like it. (-lilo)

2K 107 5
                                    

that highlight tho.⬆️⬆️⬆️

Brunet ležel přivázaný k posteli, na sobě měl ouška, růžové kalhotky a pacičky na dlaních, které měl připoutané k hlavni postele.
"Daddy," vypískl a svraštil své obočí, které měl tvarované do obloučku. "Daddy," zkusil znovu a v tom se objevil ve dveřích druhý brunet.

"Copak koťátko?" Zvedl husté obočí a podíval se do jeho studánkových očí.
"Chci, chci Daddyho," zašeptal menší z nich.
"Musíš vydržet, daddy ještě něco dělá," olízl si ret a usmál se na toho malého drobečka.
"Ale já chci," "Louisi víš jak to dopadá, když ai drzý," zavrčel vážně Liam.

Louis byl několik minut ticho, ale pak se mu na tváři objevil úsměv a s tím ze sebe vydal: "Nejsem drzý, jen upřímný," to krátkovlasého bruneta naštvalo a ten si vyvlékl pásek z kalhot přistupujíc k posteli.

Hned napřáhl ruku s přeloženým páskem a švihl přes stehno, modrooký hlasitě křikl, ale smíšeně i zasténal nad tou dokonalou bolestivou slastí.

"Ty děvko, nebudeš mi rozkazovat, co bych měl!" Křikl na něho a v obličeji byla vidět jeho dost naštvaná nálada, kterou si teď na menším vybíjel.

"Nejsem děvka," bránilo se to malé nyní koťátku podobné stvoření.
"Ano jsi!" Okřikl ho mladší a znovu mu udeřil další ránu.
Na to jak byl mladý Louise ovládal, měl ho omotaného kolem prstů jako nějaký prsten a to se mu moc líbilo.

"Jsi moje děvka, Louisi Williame," vydechl a naposledy mu věnoval ránu páskem, hodil tu koženou stuhu na zem a ladně přešel blíže k posteli, na kterou se posadil.

"Jsi taková děvka, že se ti líbí, když tě mlátim při sexu, jsi tak levný," zakroutil nevěřícně hlavou a to už Louis držel své slzy na mále, jenže to bylo to, co Liam chtěl.
Chtěl ho zlomit.

Když viděl, že se Louis stále drží, přešel k té další části, zranit ho fyzicky, nikoli psychicky.
Pomaličku svlékl jeho krajkované růžové kalhotky a pohlédl na erekční kroužek, který měl okolo svého penisu.

"Prosím, já už to nechci," zašeptal Louis sledujíc tu věc na jeho chloubě.
"Ticho," upozornil ho vážně Liam a začal se dotýkat jeho délky u kořene.
Mladšího rty se začali chvět a jeho hlasivky vydávaly tiché steny, na které se ještě v tu chvíli zmohl.

Liamovi ovšem nestačilo dostat ho do kolen pouze tímhle, prstem si našel jeho vstup a hned do něho vnikl, načež brunet vypískl a prohl se v zádech.
Úspěšně našel uzlíček jeho svalů a dráždil ho kmitáním prstu.

Louis cítil všechnu to bezmoc, všechnu tu bolest v tu chvíli, která mu měla působit rozkoš.

"Daddy, da-daddy," vykoktal a zaklonil hlavu, brunet se s úšklebkem přiblížil k jeho klínu a pojal tak jeho naběhlý penis do úst načež Louis s sebou škubl.

Modrooký zavřel oči a cítil s každou vetší slastí horší bolest v oblasti jeho rozkroku, která vystřelovala až do celého těla.

"Dost!" Křikl se vzlyky a už nekontrolovatelně sténal bolestí, na to se však Liam usmál a palcem odstranil slzy z jeho tváří.

"Neplač," vydechl něžně a rukou opět zamířil k jeho citlivému místu, sundal z něho tu bolesti způsobující věc a znovu se naklonil, aby si vzal celou jeho délku do úst, hned na to Louis vykřikl a vyvrcholil do jeho úst.
Jeho orgasmus pronásledovaly silné a hlasité vzlyky, nohy se mu klepaly a rukama škubal až natolik, že měl rudé otlačeniny od pout.

"Lásko, klid, klid," zasmál se Liam, hned pustil jeho ruce ze zajetí pout a natiskl ho do své náruče, Louis měl zadeček na jeho klíně, nohy mu držel dlaní a záda taktéž podpíral dlaní, jemně s ním houpal a poslouchal, jak se hroutí v samý pláč.

"Louisi, drahoušku," vydechl mu do ouška a ten se na něho konečně podíval, otřel si slzy a pousmál se.

"I přesto se mi to líbí," zašeptal.

ONE SHOTS - (1D , ZM)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt