6. Bölüm 'Üzüm Suyu!'

84.6K 3.5K 308
                                    

Sınav haftam yeni bitti ve ancak yazabildim. Yorum yapan ve vote'layan herkese şimdiden teşekkür ederim. Yazım hataları için özür dileriim. İyi okumalaaar :)

Bölüm 6 'Üzüm Suyu!'

  Bugün oteldeki son günümüzdü. Yarın sabah erkende Ankara'ya dönecekmişiz. Deniz de bugünü sadece yemek yiyerek geçirmeyi planlıyor. Kahvaltımı yapmak içi açık büfeye gidip kendime krep almıştım ama Deni ise kendi deyişiyle 'Açık büfedeki son günü' olduğu için pankekten tutun mantıya her şeyi tabağına doldurmuş, şimdiyse hepsini birer birer ağzına tıkıyordu. Ege elinde yemek tesisiyle yanımıza geldi.

'Günaydııın! kanka seversin diye sana pide getirdim, fırından daha yeni çıkmış sıcaaaak sıcak'

Deniz gülümseyerek Ege nin onun için almış olduğu pideyi hemen ağzına atı. Ege ise plajda gördüğüm o cool'luktan eser kalmamış Deniz gibi yemek yeme manyağı,bok  bok boğazlının teki olmuştu. Yakında Deniz gibi kıro kıro konuşursa şaşırmam. Deniz eliyle ağzına sildi.

'Yaaa olum ıspanaklıymış buu! kıymalısı yok muymuş? Bu ne böyle yosun gibi'

Deniz de iyi ki beğenmemiş pideyi, kıymalısı olsa tabakla birlikte yutardı sanırım. Deniz, telefonunu çıkarıp saate baktı.

'Egeee  1 sat 13 dakika kaldı sabret koçum'

Bu iki salak ne karıştırıyordu yine. Dayanamayıp sordum.

'Noldu ya nereye gidiyorsunuz?'

Deniz gülerek bana baktı, kolunu masanın üstüne koydu ve ukala bir şekilde parmaklarını birbirine geçirdi.

'Pizza saatine canım, saat 11 de snack barda çeşiiit çeşiiit pizzalaar olucak, bizde lööööööp löööööp yutucaz '

Ayy inanmıyorum ya inanmıyorum! Bugünümü sadece yemek yiyerek geçircem derken ciddiymiş! Yüzümü buruşturarak çayımı içmeye başlıyorum. Ege konuşmaya başlıyor.

'Veee saat 12.30 kumpir saati, saat 2 dondurma partisi yani en sevdiğim ve saat 4 wafle zamanı!'

Deniz bardağındaki çayı bitirip, konfleks yemeye başladı. Son bir haftada domuz gibi yemekten oluşan göbeğini kaşıyarak

'Harikaaa... Ahh bu oteli seviyorum! Ölene kadar burada kalbilirim'

****

Plaj çantamı ve havlumu bulduğum ilk boş şezlonga koydum. Çantamdan 2 aydır bitirmeye çalıştığım kitabı çıkardım. O sırada iğrenç bir aksanla ismimi söylemeye çalışan Christiaan ı gördüm.

'Heeeey IYIIIIRRRYYMAAAYK!!!!'

Yanımdaki şezlonga oturdu. Kumral saçları güneşte iyice sararmıştı. Yapılı ve oldukça yakışıklı çocuktu . Bir süre oturup konuştuktan sonra aktivite havuzuna gitmeye karar verdik.Hazvuzun yanına sambacılar gelmiş dans ediyorlardı.Bizde katılmaya karar verdik yani en azından enemeye. Christiaan elimi tuttu ve her ne kadar dışarda 'kutu kutu pense' oynuyormuş gibi görünsekte dans etmeye başladık.Christiaan beni döndüüp kendine doğru çekti ve PAT!! Christiaan ile yere kapaklandık.İşin gaip kısmı sırtımda soğuk birşeyler hissediyordum.Hışımla ayağa kalkıp hemen carlamaya başladım.

B.A.LWhere stories live. Discover now