#9

4.1K 136 0
                                    

Eleanor
S Jayem jsme vařili špagety, tedy on vařil a já seděla na kuchyňské lince. Moje nejoblíbenější jídlo.,,Tak mi o sobě něco řekni. Dlouho jsem tě neviděl." zasmál se a zamíchal omáčku.,,Nevim co ti říct. Život normální, do školy už nechodim a práci taky zatim nemam. Odstěhovali jsme se od matky a bydlíme v domě po babi. Nudný život, jak jinak. A co ty? Snad mi nechceš říct, že máš pořád stejný život." usmála jsem se a uždibovala mu rajčete.,,Hele, nejez to. No já jsem se v ničem nezměnil. Akorát jsem větší svalovec." zasmál se a ukázal biceps.,,No jo ty egoisto." plácla jsem ho utěrkou.,,No a jinak asi nic. Mamka s taťkou jsou v Oregonu a segra v Londýně. A Sam s tou už mi to nekalapalo.Rozešli jsme se v dobrým." usmál se na mě a dokončil celou tu večeři.,,Aha no tak jdeme jíst ne?" seskočila jsem a talíře naskládala na stůl.,,Jdeme jíst." usmál se na mě a nandal jídlo.,,Ježiš stop. Nejsem takovej jedlík." Jay mi nandaval tolik jídla.,,Prosim tě, jseš jak tyčka." zasmál se a sedl si vedle mě. Celá večeře byla moc dobrá a já se s plným břichem usadila na gauči.,,Tak co budeme dělat?" zaptala jsem se Jaye, který přinesl nějaký pití.,,Co si jít trochu zacvičit. Potřebuješ nabrat trochu svalů." zmáčkl mi paži a já bolestně kvíkla.,,Au. Hele já sice ráda cvičim, ale jsem přecpaná." plácla jsem se do břicha.,,Jen poď, alespoň za tu dobu co tu budš se nebudeme nudit." vzal mě za ruku a táhl do nějaké místnosti. Byla to posilovna.,,Wow, ty máš doma i posilovnu?" rozhlédla jsem se po místnosti. Byl tady běžecký pás, nějaký činky a ještě nějaký stroje, které nevim, jako se jmenují.,,Jo tak pojď. Dam ti zabrat."

Po dvou hodinách v mučírně jsem se šla osprchovat.Všechno mě bolelo a byla jsem horzně unavená.Sprcha mi hodně pomohla a já se mohla převlíct do čistého oblečení. Jay mi věci dal do nějakého pokoje , ve kterém budu zatím bydlet.Vyčistila jsem si zuby a rozčesala zacuchané vlasy.,,Zítra se kvůli tobě ani nehnu, všechno mi hrozně bolí." pomalu jsem dosedla na gauč vedle Jaye.,,Ale , nic nevydržíš. Zítra pokračkujem." zasmál se a já na něj jen civěla.,,Hele nezapomínej, že jsem holka a jsem slabší povahy než ty." šťouchla jsem do něj prstem.,,Na tohle se vymlouvá každý. Bude z tebe tvrdá holka." poplácal mě po zádech, načež já zaúpěla.,,To ti tak bolí i jemný dotyk?" zasmál se. Ještě stále mi totiž bolela ta modřina.,,Ne, mam tam velkou modřinu." věděla jsem, že bude chtít vědět víc.,,Od čeho?" jako bych to neříkala.,,Bratr v noci přišel namol a opřel se o mě. Pod jeho váhou jsem se zkácela na skříňku." usmála jsem se na Jaye.,,Blbec. Ale tady to máš. Kdyby si byla tak namakaná jako já, nespadneš a odhodíš ho ze sebe malíčkem." zsmál se a já s ním.,,No jo. Jayi asi si už půjdu lehnou. Díky ještě jednou za ubytování a dobrou noc." mávla jsem na něj.,,Dobrou." mávl on na mě a já se zabouchla v pokoji.Hupsla jsem na postel a přemýšlela, co budu dělat. Musím si najít práci a nějakej byt. Sice už nejsem tak naštvaná na bratra, ale stále mě mrzí, co mi řekl. Byl to vyčerpávající den. A můj život se tak méně řečeno převrátil naruby.

Andy
S Benem jsme dlouhou dobu přemýšleli, kam mohla El jít. Dokonce jsem už volal Han, ale ta nic nevěděla. A taky chtěla přijít nafackovat Benovi, za to, co El řekl. No nebyla jediná. I když nejsme nějací velcí přátele, mám ji rád a tohle si vážně nezasloužila. Bena jsem večr opustil, protože jsem byl unavenej a chtělo si mi spát. Přijel jsem domů a napadlo mě, jestli jí zkoušel zavolat. Vzal jsem mobil a vytočil její číslo. Dlouho to vyzvánělo, ale pak mi to položila.Věděl jsem, že se mnou nechce mluvit a chápal jsem jí. Ale netušil jsem, že mi napíše textovku.

Promiň, nechce se mi to už řešit. Zítra ti zavolám.

Jsi v poho? El Ben má o tebe strach tak jako všichni. Kde jsi?

Jsem v pohodě. Nebudu ti to říkat, protože ty to vyslepičíš bratrovi. Zítra ti zavolám. Jdu spát. Dobrou noc Andy.

Dobrou El.

Zandal jsem mobil do kapsy od saka a šel spát. Už dlouho jsem se tak nevyspal , jako teď. Jsem vcelku zvědavý, co mi zítra El řekne a taky jsem přemýšlel, jestli to mám říct Benovi, nebo ne.Asi mu to neřeknu, zatim.
Ráno mě vzbudilo hlasité troubení auta.Rychle jsem vylít z postele a koukl se oknem ven. Naštěstí to nebylo na mě, ale na souseda. Pitomý děcka.Bouchnul jsem pěstí do stolu a šel si udělat snídani. Udělal jsem si tousty a k tomu kafe. Podle mě nejlepší začátek do dne.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu