#19

3.1K 127 0
                                    

Po trilionu let další část. Omlouvám se, že nevyšla dřív, ale teď je toho víc. Začala jsem psát novou knížku Befor Her (propaganda) a ještě píšu FRIENDS FOREVER( zase propaganda). Ale sanžim se vydávat co nejdřív.Takže.....enjoy

Eleanor

Ráno jsem se probudila okolo sedmý hodiny. Dneska mam skvělou náladu. Sice nevim proč, ale mám. Docela rychle jsem se postavila a přešla ke skříni. Dneska mám v plánu  vzít na sebe můj nový dlohý svetr.Vytahla jsem si ho ze skříně, spolu s vysokýma podkolenkama a červeno-černou košilí.

Vytahla jsem si ho ze skříně, spolu s vysokýma podkolenkama a červeno-černou košilí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejdřív jsem zasedla ke stolu a nalíčila se. Vlasy jsem si mírně nakulmovala a vzala si náhrdelník. Poté jsem se oblíkla a vyšla z pokoje. Own byl už vzhůru.,,Dobré ránko." zasmála jsem se a ujedla mu jeden toust.,,Bré. Budeš chtít snídani?" řekl ironicky.,,Ne ani ne, Nemám hlad." řekla jsem s plnou.,, Mám dneska jet svým autem?" zeptala jsem se při přehrabování se v mé kabelce.,,Asi ani ne. Dneska razíme k Adamovi do firmy. Chce s něčím pomoct." usmál se.,,Den nemůže být krásnější." zatvářila jsem se zaujatě.,,Hele vy máte spolu nějakej problém?" pozdvihl obočí.,,Ne, v pohodě. Docela jsem si s nim sedla." řekla jsem ironicky.,,To jsem rád." rozesmál se.,,Ježiš , ty nepoznáš ironii? Jasně že ho nemam ráda. Je to nadržený pako." rozkřikla jsem se.,,Sim tě. Tak ti řekl, že máš hezkej zadek. Toho naděláš."protočil očima. ,,Mam ti ukázat náš chat?" dala jsem si ruce v bok. Byla jsem vcelku rozčílená, ale tak jako srandovně. Spíš.,,Ne radši ani ne...A pojď už." řekl a odešel z kuchyně. Protočila jsem očima a popadala mojí kabelku. Jako poslušný pejsek jsem ťapkala za Owenem až před garáže a tam nasedla do auta. ,,Zkus Adamovi něco říct. Jinak ho za chvíli asi vykastruju. Jo a dneska odjíždim, takže nebudu přes víkend doma." upozornila jsem ho.,,Jo jasně, zkusim mu domluvit. A kam razíš?"usmál se na mě.,,Jedu za kamarádem. Nabídl mi přespání, tedy on o tom asi ještě neví." uchechtla jsem se.,,No tak to bude mít překvápko. Myslim, že bude stačit Adamovi to, že odjíždíš a za dost namakaným chlápkem. To ho možná odradí." zasmála jsem se.,,Možná." zopakovala jsem po něm a koukala jen na silnici.

Zastavili jsem u větší budovy, spíš to byl něco jako mrakodrap a oba jsme šli do třetího patra.,,A vítam vás tu přátelé." ozval se za námi ten otravný hlas.,,Zdar bro."Owen si s Adamem plácnu a pak se oba otočili na mě.,,Bez objetí, plácnutí, nebo jakéhokoliv tělesného dotčení ahoj." zaprotestovala jsem. I přes moje připomínky mě Adam objal.,,Koukam, že tvoje inteligence klesla těžce pod nulu."ironicky jsem se usmála.,,Včera jsi říkala něco jinýho." zasmál se.,,Cože?" šibalsky se na nás koukl Owen.,,Chatovali jsme si. Je dost zábavná." Adam si skousl ret a zasmál se.,,Hele budu přehlížet, že jsi Adam a budu pokračovat. Co tady budeme dělat?" porozhlídla jsem se po místnosti.,,Papíry jo a pak půjdem na oběd. Zvu vás." upřesnil Adam.,,Super. Řekni instrukce a tak." sedla jsem si ke stolu a čekala na kluky.

Asi po třech hodinách usilovného plnění papíru mi zabrněl mobil.Odemkla jsem ho a v něm byla zpráva od Bena.

Ahoj El. Hele vim, že jsem to posral a taky vim, že jsi na mě právem naštvaná. Nečekám od tebe odpuštění, jen prosím. Chci tě alespoň vidět. Chci vědět, že jsi v pořádku. Prosím...

Trochu se mi ho zželelo.Kdyby věděl, že jsem vlastně ráda, že jsem to udělala. Díky tomu jsem si našla byt a dokonce i práci, kterou jsem hledala víc jak rok. A teprve teď jsem tohle všechno  dostala.Usmála jsem se nad smskou a začala psát odpověď.

Dneska jedu k Andymu. Budu u něj přes víkend. V sobotu se můžeš stavit.....

Odeslala jsem ji a popravdě se na sobotu těšim. Ben je přeci jen můj nejbižší a já ho miluji nade vše. Jsem mu vděčná a nikdy bych na něj nebyla naštvaná moc dlouho.,,Hele tak jdeme na ten oběd." zavelel Adam a všichni jsem se vydali.Než jsem odešla trochu jsem si natahla podkolenky, protože mi padali.Svižným krokem jsem je dohnala a šla s nima do nějaké restaurace. Našli jsem si box s klidem a já si objednala zeleninový salát s krevetami.,,Jak se tohohle někdo může najíst?" zeptal se posměšně adam. On sám měl nějaký kus masa a hranolky.,,Já narozdíl od tebe chodím do posilky a staram se o svojí postavu." řekla jsem a jela ho pohledem. Nevypadal, že by mu bylo jedno jak vypadá. Byl namakanej a měl svaly.,,To je super, v pracovních bytech máme i menší fitko. Můžeš chodit se mnou." mrknul na mě.,,A kdy ty tam chodíš?" usmála jsem se na něj.,,Skoro každý den v sedm." usmál se na mě.,,Takže tam budu chodit okolo čtvrtý. Píši si." zsmála jsem se a on protočil očima.

MadAK: Děláš mi to naschvál?

On mi píše Adam?Koukla jsem se na něj . Koukal do svýho mobilu.

ElBlack: Co přesně?

MadAK: Ty to moc dobře víš. Ty podkolenky. Musel jsem si ho dát za gumu, jinak by to bylo vidět.

ELBlack:Nosím, to co chci. A nemusíš mi tady říkat svoje osobní problémy.

MadAK: Chtěla bys se svěřit ty mě? Můžeš, po práci přijď, nějak to vyřešíme......

ElBlack: Adame dáš mi ty někdy pokoj?

MadAK: Ne, až budeš přespávat u mě...a nejen to

ElBlack: Fuj .... seš nechutnej. Nemáš na tohle někoho jinýho. Třeba nějakou sekretářku? Tohle mě neba...

MadAK:A co tě baví kotě?

Naštvaně jsem mobil zamkla a Adama kopla do holeně pod stolem.,,Auu." zaúpěl Adam.,,Ježiš promiň. To jsem nechtěla." řekla jsem přehnaně ironickým hlasem.,,Jsi škodolibá." zamračil se na mě a třel si zasažené místo.,,Ty jsi nechutný perverzák." zasyčela jsem.,,Když si to myslíš..." založil si ruce na hrudi. Jen jsem nechápavě koukala. To jako vážně Adame.,,Co budem dělat dál. Papíry máme." prohodila jsem o práci.,,No asi nic. Můžem hrát x-box." koukl se Adam na Owena.,,Jo super." usmál se.,,No tak to já jedu domů. Tedy k Andymu. Chci si ho užít. Co nejvíc to jde." usmála jsem se na Owena. Ten vyprskl v záchvat smíchu.,,Ná...vem si moje auto. Adam mě pak odveze." podal mi klíčky od jeho auta.,,Měj se Owene. Ozvy se až přijedeš sem." zasmála jsem se a objala ho.,,Já nic?" pozvedl obočí Adam.,,Málem bych zapoměla." řela jsem a vypila na ex jeho skleničku s džusem.,,Pa puso." mávla jsem na ně a rychle šla pryč. Nasedla jsem do auta a jela směrem k Andymu.



Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now