel,  že to řeknu Soph.,, Jo mimochodem celou noc někdo volal Soph. A nabaloval ti ji." zasmála jsem se.,, No tak super." povzdychl si Alex. Chudák.,, Co tu něco provést?" zeptal se Deny.,, Svlíknem El a vyšoupnem ji na chodbu." zvedl se Adam. Všichni se zasmáli a já popadla Andyho a zamkla se s ním v mým pokoji. Alespoň si budu mít s kým povídat.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now