#12

3.7K 121 1
                                    

Andy

Ahoj chtěla bych si s tebou promluvit.Jestli budeš mít čas, sejdeme se zítra večer v pět v naší oblíbený kavárně.El

Musel jsem se torchu pousmát, že chce mluvit zrovna se mnou.,,Co se tak tlemíš do toho mobilu?" řekl naštvaně Ben.,,Nic, jen jsem narazil na vtipný obrázek." vymluvil jsem se.,,Aha." znovu se vrátil ke svému mobilu a mě nechal na pokoji.

Rád se s tebou sejdu. Čas a místo platí. Ben má o tebe starost. Dobrou noc El.

Odepsal jsem a dal mobil do zadní kapsy tepláků.,,Hele už asi pojedu. Je devět a mě se chce už spát." zvedl jsem se z křesla a šel do předsíně.,,Jasně. Kdyžtak zavolej." šel mě vyprovodit. Jen jsem kývl a mířil k mému autu. Od Bena jsem domů přijel v půl jedenáctý a dal si rychlou sprchu. Když jsem byl ještě ve sprše cinkl mi mobil. Byla to poslední smska od El.

Dobrou noc Andrew.

Bylo to divný, že mi po dlouhé době řekla Andrew. Tak mi říkala  , jen když jsem jí tahal opilou z bar, o čemž Ben neměl ani páru. Vždyck mlela něco o tom, že jsem moc hodný, že jsem něco jako její bratr a takovýhle kraviny. Vždycky u toho byla k sežrání, protože se pokaždý začala svlíkat u mě v autě . Nemyslte, nejsem hajzl, abych s ní v takový situaci něco měl. Ale jednou nebylo daleko, když se svlíkla až do spodního prádla. No dost vzpomínání a teď ke mě. Ze sprchy jsem jen v boxerkach skočil do postele a začal trochu přemýšlet. Docela mi chyběli ty chvíle, kdy jsem s naší partou a s donucenu El jezdili na různé tábory , hry, fesťáky a koncerty. Byla tam hrozná sranda a vždycky jsme si to užili naplno. No, sice se El vždycky  vzpírala a nakonec nikdy nechtěla domů. Což  se stalo například na konzertu Linkin park. Já i El tu skupinu milujeme a když jsme je viděli naživo, no....Vždyť víte. Prostě pivo, kámoši a oblíbená skupina je to nejlepší na svetě.

Eleanor

Napsala jsem Andymu a ještě Han aby o mě neměla strach a že jí zavolam.,,Jsem tu. Mam tři pizzy a nějaký to pití, tak doufam že se u Jaye můžu zdržet." nasedl Owen do auta .,,Myslim že jo. Ale pít určitě nebudu. Když jsem navátá, začínám se svlíkat." zasmála jsem se.,,No tak to bych rád viděl. Asi se budu muset někde zastavit ještě pro alkohol." šibalsky se usmál a já ho šťouchla do ramene .Jinak jsme si povídali, kdy se budu stěhovat. Domuvili jsme se, že zítra si ten byt pojedu okouknout a dám si tam nějaký věci. Pozítří už tam budu bydlet. Auto zasavilo těsně vedle toho mýho.,,Hele on má Jay nový autíčko jo?" vystoupili jsme s nákupem.,,Ne to je moje." usmála jsem se. Mám renaulta captura modrý barvy a nedám na něj dopustit. Hrozně se mi líbí a už od malička jsem ho chtěla.,,Ty kráso. Pěkný, pěkný. A hezká barva." usmál se na mě a já pohladila svoje auto po kapotě.U domu jsme museli zazvonit, protože bylo zamčeno a ani jeden z nás neměl klíče.Stáli jsme tam docela dlouho, než se Jay uráčil přijít.,,Hádám, že si byl v posilce." Owen si podla ruku s Jayem a já pak Jaye objala.,,Přinesli jsme pizzu a pití. Uvítací večírek může začít." usmál se na nás Own.,,Tak pojďte." zatáhl nás dovnitř Jay. Hádám, že měl docela hlad, protože mi hned z ruky vytrhl krabici a jídlem. Jen sem se usmála a sedla si na gauč.Další krabici jsem podala Ownovi, který se posadil naproti mě a Jayeovi.Otevřela jsem svoje jídlo a  otevřela pusu dokořán.Byla tam moje oblíbená pizza.,,Co je?" usmál se Jay.,,Moje blíbená." strčila sem si do pusy první kus brusinkové pizzy.,,To mi doporučila ta prodavačka. A nakonec se strefila." zasmál se Own, který měl ananasovou a Jay měl šunkovu pizzu.Po chvíli jsme si nalili trochu toho červeného vína, které nám přinesl Owen a tak jsme oznámili Jayovi náš plán s mým odstěhováním.Nebyl z toho moc nadšený, že tu bude zase sám bydlet, ale nakonec jsme se smáli. Už jsem měla nějakou pátou skleničku a cítila jsem trochu opilost.Nemyslete si, že vínem se já, Eleanor jen tak opiju. I když moc netrénuji, neopiju se jen tak.,,Hele asi už mam dost. Nema dost od opilosti."odmítnu nalévání další rundy vína.,,No super, Jay myslím že budeme mít striptýz." zasmál se Own.,,Hele já za to nemůžu." skočila jsem k němu.,,Jo to já dělam striptýz komukoliv, kdo je nablízko, když se opiju." smál se pořád dokola. Po chvíli přemýšlení se k smíchu přidal i Jay. Nakonec u 'nás' Own přespal, protože jet už nikam nemohl, když pil. Own spal na gauči já u sebe a Jay taky. Jsem zvědavá na zítřek.Než jsem usnula napsala jsem ještě Enzymů poslední smsku.
Dobrou noc Andrew.

Sexy krásný/pokračování Krásně sexy/Where stories live. Discover now