12-pt.2

2.5K 232 65
                                    

"Ne dersin Min Yoongi, bugün madde sekizi ekler miyiz?" dedim defteri sırıtarak sallarken. Konferans salonuna koşarken burkulmuş ayağım aklıma gelince gülümsemem acıya dönüştü. Ayakkabıları kenara fırlatarak yatağa zıpladım. Konferans yüzünden Jeju'yu gezme fırsatımız olmamıştı, hastanenin bize verdiği izin ise bir günle sınırlıydı. Öyleyse yapılabilecek en güzel şey geniş yatağın tadını çıkarmaktı.

"Hey, yatağın sadece sana ait olduğunu düşünmüyorsun herhalde?" dedi Yoongi siyah defterine yazdığı notları yatağın karşısındaki kahverengi koltukta kontrol ederken.

"Koltukta daha rahat edersin Min Yoongi."

Kahkaha atarak yanımdaki yastığı ona fırlattım.

Yastık çok geçmeden Yoongi'yle birlikte yanımdaki yerini aldı. Yastığı sarmalayan sağ elini tuttum. Aynı yatakta olmak tuhaf hissettiriyordu.
Bir süre sessizce sırt üstü uzandık, ardından ilk konuşan Yoongi oldu.

"Maddelerin bitmesine az kaldı. Peki ya roman ne durumda?"

"Az kaldı." dedim duyulabilecek en alçak tonda. Parmaklarımın tutuşunu sıkılaştırdım. "Bizim hikayemizin bitmesine kaç sayfa kaldı Yoongi?"

Cevap vermeden koltuktaki yerine geri döndü. Yoongi'yi anlayamıyordum. Bir ay önce yanında kalmak için uğraşacağım derken şimdi bizim sayfalarımızın romandan daha az kaldığını hissettiriyordu. Bir ayda ne değişmişti? Sayfalar neden bu kadar çabuk dolmuştu?

"Yoongi..."

Cümlenin devamını getiremedim, yatakta oturur pozisyona geldim. Başı öne düşmüş sessizce oturuyordu. Böyle olsun istemiyordum. Yataktan kalkıp yanına ilerledim, küçük koltukta kucağına kıvrıldım ve ellerimi boynuna sardım.

"Hadi bu gece roman hakkında konuşmayalım." dedim ellerim çenesine doğru ilerlerken. "Birbirimiz hakkında konuşacağımız daha çok şey olmalı. Gitmek ya da kalmak dışında."

Elimi okşadı, gülümsedi. "Ne gibi ahjumma?"

Oturuşumu rahatlaştırdım, ellerimi tekrar boynuna sardım. "Ailenden bahsedebilirsin mesela. Hakkında bilmediğim çok şey var, Min Yoongi."

"Daegu'da doğdum ve üniversiteye gidene kadar orada yaşadım. İki kardeştik."

"Kardeşin vefat mı etti?"

Belimdeki sağ elini eteğimin bitiş noktasına kaydırdı, bacağımı okşamaya başladı. "Yaşıyor olmalı. Yıllardır görüşmüyoruz."

"Aileni hiç özlemiyor musun?"

"Özlemim, özgürlüğe olan sevgimden daha büyük değil. Ailemle...farklıyız Hyeya. Annem ve babam tüm kontrolün kendisinde olmalarını isterler. Tam on sekiz yıl boyunca kendi doğrularım peşinden gidemedim, resmen tutsaklıktı. Geri kalan ömrümü istediğim gibi yaşamak istiyorum."

'İsteklerin arasında ben var mıyım? Birlikte olmak, ortak bir hayat kurmak var mı?'  diyemedim, bu anın büyüsünü bozmak olurdu. Endişe etmek yerine bacağımda dolanan ellerinin sakinleştirici etkisine ayak uydurdum. Gözlerimi kapayıp gülümsedim. Anı yaşamalıyız diyecek yaşta değilim belki; borçlarım, sorumluluklarım altında eziliyorum lakin tek bir gece için bende özgürlüğe koşabilirim değil mi? Buna hakkım olmalı.

"Bana dön sevgilim, bacaklarını belime dola."

Yavaşça dediğini yaptım. Utançtan kaldıramadığım yüzümü eliyle çenemden kavradı. Küçük gözlerimiz birbirine kenetliyken fısıldadı.

"Seni seviyorum, Hyeya."

Dudaklarımızı birleştirdim. Bacaklarımı daha sıkı doladım ve onu kendime çektim. Uzun zamandır bunu bekliyormuş gibi tüm kilitlerim açılmıştı. Endişelerim yok olmuş, maddeler aklımdan uçup gitmişti.

Elleri elbisemin boyun kısmını çözdü ve elbiseden arta kalan yeri dudakları doldurdu. Gözlerimi araladığımda koltuğun yanındaki 'magic words'  defterini gördüm. Ardından havalandığımı hissettim, çok geçmeden sırtım yatakla buluştu.

Ellerimi gömleğinin düğmelerine götürdüm. Ellerimin üzerine elini koyarak açmama yardımcı oldu. Gözlerine baktım tekrardan, sevgisini gözlerinde de hissettim.

"Seni üzmeyeceğim. Korkma sevgilim."

Güven verici sözleriyle kendimi bıraktım. Gece boyunca dokunuşlarına ve öpücüklerine izin verdim.

Gerçek özgürlüğü ilk tadışım Min Yoongi'nin kolları altında oldu.



Gerçek özgürlüğü ilk tadışım Min Yoongi'nin kolları altında oldu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm sonu siz xjwjxjs

Anam ilk defa karakterlerimi bu kadar coşturdum fjwkckekfkrkf o yüzden bu bölüme yorum isterim işte ♡

magic words |m.yoongiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin