7. Bölüm 'Son Gece -Part 1-'

81.4K 3.4K 457
                                    

Evet arkaadaşlar bu bölüm diğer bölümlere göre daha kısa oldu biliyorum ama oteldeki son gecelerini iki part halinde yayınlamak istedim.Yazım yanlışları için özür diliyorum.İyi okumalar :))

Bölüm 7 'Son Gece -Part 1-'

Akşam ki yemekte 3 tabak Fajita yediği için otelin lobisinde durmuş Deniz'in tuvaletten çıkmasını bekliyordum. Tuvaletin kapısı açıldı ve sonunda Deniz çıktı. Eliyle burnunu kapatarak yanıma doğru geldi.

'ÖFFFF bozuk Fajitaları yedirdiler bize, anlamıştım zaten tadını da pek beğenmemiştim.'

Ne aç çocuktu. Önüne gelen her şeyi katil balina gibi yutuyor sonrada 'zaten beğenmemiştim bıdıbıdı'  Oflayarak konuşmaya başlıyorum.

'Eee burada ki son gecemiz biliyorsun, bir planın var mı?'

Birden yüzünde son derece korkunç bir şeytani bir gülümseme belirdi.

'Evet, bir planım var aslında'

***

'Sen buraya, sende şuraya geeç hıııh, şu güzel gızı yanıma goyalım, halay başı benim biliyonuz değil mi, IRMAAK! MENDİLİİİİM NERDEEE?!'

Koşarak Deniz'e Ankara'dan buraya kadar  bavulunda taşıdığı mendilini veriyorum. Evet bunu yapmayı otele gelmeden önce planlamış. Şuan nerde miyiz? Otelin kapalı diskosunda. Hani filmlerde var ya , her yer karanlık, zemindeki karelerden renkli ışıklar çıkıyor. Üst katında Dj kabini olan o cool mekanlardan birindeyiz.

'SON 2-3-4'

Zavallı turistler birbirlerinin  serçe parmaklarını tutmuş, ayaklarını bir sağa bir sola atıyor, çoğunun ayakları dolanıp yere düşüyorlardı.

'HAYIR, Svetlena, HAYIIR! Önce sol ayağını atıcaksın sonra sağ! Dua et  ki güzel gızsın yoksa yumruğu suratına basmıştım ha'

Deniz turistlerle halay çekmeye çalışıyor,bense kenarda oturmuş etrafa bakınıyordum. Yemekten sonra Ege'yi hiç görmemiştim. Sahi o neredeydi? Birden Deniz bağırmaya başladı.

'SVETLENA! Daha halay çekmeyi bile bilmiyon sonra diyon ki 'BEN ÇOK SEVİYOR TÜRKİYE, ÇOK SEVİYOM TÜRK ERKEKLERİ' Tamam canısı bizde seni seviyoruz ama yarın bir gün evlensen bir Türkle,  halay bile çekemiyon be gülüm. '

Deniz sinirli sinirli yanıma geldi, masadaki suya uzanıp içmeye başladı.Dayanamayıp sordum.

'Ege nerde? Yoksa halay başının kankası onu sattı mı?'

Deniz gözlerini devirerek bana baktı. Sanırım neyi ima ettiğimi anlamıştı.Birden diskonun kapısı açıldı önde Ege , arkasında ise kocaman bir kız ordusu belirdi. Deniz sırıtırak bana baktı.

'İŞTE ADAMIIIM GELDİİ!'

***

'DİCEEEEYY müziği aç bağalım! Eveet Yorgia aynen öyle güzeliim!'

Eliyle Svetlena yı dürtüp

'Az Yorgia'ya bakta kıskan Svetlena! Bak o da rus sende russun ama kız Anadolu Ateşi'nde halay çekiyormuşcasına aşk ve tutku ile halay çekip, mendil sallıyor ama sen?!'

Eğer önümüzdeki sene neden turist sayısı azaldı? neden ülkeye döviz gelmiyor? gibi haberler görürseniz, sebebini tahmin etmek çok zor olmayacak. Ben bunları düşüünürken Ege yanıma geldi.Ona çok çok ama çok sinirliydim. Bu kadar kızı nerden bulmuştu. Hepside manken gibiydi.Sinir bozucu bir şekilde bana doğru sırıttı.

'EE Irmak, sen neden bize katılmıyorsun?'

Ukala bir şekilde ona dğru dönüp kaşlarımı yukarı kaldırdım.

'Neden gidip, biraz daha turist kız bulmuyorsun?'

Ovv işte bu çok iyi olmuştu. Aferin Irmak böyle devam, yakışıklı olabilir, hatta çok yakışıklı olabilir ama bunu hak etmişti.

'Neden ban böyle davranıyorsun Irmak?Hem bu seni neden rahatsz etti ki?'

Ondan otele geldiğimiz ilk gün, havuzda gördüğümden beri hoşlanıyordum. Ama bunu ona söyleyemezdim. Hem bir daha onu nerde göecektim ki. Dengesizin teki olmasıda cabası.Yeşil gözlerini bana dikmiş bakıyordu.Hemen kendimi toparlamaya çalıştım.

'Yooo ben rahatsız falan olmadım, ayıca kendini neden bu kadar önemsiyorsun? Tatilden sonra bir daha görüşmeyeceğiz zaten, hem siz İstanbulda yaşıyorsunuz.'

Ege birden gülmeye başladı. Bir an delirdiği düşündüm.

'Irmak, sen bilmiyor musun?

'Neyi?'

Bu sefer tekrar gülmeye başladı. İyice sinirim bozulmaya başlamıştı.

'Babamın tayini Ankaraya çıktı. Deniz söylemedi mi?'

Ağlasam mı gülsem mi?Bilemedim. Bir yanıım onu tekrar görebileceğim için seviniyor bi yanımsa saçmalama ukalanın teki işte diyip sızlanıyor.Hiç bozuntuya vermeden konuşmaya başladım.

'Senin adına sevindim, Deniz'le artık daha sık görüşürsünüz'

Ege elini elimin üstüne koydu. Birden gerilmeye hatta nefes alamamaya başladım.Deniz görse ne derdi bilmiyorum.

'Irmak hala anlamıyor musun?'

Ne diyeceğimi bilemiyordum. Kalbim deliler gibi atıyordu. Ama bu ona sinir olduğum gerçeğini değiştirmezdi.

Kulağıma doğru eğildi.

'Seninde benden hoşlandığını biliyorum'

 

 

 

 

B.A.LWhere stories live. Discover now