#43

4.3K 234 22
                                    

Eleanor
Už bylo skoro jedenáct a Will tu stále oxidoval.,,Brácho já tě nechci vyhazovat, ale už bys mohl jít."řekl Jack Willovi, který si zase chtěl sednou do křesla.,, Ok. Koukám že už si chceš píchnout ."zasmál se a koukal se na mě.,,Jasně."mrkla jsem na něj. ,,Tak dobře. Hezky se mi tu s vámi povídalo lidi. Tak jdu. Mějte se a moc se tu nerozmnožte. Pak by jsme nemohli chlastat El."řekl a šel do kuchyně. ,,Neboj se."křikla jsem ještě na něj. Než práskly dveře. ,,Konečně sami."zasmál se mi do krku Jack.,,Hmmm."zamumlal jsem a přivřela oči.,,Jsi unavená,babe?"zeptal se mě.,,Trochu."řekla jsem . Popravdě jsem byla dost unavená.,,Dáme si sprchu."vzal mě za ruku a zvedl mě z tulivaku. Oba jsme se cestou do koupelny vysvlíkli a zalezli do sprchy.,,Jsem rád, že tě mám konečně u sebe."řekl Jack a objal mě kolem krku. Bylo to jednoduchý, jelikož jsem menší než on. Já jsem ho objala kolem hrudníku.,,Ani nevíš jak já."zasmála jsem se.,,Je to příjemný pocit, Když se tvoje nahý prsa opřou o můj hrudní."řekl s úchylným úšklebkem. Já jsem se uchechtla a drkla do něj loktem.,,Pojď už ven."mávla jsem na něj a vylezla jsem ven. Okolo těla jsem si obmotala ručník a ten druhý hodila po Jackovi. Utřela jsem si mokrý tělo a s ručníkem jsem šla do ložnice. Ze skříně jsem si vzala dlouhý volný tepláky a tílko.,,Ty dneska nebudeš spát jen v tričku?"objevil se za mnou Jack v boxerkach a triku.,,Ne je mi pohodlně takhle."ukázka jsem na svůj outfit.,,No ještě že ty nohavice jsou tak volný."řekl a začal mi je vythovat. Nechtěla jsem ho nějak rušit a proto jsem se opřel svým čelem o jeho rameno.,,Nech toho."řekl z ničeho nic. Já se na něj jen koukla.,,Babe. Když jsi unavená a nechceš to. Řekni to."vzal můj obličej do svých teplých dlaní. Jen jsem hodila nevinný úsměv.,,Nedělej to kvůli mě. Já chci s tebou být i když nic nebude. I když mi bude stát. Prostě chci být jen vedle tebe a koukat se na tu krásu."řekl a já hrozně zrudla.,,Dnes ne. Jsi unavená a mě se už do toho nechce."řekl a popostrčil mě k posteli.,,Promiň."kuňkla jsem. Jack byl v momentu u mě.,,Hej. El. Není to tvoje chyba. Stačí ti strhnout to tílko, který ti krásně obtahuje tvoje nahý prsa a chuť je v momentu tady. Ale to neudělám, protože se chci s tebou mazlit."řekl a hlavou si lehl na moje břicho.,,Miluju tě. Víš to?"usmála jsem se do stropu.,,Miluju tě. A víš to ty?"řekl a já se zasmála.,,Nesměj se. Pak mi skáče hlava."řekl a já se znova uchechtla.,,Nechceš se kouknout na nějaký film?"zeptala jsem se Jacka.,,Jo."řekl jednoduše.,,A jaký?"poposunula jsem Jacka ze mě.,,To je jedno. Díval bych se i na ten přeslazenej Titanic. Hlavně kdybych byl u mojí krásný přítelkyně."řekl a já ho políbila.
Nakonec to dopadlo tak, že jsem vytuhla a myslím si že i Jack u normální televize.
Je krásný pocit usínat u někoho svýho. Ve svým bytě se svojí pohodou a se svým štěstím. To se jen tak každým nepodaří. A víte co se říká.

         Každý svého štěstí strůjce.

Ahoj je to asi nečekaný, ale tohle je konec této knížky. Neudělala bych to, ale musíte mě pochopit. Už je vcelku dost kapitol a moje nápady nejsou bezedný. Mám taky další plánovaný knížky, který bych ráda uskutečnila. Je to vcelku radikální řešení, ale pozastavit se mi to nechce. Byla by to škoda. Děkuju proto každýmu, kdo si tohle přečetl až sem. A taky každýmu , kdo dal alespoň jeden vote. Vážím si ho.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now