➳ 0.4

524 84 71
                                    

Gökyüzüm: Neden bizi bırakıp gittin ki uzaklara?

Düş-eşim: Neden bunu konuşmak zorundayız? Madem mesaj atıp canımı sıkacaksın, o zaman cevabını bildiğin şeyler söyleme bana. Bunu sen de çok iyi biliyorsun.

Düş-eşim: Aşk mı, sevgi mi? Neydi seninki? Hiçbir şey, sürekli saçma anılardan bahsediyorsun. Peki, kavgamız? Kavgamız ne olacak Natsu, oraya bir daha adımımı dahi atmam ben. Hepinizden... Hepinizden nefret ediyorum, birazcık bencilce olacak ama ben mutluysam umurumda değilsin(iz).

Düş-eşim: Belki sen hatırlarsın, 'uzaklara' gidiş sebebimi. Hatta, dur bir dakika ya! Gitme sebebimi en iyi sen bilirsin.

Gökyüzüm: Kavga mı?

Gökyüzüm: Kavga demek, kavga ha... Ne kadar güzel (!).

Gökyüzüm: O siktiğimin kavgası yüzünden mi bu hâldeyiz biz? Birbirini tanımayan iki insanmış gibiyiz? Özür diliyorum Lucy, özür diliyorum güneşim. Her şeyim, özür dilerim.

Gökyüzüm: O dediğim laflardan, ağzımdan çıkan kelimelerden, her bir heceden, bakışlarımdan dolayı özür diliyorum. Geri dön lütfen, geri dön artık. Çok pişmanım.

Gökyüzüm: SADECE GERİ DÖN, LANET OLSUN! ZOR BİR ŞEY DEĞİL! TEK YAPMAN GEREKEN BİZE GERİ GELMEK!

Düş-eşim: Bunu yapmayacağımı, yapamayacağımı biliyorsun. Buna rağmen yine de saçma özür dileme olaylarını yapıyorsun. Özrünü kabul etmiyorum. Ne dersen de: ister bencil, ister huysuz, ister çirkef... Asla geri dönmeyeceğim.

Gökyüzüm: Demek öyle?

Gökyüzüm: Ben şimdi anlıyorum her şeyi ya... Tamam, gerçekten tamam.

Gökyüzüm: Sana gülümsediğim, baktığım, iltifat ettiğim için; seni mutlu etmeye çabaladığım, seni koruduğum için özür dilerim.

Gökyüzüm: Sana seni seviyorum dediğim için, bir bakışına sevindiğim için, ağlarken güldürdüğüm için, sarıldığım için, öptüğüm için için özür dilerim.

Gökyüzüm: Hayallerim için, heveslerim için, sevincim ve üzüntüm için... Her şeyden dolayı özür dilerim.

Gökyüzüm: Ve ayrıca seni sevdiğim için de özür dilerim.

Gökyüzüm: En önemlisi ise... Böyle birini sevdiğimden dolayı kendimden özür diliyorum. Burada en çok zararı gören o.

distance × nalu textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin